Dior Kadın Parfüm Hypnotic Poison Edt 100ml

4.636,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dior Kadın Parfüm Hypnotic Poison Edt 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Duyumsal bir açlık, çözülemeyen gizem: yakıcı, parlak, büyüleyici Hypnotic Poison kokusu kadının kendisi gibi sizi sarhoş edecektir
  • birbiriyle çelişen dört farklı yönü
  • sarhoş edici acı badem ve kimyon, zengin Arap Yasemini, gizemli Pelesenk ağacı veduyusal vanilya ile misk, merak uyandıran ve büyüleyici bir parfüm bileşimi oluşturuyor

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Baharatlı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior Kadın Parfüm Ürünleri Trendyol'da!

Dior Hypnotic Poison EDT 100 ml 3348900425309 kadın parfüm oldukça etkileyici kokular arasında yer alır. Parfüm, Dior'un efsanevi yasaklı meyvesinin gizemli kokusunu cesaretle harmanlar. Ürün, büyülü ve modern bir aşk iksiri hissi yaşatır. Ürün, birbiriyle zıt dört kokunun birleşiminden oluştuğu için birçok hissi aynı anda yaşamanıza neden olur. Yıllardır kadınların vazgeçilmez kokuları arasında yer alan Dior Hypnotic Poison, uzun süre kullanabilmeniz için 100 ml'lik ekonomik boyutlarda üretilir. Dior Hypnotic Poison EDT 100 ml 3348900425309 kadın parfümünün şişesi elmayı anımsatır. Tasarımında yasak elmanın yeniden vücut bulmuş hâli tasvir edilir. Koyu kırmızı şişesi ve siyah kapağıyla dikkat çeker. Parfümün özelliklerinden bazıları ise şu şekildedir:

  • Tip: EDT
  • Boy: 100 ml
  • Ek Özellik: Anti Alerjik

Dior Hypnotic Poison Edt Kadın Parfümünün Esansı Nedir?

Dior Hypnotic Poison Edt Kadın Parfümünün Esansı Nedir?

Dior Hypnotic Poison EDT 100 ml 334890042530 parfüm, birbirinden farklı kokuların bir araya gelmesiyle oluşur. Parfümün tepe notalarında kayısı, mürdüm eriği ve hindistan cevizi yer alır. Bu baskın nitelikli oryantal notalarıyla; sarsıcı, güçlü ve fark edilmekten çekinmeyen kişilerin ilk tercihi olur. Bahsi geçen güçlü parfümün kalp notalarında ise yasemin, sümbül, gül, kimyon ve inci çiçeği yer alır. Bu aşamada çiçeklerin kimyonla birleşimi teninizde farklı bir his uyandırır. Kokuyu içinize her çektiğinizde büyüleyici, akılda kalıcı ve hipnotize edici bir duygu yaşarsınız. Dior Hypnotic Poison EDT 100 ml 334890042530 kadın parfümün dip notalarında ise vanilya, badem, musk ve sandal ağacı esansları kullanılır. Bu kokular parfümün çarpıcılığını ve baskınlığını yansıtır. Kırmızı oval tasarımı ile dikkat çeken ürün 100 ml'lik ekonomik boyutuyla da öne çıkar.

Dior Hypnotic Poison Edt 100ml Parfümünün Kalıcılığı Nasıldır?

Dior Hypnotic Poison Edt 100ml Parfümünün Kalıcılığı Nasıldır?

Dior Hypnotic Poison EDT 100 ml 334890042530 parfüm, kalıcılığı oldukça fazla olan bir üründür. Yüksek silajı sayesinde parfümün esansı uzun süre dayanır. Silaj, parfüm cilde sıkıldığında kokunun yarattığı aura veya iz anlamına gelir. Dior Hypnotic Poison EDT 100 ml 334890042530 kadın parfümü sıktığınızda etrafa yoğun bir şekilde yayılır. Bu sayede cildinizde taşıdığınız hoş koku hemen fark edilir. Parfüm, EDT formülünde olduğu için dört mevsim tercih edilir. Hypnotic Poison canlandırıcı ve uyandırıcı bir etkiye sahiptir. Koku; çiçeksi, odunsu ve oryantal notaları bir araya topladığından dolayı günün her saati kullanılır. Hem gündelik hayata hem de özel davetlere uygundur. Ürünü bir kere kullandıktan sonra uzun saatler tazelemenize gerek kalmaz.

Dior Hypnotic Poison Edt Kadın Parfümünü Kimler Tercih Eder?

Dior Hypnotic Poison EDT 100 ml 334890042530 kadın parfüm, kendi tutkularının peşinden gitmek isteyen iddialı kişiler için üretilir. Ürün, imza parfüm arayışında olanlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Ayrıca günlük hayatınızda kalıcı ve sizinle bütünleşen bir koku arayışındaysanız Hypnotic Poison tam size göre bir ürün olabilir. Parfüm ilk uygulandığı andan itibaren akılda kalıcı ve etkileyici esansıyla her gün kullanmak isteyeceğiniz bir ürüne dönüşür. Koku, geniş yaş aralığındaki kadınlar tarafından tercih edilir. Ayrıca ürün, benzersiz birleşimiyle dünyaca ünlü yıldızların kırmızı halı tercihleri arasında yer alır. Dior Hypnotic Poison EDT 100 ml kadın parfüm 3348900425309 yorumlarına göz atarak ürünü kullanan kişilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Kalıcı, iz bırakan ve farklı bir parfüm arıyorsanız Dior Hypnotic Poison 3348900425309 kokusuna Trendyol'dan dilediğiniz zaman sahip olabilirsiniz.