digiwall Mutfak Tezgah Arası Fayans Folyo Kaplama Stıcker

159,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

digiwall Mutfak Tezgah Arası Fayans Folyo Kaplama Stıcker

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Walldeco Satıcı Ünvanı: MELİHA YÜCEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9910223209
    Bu ürün Walldeco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FAYANSLARINIZIN GÖRÜNTÜSÜNDEN SIKILDIYSANIZ BİRÇOK FARKLI DESENLİ FOLYOLARIMIZLA MUTFAĞINIZA RENK KATABİLİRSİNİZ !!! · Ürün Ebatı : 60*120 cm ölçüsündedir. Fayansınızın ölçüsünde göre daha fazla sipariş verebilirsiniz · Ürün Özellikleri : Kendinden yapışkan 150 micron kalınlığında folyo baskılı malzemedir . · Ürün tezgah arasında kullanılacağı gibi daha birçok alandada kullanılabilir Yapıştıracağınız alanın düz ve pürüzsüz olması gerekmektedir . · Folyo üzeri Laminasyon kaplama olduğu için kimyasal temizlik malzemleri (yağ çözücü , çamaşır suyu, vb.) ürünler ile üzerini silebilirsiniz . Herhangi bir renk bozulması olmayacaktır. ÜRÜNÜN UYGULANIŞI · Uygulanışı: Öncelikle uygulayacağınız yüzeyin temiz ve pürüzsüz olduğuna emin olun. Yüzeyi cam sil ile çok olmayacak derecede ıslatın. Folyonun arkasındaki koruyucu tabakayı biraz çıkarın. Bir sıyırıcı kullanarak (ragle yada düz bir plastik gibi) yada bir bez yardımıyla folyonun yapıştırmaya başlayacağınız tarafının ortasından yanlarına doğru bastırarak ve arka koruyucu tabakayı yavaşça aşağı doğru açarak yüzeye sıvayın. Folyo yanlış şekilde yerleşirse açarak tekrar aynı yöntemle sıvayarak uygulayabilirsiniz. Uyguladıktan sonra kuruması için bir müddet bekletin. Yüzeye uyguladığınız sıvı kuruduğunda malzeme tam gücünde yapışmış olacaktır. Yapıştırırken uygulayacağınız sıvı, hem kolay uygulayabilmeniz hem de kabarcıkların oluşmasını önlemek açısından önemlidir. · İsteğe bağlı olarak kare olarak keserek parça parça uygulayabilirsiniz bu şekilde uygulamak daha kolay olacaktır .

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
  • Boyut/Ebat 60 x 120
Geri Bildirim Ver

Digiwall Mutfak Tezgah Arası Fayans Folyo Kaplama Sticker FW4208

Mutfak dekorasyonunda hem göze hitap eden hem de kolay temizlenen ürünler ön plana çıkmaktadır. Digiwall mutfak tezgah arası fayans folyo kaplama sticker FW4208 fark yaratan tasarımı ve üç boyutlu deseni ile dikkat çeker. Mutfakta tezgah üzerinde yer alan fayansların renklerini değiştirmek istediğinizde pratik kaplama sticker ürünler kullanılır. Eni 60 cm, boyu ise 120 cm olarak üretilen ürünü fayans uzunluğuna göre dilediğiniz kadar sipariş edersiniz. Digiwall mutfak tezgah arası fayans folyo kaplama sticker düz renkte ve eski model fayans görünümünden kurtulmak için tercih edilir. 150 mikron kalınlığındaki kendinden yapışkanlı ürün folyo baskılı malzemeden üretilir. Hijyenik ve kolay temizlenen sticker, su ve yağ gibi maddelerden etkilenmez.

