6
Oto Ön Kaplama kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Genel Markalar Yapışkanlı Süet Kadife Kumaş 45x100 Cm. Bordo

356 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Yapışkanlı Süet Kadife Kumaş 45x100 Cm. Bordo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİREKT ÜRETİM Satıcı Ünvanı: DİREKT ÜRETİM ÖZEL ÜRÜNLER TANITIM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0301056548900012 Vergi Kimlik Numarası: 3010565489
    Bu ürün DİREKT ÜRETİM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KAPLAMA, HOBİ ve TAMİR AMAÇLI. KES- YAPIŞTIR 45X100 CM. Ebat: 45x100 cm. 10 FARKLI RENK SEÇENEĞİ Piyasadakiler gibi PVC Folyo üzerine flok kabartma değil, ithal süetpolyester kumaştır. YAPIŞKAN YÜZEY ÖZELLİĞİ:• MALZEME ARKASI ESNEK,KURUMAYAN,YANLIŞYAPIŞTIRMA ANINDA HEMEN KALDIRIP TEKRAR YAPIŞTIRILABİLEN,ALMAN MALI,SUBAZLI,SAĞLIĞA ZARARLI OLMAYAN ÖZEL BİR YAPIŞKAN TABAKAYLA KAPLIDIR. • LÜTFEN AMAÇ VE TEKNİĞİ TAMAMEN FARKLI, SÜET KUMAŞ OLMAYAN,PVC FOLYOÜZERİNE KABARTMALI OLARAK SÜET GÖRÜNTÜSÜ VERİLMİŞ,STICKER ÇIKARTMALAR GİBİYAPIŞAN ÖZELLİKTE MALZEMELERLE KARIŞTIRMAYINIZ VE KARŞILAŞTIRMAYINIZ. SLİKON MUM TABANCASINA,ELİNİZİ YAKMAYA YAPIŞTIRICI MASRAFINA, ETRAFIKİRLETMEYE SON! *Araç içi trim kaplayacaksanız
  • Kapı iç gözleri, torpido içi,bardaklık, kolçak içi gibi yerleri , süeti aracınızın modeline göre keserekkolayca kaplayabilirsiniz. İstediğiniz şekilde kesimden sonra süet arkasındakiyapışkanlı yüzeyi koruyan kağıdı kaldırarak temiz , zahmetsiz ve pratik birşekilde kaplama yapabilirsiniz. * Kutu yapımında, süslemelerde, her türlü düzgün yüzeyli eşya üzerinde,kitap, ajanda, defter kapaklarının kaplanması gibi sayısız uygulamadarahatlıkla ve kolaylıkla kullanabilirsiniz. * İz yapmayan kaliteli polyester süet kumaş. * Folyo üzerine flok kabartma değil, ithal süet polyester kumaştır. * Süet Kadife kumaşın arka yüzünde Alman malı kaliteli, su bazlı güçlüyapışkan vardır. * Yapıştırılacak yüzey tozlu ve kirli olmamalı. Kimyasal malzemekullanılmadan nemli bezle temizlenmelidir . * Yapışkan üzerindeki koruyucu tabakayı kaldırın, istediğiniz yüzeyeyapıştırın, kaplayın. * Kendinden Yapışkan tutkalı su bazlıdır esnektir. Zararlı kimyasallariçermez. * Folyo üzerine kabartma malzeme olmadığı için uygulanan yüzeylerde aradahava kabarcığı kalmaz. * Kumaş üzeri ıslak bezle silinebilir. Rengi solmaz ve iklim koşullarınadayanıklıdır. * Kumaş boyamasına bağlı olarak renk tonlarında küçük farklılıklar olabilir. * KENDİNDEN YAPIŞKANLI SÜET KADİFE KUMAŞLARIMIZ KAPLARKEN FARK YARATIR.
Geri Bildirim Ver