Dior Fahrenheit Edt 50 ml Erkek Parfüm

2.873 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
3.380 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.380 TL

Ürün Bilgileri

Dior Fahrenheit Edt 50 ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Perfume Point Satıcı Ünvanı: GÜNERLER KOZMETİK VE TEKSTİL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0433022161600019 Vergi Kimlik Numarası: 4330221616
    Bu ürün Perfume Point tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜRKİYE RESMİ DİSTRİBÜTÖRÜ GARANTİSİYLE YETKİLİ SATIŞ NOKTASI

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior Fahrenheit Edt 50 ml Erkek Parfüm Trendyol'da!

Dior Fahrenheit EDT 50 ml erkek parfüm, erkeğin kişiliğini ve tarzını yansıtan özel bir aksesuardır. Hoş kokusu sayesinde öne çıkan ve kaliteli içeriğe sahip olan parfüm, uzun süreli kullanım sunar. Kalıcılığı yüksek olan bir üründür. Geniş kullanım alanına sahip olmasından dolayı sıklıkla tercih edilen parfüm, erkekler için dikkat çekici özelliğe sahiptir.

  • Hoş koku

  • Uzun süre kalıcı etki

  • Dayanıklı

Dior Fahrenheit EDT 50 ml Parfüm Özellikleri

Dior Fahrenheit EDT 50 ml Parfüm ÖzellikleriDior Fahrenheit EDT 50 ml erkek parfüm özellikleri incelendiğinde, kaliteli içeriği göze çarpar. Bu ürün, erkekler için özel bir parfümdür. Dior'un prestijli kokularından biri olan ve kendine özgü özelliklere sahip olan bu parfüm, içeriğindeki farklı bitki özlerinden oluşan aroması sayesinde son derece dikkat çekici ve unutulmaz bir yapıya sahiptir. Dior Fahrenheit EDT, odunsu çiçeksi bir koku ailesine aittir. Odunsu notaların sıcaklığı ile taze çiçek notalarının ferahlığı arasında eşsiz bir denge sunar. Dior Fahrenheit, şişesinin eşsiz tasarımı sayesinde, modern ve minimalist bir görünüm sunar. Parfümün amber renkli cam şişesi, erkeksi ve lüks bir imaj yaratır. Parfümün üst notalarında bergamot, limon, lavanta ve kamelya bulunurken, orta notalarda menekşe, fesleğen, süsen ve sedir gibi özel notalar kullanılmıştır. Dior Fahrenheit EDT, uzun süre kalıcıdır ve kokusunu gün boyu korur.

Dior Fahrenheit EDT Erkek Parfüm Kullanımı

Dior Fahrenheit EDT Erkek Parfüm KullanımıGünlük kullanım için uygun içeriğe sahip olan parfüm, farklı amaçlarla kullanılır. Parfüm, günlük olarak kullanmak için idealdir. Temiz cilde sıkarak kendinizi gün boyu taze ve çekici hissedebilirsiniz. Dior Fahrenheit EDT, özel etkinlikler, akşam yemekleri veya romantik buluşmalar gibi özel günler için de mükemmel bir seçenektir. Şıklığınızı ve öz güveninizi artırır. Kendine özgü ve unutulmaz bir kokuya sahip olan Dior, insanların sizi hatırlayacakları bir imza kokusu oluşturmanıza yardımcı olur. Kullanıcılarına öz güven kazandıran ve çekici hissetmelerine yardımcı olan bir parfümdür. Kişilerin kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak için etkili bir aroma sunar. İnsanların sizi hatırlayabilecekleri bir kokudur. Bu koku, Dior kalitesinde sunulduğu için kendine özgü içeriği ve formülüyle fark yaratmanızı sağlar. Uzun süre kalıcılığı sayesinde parfüm sık sık yenileme ihtiyacı duymadan daha uzun kullanım ömrüne sahip olması açısından kullanıcıların dikkatini çeker.

Dior Fahrenheit EDT 50 ml Erkek Parfüm Fiyatı

Dior Fahrenheit EDT 50 ml Erkek Parfüm FiyatıKullanıcıların kendine öz güvenli ve dikkat çekici hissetmelerini sağlayan parfüm, içeriğindeki farklı aromalar sayesinde erkek kullanımı için idealdir. Unutulmaz bir imza kokusu yaratmak için etkili içeriye sahip olan parfüm, uzun süreli kullanımlar için idealdir. Bir erkeğin kişiliğini ve tarzını yansıtmasına yardımcı olur. Her türlü kullanım için uygun olan parfüm, hem özel hem de günlük kullanımlar için ideal içeriye sahiptir. Temiz ve kuru bir cilde uygulayarak çok daha kalıcı ve hoş kokmasını sağlayabileceğininiz bir parfümdür. Kokusunun daha uzun süre kalıcı olmasının desteklenmesini sağlar. İş yerlerinde, özel etkinlik, sosyal etkinlik ya da romantik buluşmalarda kullanabileceğiniz özel aramalara sahiptir. Dior Fahrenheit EDT 50 ml erkek parfüm yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Dior Fahrenheit EDT 50 ml erkek parfüm fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.