Dior Hypnotic Poison Edt 50 Ml Kadın Parfüm

3.264 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dior Hypnotic Poison Edt 50 Ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dior Hypnotic Poison Edt 50 Ml Kadın Parfüm Yaratılışından beri kışkırtıcı ve gizemli olan Poison, Dior'un baştan çıkarma için en üst düzey silahıdır. Olağanüstü kimyası baharatlı, meyveli ve amber notalarının duyusal bal ve misk ile zengin karışımı ile yapılmıştır. Unutulmaz, karizmatik oryantal bir koku!

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior Hypnotic Poison Kadın Parfümü

Dikkat çekici bir koku için Dior Hypnotic Poison Edt 50 ml kadın parfüm benzersiz bir seçenek olabilir. Doğal ve özgün içeriğiyle birlikte bu eşsiz kokunun keyfini dilediğiniz zaman çıkarabilirsiniz. Parfüm, tahriş etmeyen formülü ile günlük olarak kullanıma da uygundur. Kalıcı olması sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Parfümün yarattığı kalıcı etki ile kendinizi eşsiz ve özel hissedebilirsiniz. Olağanüstü kalitedeki aroması eşsiz bir deneyim sunar.

 
  • Dior Hypnotic Poison kadın parfümü doğal ve kalıcı kokusu sayesinde uzun süreli kullanım imkanı
  • Kaliteli ve özgün bir koku esansı
  • Dior Hypnotic Poison Edt 50 ml özel tasarım şişesi ile birlikte şık bir görünüm olanağı

Benzersiz Kokusu ile Dior Hypnotic Poison Kadın Parfümü

Benzersiz Kokusu ile Dior Hypnotic Poison Kadın Parfümü

Dior kadın parfüm, her yaştan kişinin makyaj masasında yer edinebilir. Şişesi ile de dilediğiniz yerde dekorasyon olarak kullanılabilir. Gizemli kokusu kendinizi güven veren bir etki oluşmasını sağlar. Kalitesiyle kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Parfümün içeriğinde yer alan acı badem, kimyon, zengin yasemin sunbuck, gizemli gül ağacı ve vanilya esansları büyüleyici bir koku kombinasyonu yaratır. Özel bir hediye olabilecek bu parfümü sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Dior parfüm yüksek kaliteli özleriyle orijinal içeriği ve formülü sayesinde kalıcı kokusunu kaybetmez.

 

Zarif Kokusu ile Dior Hypnotic Poison Kadın Parfümü

Zarif Kokusu ile Dior Hypnotic Poison Kadın Parfümü

İhtiyaç duyduğunuz tutkulu kokuya sahip olan parfüm oldukça tercih edilen ürünler arasında yerini almaktadır. Özü ve dayanıklılığı ile her zaman son modaya uygun olan içeriği hem erkeklerin hem de kadınların gözdesi olmayı her zaman başarır. Eşsiz özü ile kokunun odak noktası her zaman lüks, çekicilik, zarafet ve aşkı anımsatır. Parfümün yarattığı etki ile eşsiz bir kokuya sahip olabilirsiniz. Dior Hypnotic Poison fiyat seçeneklerinde sunduğu fırsatlarla da dikkat çekmektedir. Ayrıca kadın parfümleri için Dior Hypnotic Poison Edp yorum ve incelemelerine bakarak kadınların deneyimi hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

 

Kalıcı Kokusuyla Dior Flower Kadın Parfümü

Kalıcı Kokusuyla Dior Flower Kadın Parfümü

Kaliteli ve ünlü Dior Hypnotic Poison kadın parfümü sizi daha da özel hissettirebilir. Parfümün kendine has kokusu kullanım sonrası yarattığı ferahlatıcı etkisi sayesinde herkesin size hayran kalmasına sağlar. Hypnotic Poison ürününü ilk kez satın alacak olanlar için, parfümü öncesinde kullanan kişilerin görüşleri oldukça önemlidir. Dior Hypnotic Poison Parfüm, yorum ve incelemeleri sayesinde sizler için benzersiz bir deneyim imkanı sunabilir. Dior Hypnotic Poison, içeriği ve uzun süre kalıcı etkisiyle her yaştan kadına eşsiz bir deneyim sunar. Trendyol'un sunduğu çeşitli seçenekler ile Dior Hypnotic Poison parfümünü dilerseniz kendiniz ya da sevdikleriniz için hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.