3
Çocuk Bakımı Ebeveynlik kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Diyojen Yayıncılık Bütün-beyinli Çocuk & Çocuğunuzun Gelişmekte Olan Beynini Güçlendirmek Için Devrim Niteliğinde 12...

219 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
100 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
170,70 TL145,09 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Diyojen Yayıncılık Bütün-beyinli Çocuk & Çocuğunuzun Gelişmekte Olan Beynini Güçlendirmek Için Devrim Niteliğinde 12...

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bütün-Beyinli Çocuk Çocuğunuzun Gelişmekte Olan Beynini Güçlendirmek İçin Devrim Niteliğinde 12 Strateji Tina Payne Bryson, Daniel J. Siegel / Diyojen Yayıncılık Basım Yılı: 2019
  • Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 250
  • Kağıt Türü: 2. Hm. Kağıt
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 6056949548
  • Yazar: Tina Payne Bryson, Daniel J. Siegel
  • Çevirmen: Handan Ünlü Haktanır
  • Yeni yürümeye başlayan çocuğunuz bir mağazanın ortasında öfke nöbeti geçiriyor. Anaokuluna giden çocuğunuz giyinmeyi reddediyor. Beşinci sınıf öğrencisi olan çocuğunuz arkadaşlarıyla bahçede oynamak yerine bir bankta oturmuş ağlıyor. Çocuklar sanki anlaşmış gibi anne-babalarının hayatlarını çekilmez hale getirmek zorundalar mı? Elbette hayır size çıkış noktasını söyleyecek tek şey onların gelişen beyinleridir. Alanında öncü ve son derece pratik olan bu kitapta nöro-psikiyatrist Daniel J. Siegel ve aile danışmanı Tina Payne Bryson çocuk beyninin nasıl bağlantılar kurduğu ve olgunlaştığı ile ilgili yeni bilimsel veriler ışığında çöküş ve çileden çıkma hallerinin gizemini çözüyorlar. Karar verme ve dengeyi korumadan sorumlu olan "beynin üst katı" yirmili yaşların ortalarına kadar gelişmeye devam eder. Özellikle küçük yaştaki çocuklarda sağ beyin ve onun duyguları sol beynin mantığına hükmetmeye eğilimlidir. Çocuklarınızın kontrolden çıkması ya da öyle hissetmesi boşuna değil. Bu buluşları her gün uygulayarak bir taşkınlığı kavgayı ya da korkuyu çocuğunuzun beyni ile bağlantı kurabilmek ve hayati gelişimine katkıda bulunabilmek için bir fırsata dönüştürebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
  • Basım Dili Türkçe
Geri Bildirim Ver

Diyojen Yayıncılık Bütün - Beyinli Çocuk 0001834511001

Anne babalar öğretmenler ve çocuk gelişimi ile ilgili alana ilgi duyan her kişinin konu ile ilgili farklı ve yardımcı bilgiler edineceği bir kitap olan Diyojen Yayıncılık Bütün - Beyinli Çocuk şık kapak tasarımı ve iyi çevrilmiş üslubu ile okurlarına sunuluyor. Çocukların yaşamış oldukları öfke nöbetleri ve daha birçok farklı konu ayrıntısı hakkında uygulanabilir ve teorik bilgiler özenle oluşturulmuştur. Her türden okuma etkinliğine hitap edebilecek dil ve üslup özelliğine sahip olduğunu bilmenizde fayda var. Okurların bir kitabı okurken bekledikleri en önemli nokta okunanın anlaşılabilir olmasıdır. Aynı zamanda içerik olarak da araştırılan ve öğrenilmek istenen anahtar kelimeler üzerinde durulmuş olması da gerekir. Bir okur olarak Diyojen Yayıncılık Bütün - Beyinli Çocuk yorumları incelendiğinde beklentilerin tam olarak karşılandığı görülüyor. Buda önemli olan bir ayrıntıdır.

  • Farklı
  • Yardımcı
  • Diyojen Yayıncılık

Diyojen Yayıncılık Bütün - Beyinli Çocuk Yorumları

müşteri yorumları bir kitabı almadan önce kişilerin incelediği bölümdür. Bu bölümde kitabı okumuş olan kişiler konu ile ilgili oldukça gerçekçi yorumlar yapmaktadırlar. Kitap içeriğinin beklentilerini karşılayıp karşılamadığı ya da kapak ve dil bilgisi kurallarının yeterince özenli olup olmadığı gibi konular yorumlar bölümünde yer alır. Yapılan yorumlar doğrultusunda kişiler kitabı aldıktan sonra beklentilerini tam olarak karşılayacak bir ürün olup olmadığına karar veriyorlar. Diyojen Yayıncılık Bütün – Beyinli Çocuk içeriği olarak çocukların çıkarmış olduğu sorunlara karşı ebeveynlerin hızlı, pratik ve uygulanabilir çözümler bulmasıdır. Bir kıyafeti giymek istemeyen çocuğunuza nasıl davranmanız gerektiği ya da dışarı çıkarmış olduğunuz çocuğunuzun hiç durmadan artan isteklerine karşı onu nasıl makul noktada anlaşmaya ikna edebilirsiniz. Gibi bu ve buna benzer birçok konuda uygulanabilir çözüm önerilerinde bulunan konu başlıklarından oluşmaktadır.

Diyojen Yayıncılık Bütün - Beyinli Çocuk Fiyatı

Ürün içeriği ne olursa olsun alışveriş sürecindeki müşteri konu ile ilgili beklentisinin bütçesi ile uyumlu olmasını isteyecektir. Bu istek gayet mantıklı ve karşılanabilir olmaktadır. Ancak ürün dış ve iç tasarımından baskı yılına kadar birçok önemli ayırıcı özellik Diyojen Yayıncılık Bütün - Beyinli Çocuk fiyatı konusunda etkili olacaktır. Bunun müşteri ya da alıcı tarafından rahatlıkla kabulü için yapılan piyasa ve bütçe çalışmaları tüketicileri memnun etmektedir. Yapılan yorumlar bu konu başlığı üzerinde de ele alınmış durumdadır. Bu yorumların olumlu oluşu ile alıyoruz ki her beklentiyi karşılayacak bütçeye uygun Diyojen Yayıncılık Bütün - Beyinli Çocuk indirimleri söz konusu olmaktadır. Kişiler bu indirim sürelerini verimli bir şekilde takip ederek istedikleri kitabı kolayca satın alabilirler.

Diyojen Yayıncılık Bütün - Beyinli Çocuk Kampanyaları

Kampanya zamanları müşteriler için en önemli zamanlardır. Satışa sunulan ürünleri beklentilerini karşılayacak farklı fiyatlar ile satın alma durumları söz konusu olacaktır. Burada önemli olan kişilerin bu günler içerisinde kendileri için uygun olan ürünü almak adına titizce takiplerini gerçekleştirmeleridir. Bu sayede istedikleri ürün olan Diyojen Yayıncılık Bütün - Beyinli Çocuk kampanyaları ile satın alabilir ve daha memnun bir alışveriş deneyimi yaşayabilirler. Her türden beklenti ve bütçenin en iyi şekilde ihtiyaçlarını karşılayabilmesi adına yapılan kampanyalardan yararlanmak tüketiciler için oldukça keyifli bir alışveriş deneyimi olacaktır. Bu sayede daha önce almayı istedikleri sayısız kitap seçeneğine ve Diyojen Yayıncılık Bütün - Beyinli Çocuk satın al önerilerini kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceklerdir. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.