Dior Fahrenheit Edt 100 ml Erkek Parfüm

3.999 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
4.610 TL

Ürün Bilgileri

Dior Fahrenheit Edt 100 ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ElitBu Satıcı Ünvanı: FATREM E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385202344200001 Vergi Kimlik Numarası: 3852023442
    Bu ürün ElitBu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • parfüm

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 100 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Dior Fahrenheit Edt 100 Ml Erkek Parfüm

Parfümler, hoş kokuları ile kişilerin ferah bir ana sahip olmasına yardımcı olur. Cilt ve kıyafet üzerine uygulanabilir olan bu ürünler sayesinde siz de sevdiğiniz kokuyu kalıcı şekilde kullanabilirsiniz. 100 ml hacmine sahip olan ürün, erkekler için özel olarak tasarlanır. Bu noktada kendiniz için uzun süre boyunca kullanmak üzere sipariş oluşturabilirsiniz. Ayrıca sevdiklerinize hediye etmek için de bu gibi alternatiflerden yararlanabilirsiniz. 3348900012219 koduna sahip olan ürün, geniş hacimli ve dikkat çekici bir tasarıma sahip olan şişe içerisinde sunulur. Bu da erkeklerin dikkatini çeken detaylar arasında bulunur. Dior Fahrenheit erkek parfüm şeklinde ifade edilen ürün hakkında detaylı bilgi alarak siparişinizi oluşturabilirsiniz. Hem kullanışlı hem de hoş kokusu ile kişileri kendine bağlayan ürünü kullanmaya başlayabilirsiniz.

  • Edt tip
  • 100 Ml hacimli
  • Beyaz renk tonu

Dior Fahrenheit 100 Ml Erkek Parfüm Kullanımı

Dior Fahrenheit 100 Ml Erkek Parfüm Kullanımı

Parfümler, kıyafetleri süsleyen detaylar arasında yer alır. Hoş kokuları sayesinde müşterilerin gün içerisinde sık sık tercih etmesini mümkün kılar. Dior markasına ait olan ve farklı renk tonlarına sahip olan bir şişe içerisinde sunulan koku, özel günlerde hediye etmek amacıyla yapılan tercihler arasında yer alır. Günlük kullanımın yanı sıra özel günler için hazırlık yaparken de sıklıkla kullanılır. Etkili olduğundan dolayı birkaç defa sıkılması, tek sefer için yeterli gelir. Fahrenheit edt 100 ml olduğundan dolayı aylar boyunca yaptığınız hazırlıklara eşlik eder. Hem miktarı hem de kokusu, müşterilerin memnun kaldığı detaylar arasında yer alır. Siyah, sarı ve kırmızı renk tonlarının varlığı; ürünün etkileyici bir kimliğe bürünmesine yardımcı olur. Dior Fahrenheit edt 100 ml erkek parfümünü gün içerisinde kendinizi rahat hissetmek istediğiniz zamanlarda tercih edebilir, bunun için sipariş oluşturabilirsiniz.

Dior Fahrenheit 100 Ml Erkek Parfüm Özellikleri

Dior Fahrenheit 100 Ml Erkek Parfüm Özellikleri

Erkekler için özel olarak tasarlanan parfümler, etkileyici kokuları beraberinde getirir. Dior markası ile kendini gösteren ve şık bir tasarıma sahip olan bu ürün, kolaylıkla sıkılarak bedene ya da kıyafet üzerine homojen şekilde dağılır. Her cilt tipi için uygun olması, ürünün geniş bir müşteri kitlesine sahip olmasına yardımcı olur. Sakin ve güçlü olarak nitelendirilen bu ürün, odunsu olarak bilinen çeşitler arasında yer alır. Bu da erkeklerin sıklıkla tercih ettiği içerikleri temsil eder. Dior Fahrenheit Edt 100 ml erkek parfüm kullananlar için farklılığı beraberinde getiren bu ürün, kapaklı olarak tasarlanır. 100 ml olması da kolay taşınabilir olmasına katkıda bulunur. Dior Fahrenheit Edt 100 ml erkek parfüm satın alarak dilerseniz kendiniz kullanabilir dilerseniz de sevdiklerinize armağan olarak sunabilirsiniz. Beğeni toplayan kokusu ve tasarımı sayesinde unutulmaz hediyeleri sevdiklerinizle buluşturabilirsiniz.

Dior Fahrenheit 100 Ml Erkek Parfüm Fiyat

Dior Fahrenheit 100 Ml Erkek Parfüm Fiyat

Dior markasının özel olarak tasarladığı ürünlerden biri de renk tonları ile kişileri kendine çeken kalıcılığı yüksek üründür. Her cilt tipine uygun olmasının yanı sıra farklı yaş grubuna dahil olan kişiler tarafından da rahatlıkla kullanılabilir. Dior Fahrenheit Edt 100 ml erkek parfüm yorum ve tavsiyeleri sayesinde ürünün gece ve gündüz vakitlerinde de tercih edildiğini görebilirsiniz. Kullanım alanı geniş olan içeriği temin ederek uzun vadede az miktarda sıkarak değerlendirebilirsiniz. Dior Fahrenheit Edt 100 ml erkek parfüm fiyatı ise sipariş oluşturma aşamasına etki eden faktörlerden biridir. Bu noktada ürünün boyutunu ve diğer özelliklerini dikkate alarak siparişinizi oluşturabilirsiniz. Günlük kullanım için ideal olan bu ürünü tercih ederek özellikle terlemenin yoğun olarak kendini gösterdiği yaz mevsiminde sıklıkla kullanabilirsiniz. Siz de Trendyol sayesinde bu ürünü pratik şekilde aratarak parfümü temin edebilirsiniz.