Dijimedia Iphone 11 6.1" Uyumlu Kılıf 3d Tıpalı Kamera Korumalı Şeffaf Silikon Kapak

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dijimedia Iphone 11 6.1" Uyumlu Kılıf 3d Tıpalı Kamera Korumalı Şeffaf Silikon Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Mükemmel kesimi sayesinde cihazınızı tam olarak kapatır Kılıfı diğer şeffaf silikonlardan ayıran özelliği toz koruma tıpası köşe kısımlarının kalınlaştırılmış silikon malzeme ile güçlendirilmiş ve kamera kısmının 3 d koruma sağlamasıdır Ek olarak kenar kısımlarında bulunan tırtıklar sayesinde elden kaymayı önleyici bir tasarıma sahiptir Bu sayede cihaza köşelerden ve kamera lensine gelen darbeler zarar veremeyecektir Ince ve şeffaf görünümü sayesinde cihazınızda kılıf yokmuş hissiyatı verir Cihazınızın çizilmesini darbe almasını maksimum seviyede önler Esnek malzemeden yapıldığından dolayı cihazınıza kılıf kaynaklı hiçbir zarar vermez

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli iPhone 11
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Beyaz
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Dijimedia iPhone 11 6.1" Uyumlu Kılıf 3D Tıpalı Kamera Korumalı Şeffaf Silikon Kapak

Telefonlar, çoğunlukla yapısına uygun olan koruyucularla birlikte kullanılır. Takması ve çıkarması oldukça kolay olan koruyucular sayesinde cihazınızın arka kısmını çeşitli darbelere karşı koruma altına alabilirsiniz. Kamera korumalı iPhone 11 kılıf, şeffaf renkli olduğundan dolayı, telefonun rengini dışa yansıtır. Severek kullandığınız cihazı hem orijinal rengi ile kullanmak hem de korumak için şeffaf ürün modelini tercih edebilirsiniz. iPhone 11 model ile birebir uyum sağlayan kılıfı sürekli olarak takabilirsiniz. Kenar kısımlarda yer alan cihaz düğmeleri dikkate alınarak özenle tasarlanan kılıf, arka kapağı ve yan bölgeleri kapsar. Cihazın düşmesi ya da sert bir zemine çarpması sonucu oluşan hasarları minimuma indirir. Bu ürünü koruyucu cam ile birlikte kullanarak telefonunuzun ön ve arka kısmının zarar görmemesi için önlem alabilirsiniz.

  • Şeffaf renk
  • Silikon materyal
  • Arka kapak için uygunluk

Dijimedia iPhone 11 Şeffaf Kılıf Kullanımı

Dijimedia iPhone 11 Şeffaf Kılıf Kullanımı

Kılıflar, özellikle telefonlar ile birlikte kullanımı yaygın olan ürünlerden biridir. Hem aksesuar olarak kullanılabilen hem de bir gereklilik olan bu ürünleri temin ederek cihazınıza farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Şeffaf olmasından dolayı telefon rengini öne çıkaran kılıf, kesim şekli sayesinde cihazın tam olarak kaplanmasını sağlar. Bu sayede, kullanım sıklığı neticesinde zarar görmesi muhtemel yan bölgeleri koruma ihtiyacı karşılanmış olur. iPhone 11 kamera korumalı şeffaf kılıf, telefonu zemine alıp koyarken küçük boyutlu çizilmelerin oluştuğu kamera kısmını da koruyabilecek şekilde tasarlanır. Böylelikle telefonunuzu ilk günkü performansıyla kullanabilir ve eşsiz fotoğraflar çekmeye devam edebilirsiniz. Temizleme kolaylığı da sağlayan kılıf, bu özelliği ile büyük beğeni kazanır. Kılıfı belirli aralıklarla çıkarıp temizleyebilir ve kolaylıkla takabilirsiniz. Böylelikle günün her anı yanınızda olan telefonunuzu hijyenik bir şekilde kullanabilirsiniz.

Dijimedia iPhone 11 Şeffaf Kılıf Yorumları

Dijimedia iPhone 11 Şeffaf Kılıf Yorumları

Teknolojik cihazlar kullanışlı olmasının yanı sıra hassas bir yapıya sahip olduklarından dolayı müşterilerin belli ürünleri kullanması gerekir. Cihazınız ile bütünleşen kılıfları tercih ederek hem telefon kullanımı sırasında zorluk yaşamaz hem de çizilme ve kırılma gibi olaylara karşı telefonu koruyabilirsiniz. Dijimedia iPhone 11 6.1” uyumlu kılıf 3D tıpalı kamera korumalı şeffaf silikon kapak yorum bölümlerinin incelenmesi sonucu ürünün müşterilerde olumlu etki bıraktığı görülür. Yorumlara göz atarak ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Telefonun tozdan korunmasını sağlayan bir tıpaya sahip olan kılıf, köşe kısımları kalın silikon ile birlikte güçlendirilir. Bu sayede cihazın yan ve kamera kısımlarının aşınması önlenir. Kamera bölümü için 3D koruma fırsatı sunması sayesinde müşterilerin dikkatini çeken ürün, telefonu kullanırken kolaylık sağlar. Bir kılıftan beklenen hizmeti kaliteli şekilde sunan kılıfı satın alabilirsiniz.

Dijimedia iPhone 11 Şeffaf Kılıf Fiyatları

Dijimedia iPhone 11 Şeffaf Kılıf Fiyatları

Dijimedia iPhone 11 6.1” uyumlu kılıf 3D tıpalı kamera korumalı şeffaf silikon kapak, telefonunuz için her detayı düşünülmüş korumayı sağlar. Tırtıklı tasarıma sahip olan kılıf, elden kayma yapmaz ve güvenli bir kullanım sağlar. Köşe kısımlarına ve kamera lensine karşı oluşan darbelerin etkisini azaltan kılıfın ince yapısı sayesinde kullanırken yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Çeşitli seviyedeki zararların cihazda olumsuz etki bırakmasını engelleyen ürün, esnek olduğundan dolayı çıkarıp takarken telefonu çizmez. Dijimedia iPhone 11 6.1” uyumlu kılıf 3D tıpalı kamera korumalı şeffaf silikon kapak fiyat aralığı, bu gibi belli başlı özelliklere göre belirlenir. Bütçenize uygun nitelikteki kılıfı tercih ederek sağladığı imkanları değerlendirebilir, telefonunuzu istenmeyen durumlara karşı güvence altına alabilirsiniz. Trendyol üzerinden merak ettiğiniz ve aklınızda soru işareti oluşturan konulara çözüm arayabilir, ürünü satın alabilirsiniz.