Dior J'adore Edp 50 ml Kadın Parfüm 3348900417885

3.625 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.854,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.081,50 TL
Kargo Bedava
4.535 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.535 TL

Ürün Bilgileri

Dior J'adore Edp 50 ml Kadın Parfüm 3348900417885

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VENÜS PARFÜMERİ Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN AVNİ YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4570677181600013 Vergi Kimlik Numarası: 9540032029
    Bu ürün VENÜS PARFÜMERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dior J'adore EDP 50 ml Kadın Parfüm İçerisinde
  • ylang ylang, bulgar gülü, amerikan yasemini bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior 3348900417885 J'adore Edp 50 ml Kadın Parfüm

Dior J’adore edp 50ml kadın parfüm, geniş kullanıcı kitlesi ve yüksek kullanıcı memnuniyeti ile öne çıkan bir üründür. Kadınların moda anlayışı ve tarzında görünmeyen fakat tamamlayıcı olan parfümlerin öncü markalarından biri Dior popülaritesini korumaya ve kalitesini kanıtlamaya devam ederek kadınların onayını ve beğenisini kazanmayı da yıllardır aynı kararlılıkla sürdürmektedir. Markaya olan güven zamanla artarken buna paralel olarak da markanın daha fazla tarza yönelmesi ve daha farklı ihtiyaçlara karşılık vermesi nedeniyle kullanıcı kitlesi artmaktadır. Dior J’adore parfüm 3348900417885 büyüleyici ve gün boyu üzerinizde kalıcılık sağlayan kokusuyla yaşam kalitenizi ve şıklığınızı arttırmanıza yardımcı olacak bir üründür. Özenle tasarlanmış ve zarif bir görüntüye sahip şişesiyle son zamanların trend ürünlerinden biridir.

  • Çiçeksi, meyvemsi, odunsu ve turunçgil koku tipine sahiptir.
  • Parfüm EDP türündedir.
  • Parfüm 50ml’dir.

Dior J’adore 3348900417885 50 Ml Edp Parfüm Nasıl Kokar?

Dior J’adore 3348900417885 50 Ml Edp Parfüm Nasıl Kokar?

Dior J’adore edp 50ml kadın parfüm, eşsiz bir kokuya sahiptir. Temiz tenin ve kıyafetlerin istenildiği yere istenilen sıklıkta sıkılabilen ürün zengin bileşenlere sahiptir. Tüm cilt tipleri için kullanılabilen ürün, meyveli ve sıcak bir esansa sahiptir. Şeftali, kavun, armut, manolya, mandalina ve bergamotundan tepe notasına böğürtlen, vanilya, misk ve sedirden oluşan çiçeksi dip notası eşlik eder. Frezya, orkide, yasemin, gül, zambak, erik ve menekşeden oluşan kalp notası ise ürüne son halini verir. Efsaneleşmiş ve nazik esansları sayesinde kadınların favorilerinden biri haline gelen ürün hem günlük kullanım için hem de özel günlerde orijinal kokusuyla ön plana çıkar. Dior J’adore parfüm şıklığına ve kişisel bakımına önem veren kadınlar için olmazsa olmaz bir kozmetik ürünüdür.

Dior J’adore 3348900417885 50 Ml Edp Kadın Parfüm Kalıcı mıdır?

Parfüm kullanımında hem kadın hem de erkekler için karşılanması gereken özelliklerden ürünün güzel kokuya sahip olmasından sonra kokunun kalıcılık süresi en önemli kriterdir. Parfümlerin kalıcılık oranı esans oranlarıyla alakalıdır. Esans oranı %10 ile %20 yoğunluk arasında olan parfümler EDP sınıfına girmektedir. EDP oranı, parfümlerin sıkımdan sonraki kalıcılık süresini belirleyen faktördür. Dior J’adore edp 50 ml kadın parfüm bu yoğunluk sınıfına dahil olması sebebiyle esans yoğunluğu yüksek bir üründür. Sıkımından sonra 4-6 saate kadar kalıcılık oranı bulunan Dior J’adore parfüm bu özelliği sebebiyle kullanıcılar tarafından tam not almayı başarmıştır. Günlük kullanımlarda veya özel etkinlikler için gayet yeterli olan kalıcılık süresi, parfümü daha uzun ömürlü kullanım için uygun kılar. Böylelikle Dior J’adore edp 50ml kadın parfüm kullanıcıların favorileri arasında yer almayı başarmıştır.

Dior J’adore 50 Ml Edp Kadın Parfüm Hangi Ortamlarda Kullanılabilir?

Dior J’adore edp 50ml kadın parfüm, kullanıcıların isteğine ve ihtiyacına göre farklı ortamlarda kullanılabilir. Hem gece hem de gündüz saatlerinde kullanılmaya uygun kokusu nedeniyle isterseniz iş yerinizde, isterseniz günlük yaşamınızda veya gece hayatınızda kullanabilirsiniz. Etkileyici kokusuyla özgüveninize destek verecek olan ürün çevrenizden de son derece olumlu iltifatlar almanıza yardımcı olur. Dior J’adore edp 50ml kadın parfüm fiyatı ürünün kalitesi bağlamında değerlendirildiğinde son derece cüzdan dostu olduğu fark edilir. Ürünün her ortama ve günün her saatine uygun oluşu kullanıcı deneyimlerini incelendiğinde son derece önemli bir faktör olduğu görülür. Kendine değer veren kadınların tercihi olan Dior J’adore edp 50ml kadın parfüm yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşabilir, kullanıcıların deneyimlerinden yararlanabilir ve tek tıkla siparişinizi oluşturabilirsiniz.