Discover Sihirli Küre Geniş Alan Kokulandırma Makinesi Işıklı Beyaz

993,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.059 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Discover Sihirli Küre Geniş Alan Kokulandırma Makinesi Işıklı Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İkatem Satıcı Ünvanı: İKA İNŞAAT MALZEMELERİ YAPI VE TASARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470096400700001 Vergi Kimlik Numarası: 4700964007
    Bu ürün İkatem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
  • Çeşit Otomatik Makine
Geri Bildirim Ver

Işıklı Kokulandırma Makinesi ile Ferahlık Her Odada

Discover sihirli küre geniş alanları kokulandırmak ve hava kalitesini arttırmak için kullanılan bir üründür. Ev, iş yeri, ofis, okul, hastane, apartman gibi ortamlarda kaliteli hava sirkülasyonu sağlamak amacı ile kullanılabilir. Aynı zamanda kullanıldığı ortamlarda hoş bir koku bırakma özelliğine sahiptir. Aydınlatma özelliği de bulunan Discover sihirli küre çok amaçlı kullanılabilir. Havalandırmanın yeterli olmadığı, sigara içilen, yemek kokusu veya her türlü kötü kokunun oluştuğu ortamlarda işlevsel bir üründür. Kullanımı oldukça pratik olan Discover sihirli küre hava temizleme makinesi, geniş alanları havalandırmak ve kokulandırmak için ideal bir buluştur. Bu ışıklı hava kokulandırma makinesi aynı zamanda aydınlatıcı olarak da kullanılabilmektedir. Sihirli küre geniş alan kokulandırma makinesi ışıklı beyaz yorumları oldukça olumludur. Bu ürünü kullanan müşteriler ürünün performansı ve pratikliği konusunda olumlu geri dönüşlerde bulunmaktadırlar.

  • Pratik kullanım
  • Hava kalitesini arttırıcı yapı
  • Musluk suyuyla çalışabilen tasarım

Discover Sihirli Küre Hava Temizleyici Özellikleri

Discover sihirli küre hava temizleyici ürünü çok fonksiyonlu bir alet olarak karşımıza çıkmaktadır. Kapalı alanlarda kullanıma uygun olan bu ürün bulunduğunuz ortamdaki hava kalitesini korumak için etkili bir çözüm sunmaktadır. Ekonomik bir şekilde yaşam ve çalışma alanlarınızdaki hava kalitesini korumak veya arttırmak Discover sihirli küre ile mümkündür. Çalıştığı ortamlarda havanın nemlenmesini sağlayan Discover sihirli küre hava temizleyici ortalama 120m3’e kadar kapalı alanlarda etkisini gösterir. Yaşam alanınızdaki hava sirkülasyonuna bağlı olarak çalışma kapasitesi değişmektedir. Kullanıldığı ortamda, havadaki toz partiküllerini, sigara dumanını ve kötü kokuları içine koyduğunuz suya hapseder. Tazelenmiş havayı ortama geri vererek havanın kalitesinin artmasına yardımcı olur. Temizlenmiş ve kaliteli havanın verdiği ferahlığı deneyimlemek için ideal ürün olan Discover sihirli küre hava temizleyici her ortamda yardımınıza koşmaktadır.

Discover Sihirli Küre ile Kötü Kokulara Elveda

Discover sihirli küre koku ve havalandırma makinesi bulunduğunuz ortamlarda hava kalitesini arttırdığı gibi aynı zamanda hoş kokular yayılmasını da sağlamaktadır. Özel kokularını ayrıca satın alıp makinaya ekleyebilirsiniz. Zevkinize göre dilediğiniz kokuyu seçebilirsiniz. Bu özel parfümler makinadan yaşam alanınıza yayılarak muhteşem kokuları deneyimleyerek ferahlamanızı sağlamaktadır. 120m3 alana kadar kokulandırma yapabilen Discover sihirli kürenin çalışması için makinanın haznesine musluk suyu eklemeniz yeterlidir. Suyun içerisine seçtiğiniz özel parfümünü ekleyerek ortama güzel kokular yayılmasını sağlayabilirsiniz. Discover sihirli küre koku makinasını çalıştırdığınız ortamda hafif bir yağmur sonrası temiz ve güzel kokulu havanın tadını çıkarabilirsiniz. Her odada hoş kokuların ferahlığını hissederek rahatlayacaksınızdır. Makinadaki suyun azalmasını gözle tespit edip yeterli miktarda suyu gerektiği zaman ekleyebilirsiniz. Sempatik görüntüsü ve sıcak renkleri sayesinde ortamda dekoratif bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Discover Sihirli Küre ile Pratik ve Kolay Kullanım

Sihirli küre geniş alan kokulandırma makinesi ışıklı beyaz ürünü müşterilerden tam not almaktadır. Led tablası renk değişimi sağlayarak çalıştırdığınız ortamlarda güzel bir ambiyans yaratmaktadır. Dilediğiniz zaman renk değişimini engelleyerek beğendiğiniz ışık rengini sabitleme özelliği bulunmaktadır. Arzu ederseniz cihazın ışığını yakmadan da kullanabilirsiniz. Sihirli küre geniş alan kokulandırma makinesi ışıklı beyaz özellikleri arasındaki LED ışık sistemi, cihazı gece lambası olarak da kullanmanızı sağlamaktadır. Discover sihirli küre 191w59924 ürünü 220 volt elektrik ile çalışmaktadır. Su haznesinde bulunan MIN-MAX çizgilerinin arasına denk gelecek şekilde 600ml su hazneye doldurulmalıdır. Koku verme özelliği için tercih edilen özel parfümden yarım kapak suya dökmeniz gerekmektedir. Mekanik kısmının şişenin üzerine tam oturduğundan emin olduktan sonra fişe takıp çalıştırabilirsiniz. Cihazın üst tarafında yer alan on- off düğmeleri ile makineyi çalıştırıp kapatabilirsiniz. Şişenin altında ki tablanın arkasında bulunan düğme ile ışıklandırma ayarını yapmanız mümkündür. Trendyol'da yer alan bu kullanışlı ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.