Diversey Taski Clonet Extra 750ml + Oxivir Excel Ce Wipe Mendil 30lu

266 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Diversey Taski Clonet Extra 750ml + Oxivir Excel Ce Wipe Mendil 30lu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SADELYA Satıcı Ünvanı: BAGTUR KARGO ULUSLAR ARASI TAŞIMACILIK VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0129036041192491 Vergi Kimlik Numarası: 1290360411
    Bu ürün SADELYA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Taski Clonet Extra 750ml + Oxivir Excel Wipe Mendil 30lu Taski Clonet Extra Kireç Çözücü ve Banyo Temizleyicisi 750ml Online Özel 70024423 TASKI Clonet Extra güçlü formülü ile benzersiz bir temizleyici ve kireç çözücüdür. Seramik, porselen ve paslanmaz metal yüzeylerde su sertliği dolayısıyla oluşan kireç taşı birikimlerini, sabun lekelerini ve diğer kirleri hızla çözerek yüzeylerin kolayca temizlenmesini sağlar. Lavabolar, tuvalet ve klozetler, cam yüzeyler, küvetler, duş kabinleri ve seramik fayanslar gibi yüzeylerde kullanıma uygundur. Dikey yüzeylerde uzun süreli kalabilme ve temizlik işlemine devam edebilme özelliğine sahiptir. Yüzeyleri çizmez, matlaştırmaz. Ovalama gerektirmez. UYARI: Mermer ve doğal taş gibi aside hassas yüzeylere kullanmayınız. Aside hassas bir yüzeye damlaması halinde ürünü yüzeyden süratle temizleyip derhal bol su ile durulayınız. Yumuşak metal, emaye ve boyalı yüzeylerde kullanımına dikkat edilmelidir. Kullanmadan önce göze çarpmayan bir yerde yüzeyin, ürüne uygunluğunu test ediniz. DOZAJ: Ürün kullanıma hazır bir mamüldür, seyreltmeden kullanın. Oxivir Excel CE Wipe Dezenfektan Mendil 30lu - 70024286 Oxivir Excel® Wİpe geniş spektrumlu etkinliğe ve kısa temas sürelerine sahip, tek adımlık bir temizleyici dezenfektadır. Türkiye’de ilk ve tek, patentli Hızlandırılmıs Hidrojen Peroksit (AHP) teknolojisi sayesinde, gündelik hayatta temas edilen sert yüzeyleri aynı anda hem temizler hem dezenfekte eder. Çelik, demir, krom, vinil, naylon, kumas, lamine yüzey, ahsap, cam, kauçuk,seramik, porselen gibi günlük hayatta karsılastıgımız birçok yüzeyde güvenle kullanılabilir. biyolojik olarak dogada %100 oranında parçalanabilir. Bu yüzden doga dostu Oxivir®, yüzeylere ve kullanıcılara zarar vermez, durulamaya ihtiyaç duymaz. Kısa temas süreleri, yüzeyin ıslak tutulmasını, dolayısıyla da dezenfektanın etkili olmasını sağlar. Mükemmel temizlik performansı sunar. AHP formülü yüzeylere karşı nazik olup, ekipmanın kullanım ömrünü uzatır. Basit ve kullanımı kolay çözüm, seyreltmede yapılabilecek hataları ortadan kaldırabilir.
Geri Bildirim Ver