Dior Miss Edt 100 ml Kadın Parfüm - 3348901419369

4.360 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.636,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.909,50 TL
Kargo Bedava
5.455 TL

Ürün Bilgileri

Dior Miss Edt 100 ml Kadın Parfüm - 3348901419369

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VENÜS PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AVNİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4570677181600013 Vergi Kimlik Numarası: 9540032029
    Bu ürün VENÜS PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dior miss dior edt 100 ml kadın parfüm yeni miss dior eau de toilette, heyecan verici ve canlandırıcı bir çiçek kasırgasıdır. Grasse rose etrafında dans eden çılgın bir vals. Vadideki zambaklar ise bir tül kadar şık ve hafif. Kendini baştan sona hayat ve sevgi dolu bir kasırgaya sokan parıldayan dior kadını için. Ürün %100 orjinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior Miss EDT 100 ml Kadın Parfüm Çeşitleri Trendyol'da!

Parfüm koleksiyonuyla adından söz ettiren Christian Dior markası, Miss EDT ile dikkatleri üzerine toplar. Dior Miss Dior eau de toilette 100 ml kadın parfümü, içinde barındırdığı farklı koku notalarıyla pek çok kişinin beğenisini kazanmıştır. Parfümün kalıcı kokusuyla gün boyu ferahlık elde etmeniz mümkün olur. Bu parfüm, ferah ve çiçeksi bir kokuya sahiptir. Ürün, her mevsimde rahatlıkla kullanılabilir. Dior Miss Dior eau de toilette, hafif kokusu sayesinde teninizle uyum sağlar. Farklı tarzlara sahip kadınlar tarafından da tercih edilebilir. Kokunuzla etrafınızdakileri etkilemek için bu parfümü kullanabilirsiniz. Bu ürünü, sevdikleriniz için ince düşünülmüş bir hediye olarak da tercih edebilirsiniz.

  • Çiçeksi koku notalarına sahiptir.
  • Günlük kullanım için uygun bir parfümdür.
  • Gün boyu kalıcılık sunar.

Dior Miss EDT 100 ml Kadın Parfümünün Koku Notaları Nedir?

Dior Miss EDT 100 ml Kadın Parfümünün Koku Notaları Nedir?

Christian Dior Miss Dior eau de toilette, birbiriyle uyumlu çiçeksi koku notalarından elde edilir. Ferah ve çiçeksi kokulardan hoşlanan kişiler için ideal bir seçim olarak ön plana çıkar. Parfümün üst notalarında enerji ve ferahlık veren portakal aroması bulunur. Bununla birlikte aldehitler, gardenya, kasnı, adaçayı ve bergamot özleri ile bütünlük sağlanır. Ürünün orta notasında, çiçek aromasına sahip bitter özleri ve paçuli tercih edlmiştir. Bu özlere ek olarak karanfil, iris çiçeği, gül, yasemin, inci çiçeği, narcissus, neft ve orris kullanılır. Son olarak alt notalarda ise deri akorları, sandal ağacı, amber, paçuli, meşe yosunu, vetiver ve laden ile hoş bir uyum yakalanır. Bu notaların birleşiminden oluşan Dior Miss Dior eau de toilette 100 ml kadın parfüm sıra dışı kokulardan hoşlananlar için uygundur.

Dior Miss EDT 100 ml Kadın Parfümünün Kullanım Önerileri Nelerdir?

Dior Miss EDT 100 ml kadın parfümü, pek çok kişinin severek kullandığı ve önerdiği bir üründür. Parfümün gün boyu kalıcılık sağlaması pek çok kişinin dikkat ettiği bir noktadır. Hem kalıcı hem de hoş bir koku için göz önünde bulundurulabilecek bazı püf noktalar mevcuttur. Dior Miss Dior EDT 100 ml kadın parfümü temiz tene sıkmak bu detaylardan ilki olarak öne çıkar. Temiz ciltte gözenekler daha açık olduğu için parfümün kalıcılığı da artmış olur. Parfümün kalıcılığını artırmak için ürünü doğru yere uygulamanız da önemlidir. Bunun için nabzın attığı ve sıklıkla nemli olan bölgeleri tercih edebilirsiniz. Bilek, boyun, göğüs arası ve kulak arkası gibi bölgeler bu noktada öne çıkar. Parfümün uzun ömürlü olması için şişeyi karanlık ve serin ortamlarda saklamanız önerilir.

Dior Miss EDT 100 ml Kadın Parfümü Kaliteli midir?

Dior Miss Dior eau de toilette 100 ml kadın parfüm, son derece kaliteli bir üründür. Yüksek üretim standartları göz önünde bulundurularak imal edilir. Zengin çiçek notalarının yoğun şekilde yer bulduğu bu parfüm, özenli üretim süreci sayesinde gün boyu kullanım imkânı sunar. Ferah bir kokuya sahip olan bu parfümü hem gündüz hem de gece kullanmak için rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Doğru uygulama yöntemlerini dikkate alarak ürünün kalıcılığını artırmanız da mümkündür. Böylece gün boyu hoş bir kokuya sahip olabilir ve tarzınızla her ortama uyum sağlayabilirsiniz. Kalitesiyle adından sıkça söz ettiren ürün, insan sağlığı üzerinde olumsuz bir etki yaratmaz. Parfümün içeriğindeki maddelere alerjisi olan kişilerin ürünü vücutlarında küçük bir bölgeye uygulayarak test etmesi önerilir. Dilerseniz Dior Miss Dior eau de toilette 100 ml kadın parfüm yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu hoş kokulu parfümü Trendyol üzerinden avantajlı fiyat seçenekleriyle kolayca satın alabilirsiniz.