2
Tuvalet Temizleyiciler kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Diversey Taskı Clonet Extra Kireç Çözücü/banyo Temizleyici

79 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
94,77 TL
Kurumsal Fatura
124,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Diversey Taskı Clonet Extra Kireç Çözücü/banyo Temizleyici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CafeDeMarka Satıcı Ünvanı: ATACAN GİYİM SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0997022102100014 Vergi Kimlik Numarası: 9970221021
    Bu ürün CafeDeMarka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taskı Clonet Extra Kireç Çözücü/banyo Temizleyici

Ürün Özellikleri

  • Hacim 500 - 750 ml
Geri Bildirim Ver

Diverse Taskı Kireç Çözücü ile Daima Temiz

Diversey Taskı clonet, yüksek etkili formülü ile üstün bir performans ortaya koymaktadır. Banyo ve lavabo temizleyici olarak sunulan kireç çözücü ürünü, yoğunlaştırılmış formu ile hafif pembemsi bir renk halinde sunulmaktadır. Diversey Taskı Clonet Extra kireç çözücü, pek çok farklı özelliği ile eşsiz bir tasarım ortaya koymaktadır. Kireç çözücü, güçlü bir içerik olduğundan yalnızca belirtilen alanlar üzerinde kullanılması gerekmektedir. Özel ve dirençli formu ile sunulan Taskı clonet extra banyo temizleyici, modern tasarımı ve eşsiz dizaynı ile üst düzey performans ortaya koymaktadır. Bununla birlikte birçok kişi tarafından ilgi duyulmakta ve yüksek kalite ile geniş bir çerçeveye hizmet oluşturmaktadır. Banyo, tuvalet ve benzer pek çok zemin üzerinde kullanıma uyumlu olan bu formül, eşsiz içeriği ve dayanıklı malzemeleri ile büyük etki sunmaktadır.

  • Üstün Etki
  • Özel Formül
  • Uzun Süreli Hijyen

Diversey Taskı Clonet Extra Kireç Çözücü ile Üstün Etki

Diversey Taskı Clonet Extra Kireç Çözücü ile Üstün Etki

İnsanların tercihleri ve beklentileri sonucunda piyasa üzerinde bulunan Diversey Taskı clonet extra, 5-10 dakika içinde performansını ortaya koymaktadır. Uygulama ile ürün ambalajında belirtilen ibareler sunulmaktadır. Kullanım sonrasında kireç çözücünün iyi bir şekilde durulanması gerekmektedir. Diversey Taskı Clonet Extra kireç çözücü, etkili malzemeler ile desteklenmekte ve bununla birlikte formülasyon açısından özel olarak üretilmektedir Markası tarafından büyük bir hassasiyet oluşturularak sunulan bu formül, üst düzey dayanıklılığı ile uzun ömürlü kullanım olanağı tanımaktadır. Su sertliğinden dolayı kaynaklanan kirecin kolay ve pratik bir şekilde çözülmesi açısından sıklıkla tercih edilen bu clonet kireç sökücü; seramik, emaye ve metal yüzeylerde kullanıma uyumlu bir form ortaya koymaktadır. Yoğunlaştırılmış ve dirençli yapısı ile kireç çözücü ürün, hızlı bir şekilde etki oluşturmakta aynı zamanda kullanım sırasında yüzeye zarar vermemektedir.

Özel Formülü ile Diversey Taskı Clonet Extra Kireç Çözücü

Özel Formülü ile Diversey Taskı Clonet Extra Kireç Çözücü

Çizilme ve aşındırma gibi durumlara karşı özel bir yapıda sunulan Diversey Taskı clonet extra banyo temizleyici kireç çözücü 750 ml, düzenli kullanım ile birlikte kireç taşlarının oluşumunu da zamanla önlemektedir. Kullanım bitiminden sonra bu ürün, bir süre boyunca etkisini sürdürmektedir. Yüksek kaliteli ve özel formülü ile birlikte üst düzye potansiyel sunarak geniş bir kitleyi hedef almaktadır. Birçok kişinin ihtiyaçlarını karşılayan Diversey Taskı Clonet Extra kireç çözücü, ideal ölçü boyutları ile uzun süreli kullanım imkanı tanımaktadır. Üreticilerinin özel olarak hazırladığı bu Diversey Taskı clonet extra kireç çözücü/banyo temizleyici, en etkili ve performansı halleriyle geliştirilmekte ve bu formuyla piyasaya sunulmaktadır. Diversey Taskı Clonet Extra kireç çözücü, oldukça yüksek dayanıklılık ve üstün bir etki ile göz kamaştırmaktadır.

Diversey Taskı Clonet Extra Kireç Çözücünün Göz Kamaştıran Yapısı

Diversey Taskı Clonet Extra Kireç Çözücünün Göz Kamaştıran Yapısı

Ürünlerin eşsiz performansı açısından kullanıcıları büyük oranda memnuniyet oluşturmakta ve isteğe bağlı olarak tercih edilmektedir. Kireç çözücü ürünler, temizleme seviyelerine göre değişiklik sunarken Diversey clonet extra yorumları ile olumlu dönüşler almaktadır. Birbirinden farklı teknik sistemlerden geçerek piyasada yerini alan bu temizleyiciler, evinizin belirli bölümlerinin daha temiz ve ferah görünmesi açısından kolaylık sağlamak ve size yeni yaşam alanları sunmaktadır. Diversey Taskı Clonet Extra kireç çözücü, özel içeriği ve formülü ile genellikle bir eldiven eşliğinde kullanılması tavsiye edilmektedir.i İnsanların sağlığı açısından sorun teşkil edebilecek kimyasal ürün modeli, alerjen yapı olabilirliği sebebiyle dikkatli kullanım önermektedir. Diversey Taskı clonet extra kireç çözücü/banyo temizleyici fiyatı sayesinde pek çok farklı özelliği ile işlevselliğini gözler önüne sermekte ve bununla birlikte piyasanın üst konumlarında yer almaktadır.