3
Yağ Çözücü ve Kireç Sökücü kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici Kireç Çözücü 750 ml

85 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
87,50 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
150 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici Kireç Çözücü 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BanabirHijyen Satıcı Ünvanı: İÇCAN BİLİŞİM BİLGİSAYAR ELEKTRONİK İNŞAAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Edirne Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469033168100012 Vergi Kimlik Numarası: 4690331681
    Bu ürün BanabirHijyen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ARMATÜRLER İÇİN
  • CAM VE AYNALARDA OLUŞAN SU KAYNAKLI KİREÇ LEKELERİ
  • DUŞAKABİN TEMİZLİĞİNDE KULLANILIR
Geri Bildirim Ver

Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici Kireç Çözücü 750 ml

Kireç çözücüler, banyo ve mutfaktaki kireçlenen alanların temizlenmesi amacıyla kullanılır. Diversey Taski Clonet extra banyo temizleyici kireç çözücü 750 mlözel formülü ile banyonuzda etkin şekilde temizlik sağlar. Su içerisinde çözünmüş şekilde kireç vardır. Bir süre sonra katılaşan bu madde, bazı yüzeylerde kalıntılar bırakabilir. Banyoda su ile temas eden yerlerde kireç oluşabilir. Markanın bu ürününü, kireçlerin sökülmesi için kullanabilirsiniz. Ürün, son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Saatlerce ovalamanıza gerek kalmadan saniyeler içinde kireçlerden kurtulabilirsiniz. Magnezyum karbonat ve kalsiyum sülfatın birleşiminden oluşan formülüyle oldukça etkilidir. Ancak, Diversey Taski Clonet temizleyiciyi kullanırken eldiven tercih etmeniz oldukça önemlidir. Çıplak elle kullandığınızda ellerinizde tahriş gibi sorunlara neden olabilir. Bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

  • Kireç kalıntılarında etkili temizlik
  • Cam ve aynalarda verimli formül
  • Kullanışlı şişe tasarımı

Kullanışlı Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici

Kullanışlı Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici

Kireç çözücüler birçok alanda kullanılır. Ev, ofis, okul, hastane, kafe ve restoranların tuvaletlerinde sıklıkla tercih edilir. Diversey Taski Clonet extra banyo temizleyiciyi suyun temas ettiği tüm alanlarda kullanabilirsiniz. Özellikle fayans ve duşakabin sıklıkla suyla temas eder. Kireç oluşumu oldukça rahatsız edici görüntüye sebep olur. Güçlü formüle sahip ürün kireci sökerken parlak ve yeni bir görünüm oluşturur. Markanın bu ürünü içeriğindeki özel formüllerle fayanslardaki lekeleri söker. Muslukları da bu ürünle kolaylıkla parlatabilirsiniz. Lavabo, banyoda en sık kullanılan bölümdür. El ve yüz yıkama, diş fırçalama gibi işlemler burada yapıldığı için hijyenine dikkat edilmesi gerekir. Bu ürünün içerisindeki kimyasallarla su lekesi gibi inatçı lekeleri çıkarırken lavabodaki mikropları kolayca yok edebilirsiniz. Diversey Clonet extra kireç çözücü ile hayatınızı kolay bir hale getirebilirsiniz.

İşlevsel Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici

İşlevsel Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici

Kireç oluşumu banyo ve tuvaletlerin yanı sıra mutfakta su ile temas eden alanlarda da ortaya çıkar. Özellikle tezgah, evye, fayans, çaydanlık tabanlarında yoğun bir şekilde kireç tabakası oluşabilir. Markanın bu ürününü banyoda kullanabileceğiniz gibi mutfakta da tercih edebilirsiniz. Özellikle çelik ürünlerdeki su lekelerini yok ederek pırıl pırıl görünmesine imkan verir. Dibi tutmuş tencere ve sararan çaydanlık tabanlarındaki tüm kalıntıları söküp atmanıza yardımcı olur. Böylece daha hijyenik bir kullanım sağlayabilirsiniz. Taski Clonet extra kireç çözücü ve banyo temizleyicisi 750 ml’lik ambalajlarda sunulur. Ürün, az kullanımda yüksek performans gösterdiği için uzun süre kullanılabilir. Böylece ekonomik açıdan da bütçenize katkı sağlayabilirsiniz. Diversey Taski Clonet extra banyo temizleyici kireç çözücü 750 ml kullananlar size ürün hakkında tavsiye verebilirler. Bu kolaylıklarından faydalanmak için ürüne sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici

Avantajlı Fiyatlarla Diversey Taski Clonet Extra Banyo Temizleyici

Diversey Taski Clonet extra banyo temizleyici kireç çözücü 750 ml fiyatı ürünün içerisindeki maddelere ve yoğunluklarına göre belirlenir. Bu kullanışlı ürün her bütçeye uygun fiyat aralığında sunulur. Ürünün ambalaj tasarımı da fiyatı etkileyen unsurlar arasında yer alır. Seçenek, kullanışlı başlığı sayesinde pratik kullanım sağlar. Sızma ve akma gibi problemler yaşanmaz. Dilerseniz bu temizleyici yeterli miktarda suyla seyreltip kullanabilirsiniz. Böylece uzun süre kullanım sağlayabilirsiniz. Cam ve aynalardaki su lekelerini kolaylıkla temizleme şansınız oluşur. Cazip fiyatlarla sunulan bu ürüne sahip olabilirsiniz. Diversey Taski Clonet extra banyo temizleyici kireç çözücü 750 ml yorumları inceleyebilirsiniz. Yorumlar, ürünü satın alan kişilerin olumlu ve olumsuz değerlendirmelerini içerir. Bu değerlendirmeler ile ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Bu pratik ve etkileyici ürünü Trendyol üzerinden inceleyerek avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.