  • Temizlemesi kolay, sudan etkilenmez
  • Rengi bozulmaz, yıpranmaz, kolay silinir
  • 3D görünümüyle mutfaklara yeni bir tarz

Digiwall Mutfak Tezgah Arası Fayans Sticker Kullanımı

Digiwall Mutfak Tezgah Arası Fayans Sticker Kullanımı

Pratik ve kolay bir şekilde uygulanan fayans sticker kaplama sağlam yapışkanı ile uzun süreli kullanım sağlar. Ürünün uygulanacağı alanın temiz, pürüzsüz ve düz olması gerekir. Öncesinde cam silmek için de kullanılan temizleyiciler yardımı ile uygulama yapılacak alan nemlendirilir. Fazla ıslak olmayacak şekilde kullanıma hazırlanan fayans üzerine sticker nazikçe yapıştırılır. Kaplamanın arkasında yer alan koruyucu kağıt tabaka yavaşça sıyrılarak yapıştırma işlemine devam edilir. Özenli bir şekilde hava kabarcığı bırakmadan işlem tamamlanır. Eğer tezgah arası sticker yanlış bir şekilde yapıştırılsa tekrar kaldırılarak düzeltilir. Fayans üzerine cam sil ile uygulanan sıvının kurumaya başlaması ile fayans sticker mutfak kaplama tamamen kurur. Hava kabarcığı kalmadan pürüzsüz bir şekilde yapıştırma işlemi tamamlanınca ürün kullanıma hazır hale gelir. Ürünü bütün olarak yapıştırmak yerine küçük karelere bölerek de uygulama sağlanır.

Digiwall Mutfak Tezgah Fayans Kaplama Sticker Özellikleri

Digiwall Mutfak Tezgah Fayans Kaplama Sticker Özellikleri

Farklı desenlerde karelerden oluşan yapışkanlı sticker mutfaklarda kullanıldığı gibi evin diğer yerlerinde de uygulanır. Modern ve şık görünümü ile dikkat çeken Digiwall mutfak tezgah arası fayans folyo kaplama sticker kolay temizlenir. Laminasyon kaplama folyo materyalden üretilen ürün, kimyasal temizlik malzemelerine karşı dayanıklıdır. Yüzey temizleyici, yağ çözücü, çamaşır suyu ve bulaşık deterjanı gibi ürünlerle leke bırakmadan temizlenir. Kimyasal içeren temizlik ürünleri kullanılsa dahi tezgah sticker ürünü renk atması, solması ve aşınması yapmaz. Kolay bir şekilde fayans üzerine yapıştırılarak uygulanan folyo tezgah arası ürününü karelere bölerek de yapıştırırsınız. Böylelikle yapıştırma işlemi daha kolay yapılır. Aynı zamanda karelere bölünen ürünü aralıklı olarak da dilediğiniz gibi kullanırsınız. Dekoratif olarak tam bir kaplama yerine fayans aralarına serpiştirerek de fayans tezgah kaplama sticker uygulanır.

Digiwall Fayans Tezgah Kaplama Sticker Fiyatı ve Yorumları

Digiwall Fayans Tezgah Kaplama Sticker Fiyatı ve Yorumları

Digiwall mutfak tezgah arası fayans folyo kaplama sticker fiyat aralığı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Digiwall mutfak tezgah arası fayans folyo kaplama sticker yorumları arasında ürünün pratik bir şekilde uygulanması ve kolay temizlenebilmesi öne çıkar. Mutfak tezgah arası sticker ürünü; tezgah fayansları haricinde cam yüzeylerde, duvarlarda, beyaz eşyaların yüzeylerinde, mermer ürünlerde ve mobilyaların üzerinde de uygulanır. Bez yardımı ile kolayca temizlenen ürün; yağ sıçramalarına, su ve neme karşı ekstra dayanıklıdır. Mutfak dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyenler için kolay uygulanabilir bir üründür. Kendinden yapışkanlı folyo kaplama tezgah arası fayans sticker tek bir malzeme ile tadilatsız yepyeni bir görünüm yaratır. Yapışkan özelliğe sahip tüm yüzeylerde uygulanan mutfak tezgah arası fayans sticker ürününe Trendyol güvencesi ile dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde ulaşabilirsiniz.