Dior C. Homme Erkek Edt100ml

3.950 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dior C. Homme Erkek Edt100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MY GRUP KOZMETİK Satıcı Ünvanı: MY GRUP KOZMETİK SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627110227900001 Vergi Kimlik Numarası: 6271102279
    Bu ürün MY GRUP KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dior Homme erkeği kendine güveniyor ve ne istediğini biliyor.Dior Homme ile dikkatlerin odağı olacaksınız! Notalar: Lavanta, adaçayı, bergamot, iris, amber, kakao, vetiver, paçuli, deri.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Dior 3348900662636 C. Homme Erkek 100 ml Edt

Bir ortama girdiğinizde fark edilmenizi sağlayan kokunuz, insanlarda ilk izlenim oluşturmanız için oldukça önemlidir. Dior C. Homme EDT 100 ml erkek parfüm; adaçayı, amber, iris, kakao, paçuli, deri ve lavanta gibi birbirinden eşsiz esansların bir araya getirilmesiyle ortaya çıkan dikkat çekici bir kokuya sahiptir. Hem çiçeksi hem de odunsu esansların uyumlu bir şekilde karıştırılması sonucunda oldukça yoğun ve güzel bir koku elde edilmiştir. İlgi odağı olmayı seven ve kendine güvenen erkeklerin tercihi olan Dior C. Homme EDT 100 ml erkek parfüm günlük kullanım için oldukça ideal olan bir üründür. Gün boyu kokunuzun etrafınıza yoğun bir şekilde yayılması çevrenizdeki insanları etkilemenize katkıda bulunur.

  • 100 ml hacme sahiptir.
  • EDT olarak üretilir.
  • Odunsu notalar baskındır.

Dior C. Homme Edt 100ml Erkek Parfümün Esans Formülü Nasıldır?

Dior C. Homme Edt 100ml Erkek Parfümün Esans Formülü Nasıldır?

Dior C. Homme EDT 100 ml erkek parfümü, yoğun odunsu notalarıyla çevrenizdeki insanları kokunuza hayran bırakır. 100 ml özel tasarım şişesi sayesinde her yere yanınızda taşıyabileceğiniz bir üründür. Odunsu ve çiçeksi notaların eşsiz bir şekilde harmanlanması dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olur. Bergamot, lavanta, adaçayı, amber, iris, kakao, paçuli, vetiver ve deri esanslarının özenle bir araya getirilmesiyle hazırlanmıştır. Deri ve paçuli gibi asil kokuların iris esansıyla dengelenmesi ortaya muhteşem bir koku çıkarır. Dior Homme EDT 100 ml erkek parfümü, gün boyu bu güzel kokuyu cildinizde ve kıyafetlerinizde taşımanızı sağlar. Erkeklerin gönül rahatlığıyla kullanabileceği parfüm, kendinize güveninizi artırarak sosyal yaşamınızda daha rahat hareket etmenize yardımcı olur. Girdiğiniz ortama kolayca yayılarak etkisini bırakan deri ve meyve kokusunun uyumu, insanların akıllarında yer edinmenizi sağlar.

Dior C. Homme Edt 100ml Erkek Parfüm Kalıcılığı Nasıldır?

Dior Homme EDT 100 ml günlük kullanıma uygun olması sayesinde tercih aşamasında öne çıkmasına katkıda bulunur. Dior C. Homme EDT 100 ml erkek parfümü kalıcılığıyla kullanıcılarını memnun etmeyi başarır. Kalıcı kokusu, gün içerisinde etkisini kaybetmeden üründen maksimum verim almanızı sağlar. İdeal boyutu sayesinde çantanızda yer kaplamadan dilediğiniz yere yanınızda taşımanızı mümkün kılar. Ne istediğini bilen ve kendine güvenen erkeklerin imza kokusu olmaya aday olan Dior C. Homme EDT 100 ml erkek parfümü kalıcı kokusu ve güçlü yayılma özelliğiyle çevreniz tarafından kolayca fark edilmenize yardımcı olur. Yoğun esansların eşsiz uyumunu saatler boyunca üzerinizde taşıyabilirsiniz. Parfümün 100 ml olarak satışa sunulması, uzun ömürlü bir kullanım vadeder. Uzun bir dönem boyunca kullanabileceğiniz bu parfüm muhteşem esans dengesiyle sizi ve çevrenizdeki insanları tatmin eder.

Dior C. Homme Edt Erkek Parfümün Cilt Sağlığına Etkileri Nelerdir?

Kaliteli işçilik ve esanslarla üretilen Dior C. Homme EDT 100 ml erkek parfümü, cilt sağlığınıza karşı herhangi bir tehdit oluşturmaz. Hassas ciltli insanların da gönül rahatlığıyla kullanabileceği ürün, cildinizde tahriş gibi sorunlara yol açmadan güzel kokmanıza yardımcı olur. Herkes tarafından bilinen ve sevilen bir marka olan Dior’un favori ürünlerinden Homme EDT parfümün yapım aşamasında her detayına özen gösterilmiştir. Özenli işçiliğe sahip olan ürün doğal bir içeriğe sahiptir. Kafanızdaki soru işaretlerini silen parfüm, doğal esansları ve kalıcı kokusu sayesinde güvenli bir kullanım sunar. Kaliteli ve etkileyici bir koku arayışında olan her erkeğin güvenle tercih edebileceği Dior C. Homme EDT erkek 100 ml fiyatının uygunluğu sayesinde de öne çıkmayı başarır. Her bakımdan memnuniyet sağlayan bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Öncesinde ise Dior C. Homme EDT erkek 100 ml yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.