Discover Hava Temizleyici Sihirli Küre Beyaz

808 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Discover Hava Temizleyici Sihirli Küre Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ZARİFF TEDARİK Satıcı Ünvanı: RIZA UMUTCAN DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3060381963
    Bu ürün ZARİFF TEDARİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4'ü 1 arada Kapalı Alanlardaki Havanın Kalitesini Korumak İçin Etkili ve Ekonomik Bir Çözümdür
  • Hava Temizleyicisi
  • Hava Nemlendiricisi
  • Oda Kokusu
  • En Çok Beyaz Renk Tercih Edilmektedir.
  • Dekoratif
  • Musluk Suyu Yeterlidir
  • 220 Volt Elektrikle Çalışır
  • 2 Yıl Garantilidir.
Geri Bildirim Ver

Discover Hava Temizleyici Sihirli Küre Beyaz

Discover hava temizleyici sihirli küre beyaz kapalı alanlarda havanın kalitesini artıran bir üründür. Yemek, tütün kokularını ve tozları suyun içine hapsederek ortamın atmosferini değiştirir. İstenilen alanda rahatlıkla kullanılabilir. Evde, kafede, iş yerinde etrafa yayılan kötü kokuları bu ürünle engelleyebilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce az miktarda su koymanız gerekir. Ayrıca ürün içinde kullanmanız için ekstra koku da gönderilir. Hem ortamdaki kötü hava partiküllerini emer, hem de güzel ve hoş kokusunu alana yayar. Küçük bir tasarıma sahip olduğu için aksesuar olarak da evinizde kullanabilirsiniz. Ürünün içine musluk suyu koymanız yeterlidir. Hava temizliğini sağlarken aromatik uçucu yağlarla hoş koku yayar. Hava kalitesini artırmaya yarayan kaliteli, etkili ve kullanışlı bir üründür. Siz de bulunduğunuz ortamların havasını bu ürünle değiştirebilirsiniz.

  • Dekoratif tasarım
  • Hava kalitesi artar
  • 220 Volt ile çalışır

Her Ortama Uygun Discover Hava Temizleyici Sihirli Küre

Her Ortama Uygun Discover Hava Temizleyici Sihirli Küre

Discover hava temizleyici sihirli küre 220 Volt elektrikle çalışabilir. 600 ml suyu küreye koyup fişe taktığınız takdirde çalışmaya başlar. Dekoratif bir ürün olduğu için yerleştirildiği alana şık bir görünüm kazandırır. İstediğiniz kokuyu kürenin içine dökebilirsiniz. Hem havayı nemlendirerek temizler, hem de ferah ve hoş kokusunu geniş alanlara yayar. Kullanıldığı alan ne kadar geniş olursa olsun, temizleme işlemini sorunsuz gerçekleştirir. Ürünün boyu 20 cm ve eni de 30 cm’dir. Yerleştirildiği alanda fazla yer kaplamayan minimalist bir üründür. Masanın veya konsolunun üstünde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Discover hava temizleme sihirli küre beyaz 4/1 oranında nem verir. Bu sayede çevreye yayılan virüs ve bakterilerin yok olmasını sağlar. Sağlık için havanın nemli olması önemlidir. Bu cihazla havadaki nem miktarını artırabilir, aileniz ve sevdiklerinizle sağlıklı ortamlarda yaşayabilirsiniz.

Sağlık Yaşam İçin Discover Hava Temizleyici

Sağlık Yaşam İçin Discover Hava Temizleyici

Sağlıklı bir yaşam için bulunulan ortamda yaklaşık %30-40 civarında nemli olması gerekir. Burun tıkanıklığı ve boğaz yanması gibi sağlık problemlerinin önüne geçmeye katkı sunan nem, Discover Air Purifier sihirli küre hava temizleme cihazı ile sağlanabilir. Evde, kafede, hastanede, iş yerlerinde rahatlıkla tercih edilebilir. Geniş alanlarda etkili çözüm gösteren ürün ekonomiktir. Belli miktarda su koyarak kullanabilirsiniz. Kullanım kılavuzuna göre su miktarını ayarlamanız elde edilen verimliliği arttırır. Ayrıca etrafa yayılmasını istediğiniz kokuları da bu ürün sayesinde kullanabilirsiniz. Discover hava temizleyici beyaz sihirli küre ile evinize yerleşen mikropları ve tozları temizleyebilirsiniz. Yeterli miktarda nemin çevreye yayılması birçok sağlık sorununu çözebilir. Evde her alana yerleştirilebilir. Çocuk odasında, koridorda, oturma ve yatak odalarında bu ürünü kullanabilirsiniz. Zaman içinde evde ve kendinizde yaşanan değişimi gözlemleyebilirsiniz.

Cazip Sihirli Küre Discover Hava Temizleyici Fiyatı ve Yorumları

Cazip Sihirli Küre Discover Hava Temizleyici Fiyatı ve Yorumları

Ürün havayı temizler ve nem miktarını olması gereken miktarda tutar. Nemin yeterli düzeyde olmadığı evlerde burun tıkanıklığı sık görülebilir ve buna bağlı olarak uyku kalitesi düşebilir. Hava ve uyku kalitesini artıran bu ürünü her mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ortamı temizler ve sağlıklı bir yaşam alanı oluşmasına yardımcı olur. Sevdikleriniz ve ailenizle evde geçen zamanın kalitesini artırabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek için müşteri yorumlarını okuyabilirsiniz. Daha önce ürünü satın alıp kullanan müşteriler deneyim ve tavsiyelerini diğer müşterilere bu yorumlar sayesinde ulaştırır. Siz de aklınıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz. Tüm özellikleri göz önünde bulundurularak sihirli küre Discover hava temizleyici fiyatı belirlenir. Siz de Trendyol’dan Discover hava temizleyici sihirli küre beyaz fiyatını inceleyebilir, uygun fiyata bu işlevsel ve dekoratif ürünü satın alabilirsiniz.