Dior Jadore 100 ml Edp

7.200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dior Jadore 100 ml Edp

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mrc Kozmetik Satıcı Ünvanı: MRC KOZMETİK GIDA TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0623129007700001 Vergi Kimlik Numarası: 6231290077
    Bu ürün Mrc Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Modern ve çekici bir koku olan Christian Dior J'Adore, lüksü teninde hissetmek isteyen kadınların parfümü... Meyve ve çiçek kokularıyla tatlandırılan parfüm, teninize güneşin göz kamaştıran ışığını yansıtıyor. Christian Dior Jadore ile altın kokusunun teninizdeki pırıltısına sahip olacaksınız. Yunan amforası şeklindeki sarı şişesi ile bir yandan zarafeti, diğer yandan da zenginliği simgeleyen parfüm, feminenliğe vurgu yapmak isteyenler kadınlar için özel olarak üretildi. Üst notasında manolya, kavun, şeftali, armut, bergamot ve mandalina barındıran koku, kalbinde erik, sümbülteber, menekşe, orkide, frezya, yasemin, inci çiçeği ve gül, dip notasında ise böğürtlen, misk, vanilya ve sedir ağacı içeriyor.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Oryantal
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü 3348900417878

Fransız markası Dior'un sunduğu kadın parfümü Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü feminen ve sofistike tarzını vurgulamak isteyen kadınlar için tasarlanmış formülüyle dünya çapında büyük beğeni topluyor. 1999 yılında piyasaya sürülen bu klasik parfüm, her yıl çarpıcı çiçek kokusuna yeni bir vurgu ekleyerek şık kadınların ayırt edici özelliği haline geldi. Dior Jadore 100 ml Edp içerisinde adeta çiçeklerin bilimini taşıyan bir parfüm olma özelliği taşıyor. Bu parfüm içeriğindeki çiçeksi notalarını 4 efsanevi çiçek ile yüceltir. Türk gülü, sümbülteber, Arap yasemini ve comoriali ylang ylang mükemmel çiçekler sofistike eşsiz bir ekstraksiyon işleminin bir sonucu olarak bu parfüm şeklinde karşınıza çıkıyor. Kadınları adeta çiçek çeşitleri ile dolu bir bahçede hissettiren bu parfüm son derece kadınsı bir ritüel sunarak kadınların kendisini her zaman özel hissetmesini sağlıyor. Yoğunlukla ve duygularla dolu olan tasarımı ise adeta sizleri huzur ile kavuşturuyor.

  • Eşsiz Tasarım
  • Çiçek Bilimi Özellikleri
  • Kadınsı Bir Ritüel Sunma

Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü Etkisi

Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü 3348900417878 çiçek özünün ve sedir ağacının parlaklığıyla uyum içinde olan meyve kokusunun tazeliğinin özü büyüleyici bir etki sağlar. Ürünün Edp (Eau de Parfum) tipi olması kalıcı etkisini 4 ila 6 saat arasında korumasını sağlar. Günümüzde klasikler arasında yerini alan bu ürün, etrafındakiler üzerinde cezbedici bir etki bırakır ve feminen özü ile şıklığınızı süsler. Amerika Birleşik Devletleri ve Fransa'da uzun yıllardır en popüler beş parfümden biri olarak tanınan bu ürün, daha güçlü, görkemli ve zevkli olmak için her yıl yeniden tasarlanıyor. Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü yorumları noktası söz konusu olduğunda her daim pozitif geri bildirimler almayı başaran ve kadınlara özel hissettiren parfüm, bir kadının etkisinin çekiciliğini artırmanın ilk seçeneği ve ayrıcalıklı hissetmesi için zarafetini mükemmelleştirecek son dokunuşu eşsiz bir biçimde gerçekleştiriyor.

Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü İçeriği

Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü fiyatı ile de beklentilerinizi son derece karşılamayı başarıyor. Bu sayede tüm kadınlar bu özel olarak geliştirilmiş olan ve her geçen gün tasarımı yenilenen bu parfüme kolaylıkla sahip olabiliyor. Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü içeriği meyve ve ağaç kokusuna sahip olmasına rağmen tema olarak çiçeksi bir tada sahiptir ve yumuşaktır, bu nedenle tüm cilt tipleri ve mevsimler için kullanılabilir. Parfümü temiz cilt ve giysiler üzerinde dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Cilde uygulandığında bilek, göğüs ve boyundaki kan dolaşımını iyileştirir ve kokunun yayılmasını kolaylaştırır. Parfüm %15-20 esans içeriği ile Edp kategorisinde yer alır, bu sayede 4-6 saat kalıcılığını yaşayabilirsiniz.

Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü Fiyatı

Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü indirimleri ile çok daha uygun ve kolay bir şekilde sahip olabileceğiniz parfüm içerisinde birbirinden değerli pek çok çiçek ve esans barındırıyor. Bu parfüm bazı Hint manolya türlerinin egzotik özlerinden Fransız menekşesine kadar birçok çiçek kombinasyonunu yansıtan benzersiz ve kalıcı bir etkiye sahiptir. Amfora şıklığı sunar. Özünde bulunan üst notalar bergamot, kavun, şeftali, mandalina, armut meyveleri ve manolya çiçekleri içerir. Orta ve alt notaları ise; frezya, yasemin, zambak, menekşe, gül, orkide çiçeği, erik meyvesi, böğürtlen, sedir ağacı, vanilya esans, misk içererek sizlere eşsiz bir koku sunmayı başarıyor. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürün sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir. Dilerseniz Dior J'adore Edp 100 ml Kadın Parfümü satın al seçenekleri üzerinden bu parfümü kolay bir şekilde sepetinize ekleyebilir; kendinizi her daim özel hissetmenin keyfini sürebilirsiniz.