1
Nebulizatör kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Direct NEXUS Nexus Taşınabilir Mesh Nebulizatör Şarjlı Hafif Sessiz

911,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Direct NEXUS Nexus Taşınabilir Mesh Nebulizatör Şarjlı Hafif Sessiz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Farmahanem Satıcı Ünvanı: PLANET ITRİYAT KOZMETİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0730071405000001 Vergi Kimlik Numarası: 7300714050
    Bu ürün Farmahanem tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün 2 yıl direct nexus garantisi altındadır. Direct nexus taşınabilir mesh nebulizatör taşınabilir usb ile şarj edilebilir yıkanabilir 3-5 mikron partikül boyutu ultra sessiz kolay kullanım su geçirmez ürün adı
  • Mesh (ızgara) nebulizatör
  • Teknoloji
  • Vibrasyonlu ızgara
  • Parçacık boyutu
  • 1-5 ?M
  • Nebulizasyon hızı :
  • > 0,35 ml/dk.
  • Ilaç kapasitesi :
  • 8 ml
  • Güç kaynağı :
  • Li-Polimer batarya
  • Ses düzeyi :
  • < 25 dba
  • Çalışma koşulları :
  • 3co – 40co - < 80% rh nem
  • LÜTFEN CİHAZIN KULLANIMI SONUNDA CİHAZIN İLAÇ HAZNESİNİ BOŞALTIP HAVA ÇIKIS NOKTASINI TEMİZLEMEK İÇİN 2ML TEMİZ KİRECSİZ SU EKLEYİP 2 DAKİKA ÇALIŞTIRINIZ
Geri Bildirim Ver

Direct NEXUS 00744 Şarjlı Taşınabilir Mesh Nebulizatör

Direct Nexus taşınabilir mesh nebulizatör astım ve bronşit gibi solunum yolu hastalıklarında, alerjilerde, nem ihtiyacı duyulan durumlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Yetişkin ya da çocuklarda solunum yolu hastalığı görüldüğü zaman doktorlar tedaviyi daha hızlı çözüme kavuşturmak için nebulizatör desteği sunar. Hasta, öoğu zaman evinde değil sağlık kuruluşunda nebulizatöre bağlanır. Fakat ihtiyaç dahilinde nebulizatör ilaçları reçeteyle hastaya yazılabilir. Direct Nexus taşınabilir mesh hava makinesi hastanın tüm konforu düşünülerek tasarlanmıştır. Hasta bulunduğu konumdan bağımsız olarak nebulizatörünü hem yanında taşıyabilir hem pratik kullanabilir hem de büyük hava cihazlarının çıkardığı rahatsız edici sesten direct Nexus markası tasarımıyla kurtulmuş olur. Hava cihazının öne çıkan özelliklerinden diğer ikisi de yıkanabilir ve su geçirmez olmasıdır.

  • Ultra sessiz çalışır.
  • Su geçirmezdir ve yıkanabilir.
  • Her yere rahatlıkla taşınabilir.

Direct Nexus Taşınabilir Mesh Nebulizatörün Özellikleri Nelerdir?

Direct Nexus Taşınabilir Mesh Nebulizatörün Özellikleri Nelerdir?

Direct Nexus taşınabilir mesh nebulizatör 8 ml ilaç kapasitesine sahiptir. Ultra sessiz olarak tasarlanan cihazın ses düzeyi 25 dBA’dan küçüktür. Li-polimer bataryaya sahiptir. Cihazı şarj ettikten sonra dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Hava cihazının 3 ila 5 mikron partikül boyutu geçirgenliği vardır. Dakikada 0,35 ml ilacı nem yoluyla hastaya zerk eder. Su geçirmez olarak tasarlandığı için cihaz herhangi bir bozulma söz konusu olmadan yıkanabilir. Dikkat edilmesi gereken detaylardan biri, bataryanın kullanım ömrü için cihazın şarjı dolduktan sonra prizde bırakılmaması gerekliliğidir. İki yıl garantisi bulunduğu için herhangi bir aksaklıkta garanti belgesindeki adrese gönderilir. Direct Nexus portable mesh şarj edilebilir nebulizatör çok sessiz çalıştığı için çocuk ve bebekler uyurken ebeveynleri tarafından ilaçları verilebilir. Nebulizatör sesinden korkan çocuk ve bebekler için idealdir.

Direct Nexus Taşınabilir Mesh Nebulizatörün Bakımı Kolay mıdır?

Taşıması kolay, oldukça hafif olan direct Nexus taşınabilir mesh nebulizatör basit lekeleri yüzeyinde tutmaz. Islak ve kuru temizlikle anında temizlenir. Tasarımında küçük oyuklar ya da bölmeler olmadığı için kolaylıkla silinir. Kapsamlı bir temizlik ve bakım söz konusu olduğunda su geçirmez özelliği sayesinde yıkanabilir. Yıkanma sonrası şarj kısmında herhangi bir bozulma görülmez. Direct Nexus taşınabilir mesh nebulizatör yorumlarında da görüleceği üzere yetişkin ve bebekler için bulunan iki adet plastik hava maskesi kolayca temizlenebilir. Temizlerken üç dört parçaya bölünebilir. Hava cihazının üzerinde tek bir tuş bulunur. Bu tuşu da rahatlıkla kirlerden arındırabilirsiniz. İster köpüklü bir suda bekleterek isterseniz akan suda dilediğiniz şekilde temizleyebilirsiniz. Nebulizatörün maske kısmı sağlıklı ve kalın plastikten yapıldığı için deforme olmaz. Sağlık açısından ağartıcının olduğu bir suda bekletilmesi önerilmez.

Direct Nexus Taşınabilir Mesh Nebulizatör Kaliteli midir?

Direct Nexus taşınabilir mesh nebulizatör, uzun ömürlü ve kullanışlıdır. Cihazın üretiminde kullanılan her materyal kaliteli olmasıyla ön plana çıkar. Batarya ve şarj bölümlerinde kusursuz bir işleyiş sunar. Batarya ömrü uzundur ve de şarj kablosuyla hızlı ve çabuk dolum sağlar. Cihazın ana bölümünden hava maskesine kadar her noktasında sağlıklı maddeler ve plastikler kullanılmıştır. Direct Nexus hava cihazında elektronik aletlerde yasak olan maddelerin kullanılmadığına dair Rohs izni bulunmaktadır. Mesh teknolojinin kullanıldığı direct Nexus taşınabilir mesh nebulizatör fiyatı, ürünün sunduğun ömürlük kullanım imkanı göz önüne alındığında oldukça uygundur. Cihazın kapsamında, hava cihazını taşımak için bir adet gri bez çanta bulunur. İki yüz maskesine ilave olarak pakette bir adet de ağızlık vardır. Ürünün tüm parçaları portatiftir. Gece gündüz her yerde rahatlıkla kullanılabilir bir cihazdır. Bu ürünü Trendyol’dan güvenle satın alabilirsiniz.