Genel Markalar G06b Vr Shinecon 3d Sanal Gerçeklik Gözlüğü

735,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
794,77 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar G06b Vr Shinecon 3d Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mobilcebimde Satıcı Ünvanı: GÖNÜL KUŞKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1780899456
    Bu ürün Mobilcebimde tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Zore G06B VR Shinecon 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü 4.7"-6" inç Android ve iOS akıllı cep telefonları ile uyumludur. Özel olarak tasarlanmış reçine lenslerin kullanımı nedeniyle, uzun süre giyilse bile, baş dönmesi veya görsel yorgunluğa sebep olmaz. 720° panoramik görünüm. IMAX dev ekran teknolojisi. Esnek, ayarlanabilir kafa bandı çoğu kafa boyutuna uygundur. Ayarlanabilir görüş mesafesi maksimum konfor sağlar. Teknik Özellikler: Malzeme: ABS + 40MM reçine Lens Lens: asferik optik lens, yüksek geçirgenlik Video formatı: sol-sağ 3D FOV: 90-100 ° Boyut: 80*150mm Odak mesafesi: ayarlanabilir IPD: ayarlanabilir Gözlük malzemesi : akın kumaş +sünger + velcro Telefon standı: 4.7-6.5 inç akıllı telefon Kısa görüş uygun: 0-600 Paket listesi: 1 x VR Shinecon G06B 3D sanal gerçeklik gözlükleri 1 x kullanım kılavuzu 1 x temizlik bezi Zore G06B VR Shinecon 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü Özellikleri Marka Zore Renk Beyaz Bluetooth Kumanda Yok

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

G06b Vr Shinecon 3d Sanal Gerçeklik Gözlüğü

Sanal gerçeklik gözlüğü, kişinin dış dünya ile ilişkisini keserek sanal dünyanın bir parçası gibi hissetmesini sağlayan teknoloji harikası bir üründür. VR mekanlar için tasarlanan bu güzel ürün aracılığı ile izlediğiniz filmin bir parçası gibi hissetme olanağı bulabilirsiniz. Oyun tutkunlarının vazgeçilmez ekipmanı olan G06B VR Shinecon 3D sanal gerçeklik gözlüğü, özellikle simülasyon ve strateji oyunlarında üstün performans sergilemek için kullanılır. Ürünü gözlerinizin etrafına yerleştirip kafanıza sabitlediğinizde, başınızı sağa sola çevirerek 360°’lik bir görüş açısına sahip olursunuz. Ürün, 80x150 mm boyutu ve esnek ayarlanabilir kafa bandı ile her kafa ölçüsüne kolaylıkla uyum sağlar. Özel reçine lens tasarımı, uzun süre giyildiğinde baş dönmesi, göz yorgunluğu gibi sorunlara sebep olmaz. G06B VR Shinecon modelinin beğenilen özellikleri;

  • Göz yormayan teknoloji
  • 360° görüş açısı
  • 720° panoramik görünüm

Teknoloji Harikası G06B VR Shinecon Özellikleri

Teknoloji Harikası G06B VR Shinecon Özellikleri

360° uyumlu film, maç ve videolarla kullanıma uygun olan G06B VR Shinecon, izlediğiniz videonun içinde dolaşıyormuş hissi verir. Bulunduğunuz yerden dünyanın bir ucundaki mekanları gezme olanağı sunar. VR teknolojisi ile uyumlu şekilde sanal platformlara yüklenen müze, şehir ve tarihi yapıları gezme, tanıma ve inceleme fırsatı sunan ürün, eğitim alanında kullanıma da uygundur. VR Shinecon G06B 3D sanal gerçeklik gözlüğü sayesinde astronotluk, uçuş ve trafik eğitimi alabilirsiniz. Ayrıca bu güzel ürünle, adrenalin tutkunlarının eğlence seviyesini ikiye katlayan hızlı trenlere binip sanal gerçeklik deneyimi yaşayabilirsiniz. Asferik optik lensleriyle yüksek geçirgenlik sunan VR Shinecon, sol ve sağ 3D video formatına sahiptir. Ürünün telefon stand ölçüleri; 4.7-6.5 inç arasındaki akıllı telefonlarla uyumludur. Ürünü, Android ve İOS uyumlu akıllı cep telefonlarıyla konfor içinde kullanabilirsiniz.

Shinecon 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü Yorumları

Shinecon 3D Sanal Gerçeklik Gözlüğü Yorumları

Sanal gerçeklik gözlüğünün kullanım alanları mimarlık sektörüne kadar uzanır. Bu nedenle, bu gözlük çok tercih edilen teknolojik ürünler arasındadır. Oturduğunuz yerden bir mimari yapıyı gezip görme imkanı veren ürün ile şehir değiştirmeden gayrimenkul satın almanız mümkündür. Birçok farklı sektörün iş alanında ihtiyaç duyduğu bu ürün, müşterilere evinin konforundan ayrılmadan alışveriş yapma imkanı sunar. VR gözlüğün ayarlanabilir odak mesafesi, görüntü netliğini kendinize göre ayarlamanız içindir. 720° panoramik görüntü özelliğiyle kullandığınız bütün uygulamaları keyifli hale getiren sanal gerçeklik gözlüğü, eşsiz bir deneyim sunar. Ürünün göz bandında bulunan süngerler, rahat ve uzun süre kullanıma uygun şekilde üretilir. Film hobinizi sinema salonu kalitesine yükselten VR Shinecon, kanepe konforundan ayrılmadan dev ekranda sinema keyfi yaşatır. G06B VR Shinecon 3D sanal gerçeklik gözlüğü yorumlarından yardım alarak bu güzel ürünü güvenle satın alabilirsiniz.

Avantaj Yaratan G06B VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatları

Avantaj Yaratan G06B VR Sanal Gerçeklik Gözlüğü Fiyatları

Bu ürün sayesinde müşteriler oyun ve film keyfini ikiye katlamakla kalmaz, geleceğin örgün ve online eğitim formatına da adım atmış olur. Cihazınıza indireceğiniz VR uyumlu oyun ve filmleri, G06B VR sanal gerçeklik gözlüğünü kullanarak keyifle izleyebilirsiniz. Çoklu oyunlarda başarı şansını yükselten VR gözlük, 360° görüş açısı sunarak sanal ortamda kusursuz gerçeklik algısı yaratır. Maç izlerken stadyum havası almak isteyen, ortamın heyecanına kapılmayı sevenlerin vazgeçilmez araçlarından biri olan G06B VR gözlük, uzun süre kullanımda gözlerinize zarar vermeyen reçine lensleri ile konfor vadeder. İleri teknoloji donanımıyla dikkat çeken G06B VR sanal gerçeklik gözlüğü dokunsal, görsel, işitsel açıdan kusursuz bir deneyim yaşatır. G06B VR Shinecon 3D sanal gerçeklik gözlüğü fiyatları için Trendyol’da inceleme yapabilir, ürünü güvenle satın alabilirsiniz.