Dipnot Yayınları Leylan - Devran - Seher / Selahattin Demirtaş 3 Kitap

314,50 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dipnot Yayınları Leylan - Devran - Seher / Selahattin Demirtaş 3 Kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapclick Satıcı Ünvanı: MOLEKÜL BİLİŞİM YAYINCILIK KIRTASİYE TEMİZLİK GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622116238200001 Vergi Kimlik Numarası: 6221162382
    Bu ürün kitapclick tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Seher - Devran - Leylan Seti (3 Kitap Takım) Setin İçindekiler: Seher Devran Leylan

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Selahattin Demirtaş
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Dipnot Yayınları 9786052318478 Leylan - Devran - Seher / Selahattin Demirtaş 3 Kitap

Dipnot Yayınları Leylan Devran Seher Selahattin Demirtaş tarafından yazılan kitaplardır. Ciltsiz bir şekilde basılan bu kitaplar roman türündedir. Kitapların boyutları ise normal boydur. Türkçe olarak basılan kitapların roman türü ise klasiklerdir. 2021 yılında basılan bu 3 kitapta farklı konular yer almaktadır. Yazarın Seher kitabında ezilen kadınların problemleri, yaşadıkları olaylar anlatılır. Seher kitabının sayfa sayısı 300 sayfadır. Kitabın kağıt cinsi ise 2. hamurdur. 300 gram ağırlığında olan kitabın yazarı Selahattin Demirtaş, aslen avukatlık yapmaktadır. 10 Nisan 1973 yılında Elazığ ilinde dünyaya gelmiştir. Yazar, Seher kitabında “bu hayatta güvenebileceğiniz en az bir kişi olmalıdır, aksi takdirde kendinizi hep yalnız hissedersiniz” demiştir. Bu cümlesi ile büyük ilgi çeken kitap, en çok satanlar listesine girmiştir.

  • 3 kitap
  • Roman
  • Ciltsiz

Leylan Devran Seher 3 Kitabın Basım Özellikleri Nelerdir?

Leylan Devran Seher 3 Kitabın Basım Özellikleri Nelerdir?

Dipnot Yayınları Leylan Devran Seher kitaplarının basım özellikleri arasında ilk olarak göze çarpan özellik kitapların ciltsiz olmasıdır. Aynı zamanda, kitapların boyutları normal boydur. Selahattin Demirtaş tarafından yazılan kitapların basım dili ise Türkçe olarak belirlenmiştir. Roman kategorisinde yazılan bu edebi eserler, klasikler serisindendir. 2021 yılında basılan Dipnot Yayınları Leylan Devran Seher 3 kitabın konusu ayrıdır. Yazarın en çok ilgi gören kitaplarından birisi olan Seher kitabının konusu ise ezilen kadınların sorunlarını anlatmasıdır. Bu yönü ile oldukça ilgi gören kitaplar, en çok satanlar listesine de girmiştir. Dipnot Yayınları Leylan Devran Seher 3 kitabın kağıt cinsi ise 2.hamurdur. Kaliteli bir kağıt cinsinden üretilen kitabın sayfa sayısı ise 300’dür. Kitabın boyutu ise 13.50 x 19.50 cm’dir. Aynı zamanda, kitabın ağırlığı 300 gramdır.

Dipnot Yayınları Leylan Devran Seher 3 Kitabın Yazarı Kimdir?

Dipnot Yayınları Leylan Devran Seher 3 kitap Selahattin Demirtaş tarafından yazılmıştır. Selahattin Demirtaş, 10 Nisan 1973 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Elazığ Palu’lu olan yazar, Ankara Hukuk Fakültesinde öğrenimini tamamlamış ve avukatlık mesleğine başlamıştır. Daha sonra ise siyasete atılan yazar, TBMM 25. Dönem İstanbul milletvekili olmuştur. Selahattin Demirtaş, ayrıca, 2014 yılından beri Halkların Demokratik Kardeşliği Partisinde eş başkanlık görevini sürdürmektedir. Yazar, aynı zamanda 2006 yılında İnsan Hakları Derneği Diyarbakır Başkanlığı da yapmıştır. Yazarın kaleme aldığı Dipnot Yayınları Leylan Devran Seher 3 kitap okuyucular tarafından oldukça fazla ilgi görmüş ve en çok satanlar listesine giriş yapmıştır.

Dipnot Yayınları Leylan Devran Seher 3 Kitabın Konuları Nedir?

Dipnot Yayınları Leylan Devran Seher 3 kitap yorum konusunda en çok merak edilen soru kitapların konusudur. Yazarın en çok ilgi gören kitabı olan Seher kitabı, ülkemizdeki kadınların yaşadığı zorlukları ele almıştır. Okuyucular tarafından büyük ilgi gören Seher kitabı, bu konusu ile en çok satanlar listesine girmiştir. Yazar, Devran kitabında ise gençliğinde yaşadığı zorlukları anlatmıştır. Doksanlı yılların başından bahseden yazar, o dönemde yaşadığı zorluklar ile okuyucuların kalplerine bir dokunuş gerçekleştirmektedir. Aynı zamanda, bu kitapta anlattığı dönemde ülkenin içerisinde bulunduğu durumu da gözler önüne sermektedir. Üniversiteyi bitirdikten sonraki dönemde başına gelen olayları ve psikolojisini anlatan yazarın Devran kitabı da oldukça büyük bir ilgi görmüştür. Dipnot Yayınları Leylan Devran Seher 3 kitap fiyatı hakkında detaylı bilgi ve kitabı satın almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır.