Dipnot Yayınları Bilim Felsefesi - Çağdaş Bir Giriş Alex Rosenberg

190 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dipnot Yayınları Bilim Felsefesi - Çağdaş Bir Giriş Alex Rosenberg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Optimum Kitap Satıcı Ünvanı: OPTİMUM KİTAP DAĞITIM BASIM YAYIN PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0644075950000001 Vergi Kimlik Numarası: 6440759500
    Bu ürün Optimum Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bilimin dogasini, yöntemini, amacini, sinirlarini, kavramsal yapisini, nasil temellendirilebilecegini ve onu diger bilme biçimlerinden ayiran özelliklerini anlamak isteyen herkes Alex Rosenberg in Bilim Felsefesi: Çagdas Bir Giris inin zengin içerikli bir kaynak olarak degerini teslim edecektir. Teaching Philosophy dergisinin 'standartlari tutturan bir çalisma' ve 'temel basvuru kitabi' diye niteledigi bu yapit, ögret-men ve ögrencilerin ihtiyaçlarini daha iyi karsilayacak ve alanda yasanan degisimleri yansitacak sekilde bastan sona gözden geçirilmis ve güncellenmistir. Gene bu amaç kapsaminda elinizdeki bu üçüncü edisyonda, bilim felsefesi ile felsefenin geri kalani arasindaki baglari vurgulayan yeni ve ilginç örnek olaylar ile ayrintilara yer verilmistir. Bilim felsefesinin problemlerinin felsefenin en temel ve en süregen problemleri arasinda yer aldigini, Platon dan bu yana disiplinin gündemindeki soru(n)lara birer örnek olusturdugunu, onun modern kostümlü versiyonlari oldugunu göstermeyi amaçlayan bu çalisma, tematik yaklasimiyla da benzerleri arasinda sivrilmektedir. Alandaki tek yazarli kitaplarin en iyilerinden biri olarak görülen bu kitabin, bilim felsefesi konusundaki çagdas tartismalara isik tutan özelligiyle, ülkemizde epeydir eksikligi hissedilen bir boslugu doldurmasini umuyoruz. Bilim insaninin bilim felsefesinin isildagi olmaksizin yol alamayacagi inanciyla… Ürün Adı: Bilim Felsefesi Çağdaş Bir Giriş Ürün Kodu: 9786054878284 Basım Yılı: 2015.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Alex Rosenberg En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Alex Rosenberg
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver