BLUEAÇIKHAVA Banyo Fayans Yapışkan Folyo Kaplama

250 TL
Beden: 100x60
300 x 60
200 x 60
100x60
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BLUEAÇIKHAVA Banyo Fayans Yapışkan Folyo Kaplama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evdekoart Satıcı Ünvanı: AÇIKHAVA İNOVASYON TANITIM İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Mersis Numarası: 0006048668700016 Vergi Kimlik Numarası: 0060486687
    Bu ürün Evdekoart tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FAYANSLARINIZIN GÖRÜNTÜSÜNDEN SIKILDIYSANIZ UYGUN MALİYETLERLE ŞIK GÖRÜNÜŞLER ELDE EDEBİLİRİSİNİZ !!! Ürün Ebatlarını seçip sipariş verebilirsiniz . Fayansınızın ölçüsünde göre daha fazla sipariş verebilirsiniz · Ürün Özellikleri : Kendinden yapışkan 150 micron kalınlığında folyo baskılı malzemedir . · Ürün banyo fayanslarında kullanılacağı gibi daha birçok alandada kullanılabilir. Yapıştıracağınız alanın düz ve pürüzsüz olması gerekmektedir . · Folyo üzeri Laminasyon kaplama olduğu için kimyasal temizlik malzemleri (yağ çözücü , çamaşır suyu, vb.) ürünler ile üzerini silebilirsiniz . Herhangi bir renk bozulması olmayacaktır. ÜRÜNÜN UYGULANIŞI · Uygulanışı: Öncelikle uygulayacağınız yüzeyin temiz ve pürüzsüz olduğuna emin olun. Yüzeyi cam sil ile çok olmayacak derecede ıslatın. Folyonun arkasındaki koruyucu tabakayı biraz çıkarın. Bir sıyırıcı kullanarak (ragle yada düz bir plastik gibi) yada bir bez yardımıyla folyonun yapıştırmaya başlayacağınız tarafının ortasından yanlarına doğru bastırarak ve arka koruyucu tabakayı yavaşça aşağı doğru açarak yüzeye sıvayın. Folyo yanlış şekilde yerleşirse açarak tekrar aynı yöntemle sıvayarak uygulayabilirsiniz. Uyguladıktan sonra kuruması için bir müddet bekletin. Yüzeye uyguladığınız sıvı kuruduğunda malzeme tam gücünde yapışmış olacaktır. Yapıştırırken uygulayacağınız sıvı, hem kolay uygulayabilmeniz hem de kabarcıkların oluşmasını önlemek açısından önemlidir. · İsteğe bağlı olarak kare olarak keserek parça parça uygulayabilirsiniz bu şekilde uygulamak daha kolay olacaktır .

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

BLUEAÇIKHAVA Banyo Fayans Yapışkan Folyo Kaplama

Evlerinde mutfak ve banyonun desenlerinden sıkılanlar için günümüzde farklı yapışkanlı folyo banyo dekorasyon alternatifleri bulunmaktadır. Yaşam alanınızı daha sıcak ve hoş bir görünüme kavuşturmak için yapabileceğiniz dekorasyon hamleleri birçok ürünle görünür kılınmaktadır. Odalarınızı bu ürünlerin yardımıyla kişisel zevkinize göre dizayn edebilir, istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Eşyalarınızı toptan değiştirmek yerine üzerine farklı kaplama alternatifleri sunan folyo tarzı ürünleri tercih etmek işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sizleri birçok yükten kurtaracak bu ürünler daha az emek harcayarak maksimum verim almanızı sağlamaktadır. Kişisel hijyenin çok önemli olması bir yana temiz görünümü ile sizlere hizmet eden banyonuzun her zaman göze çarpan ürünlerle dekore edilmesi gerekir. Banyo için yapışkanlı folyo bu alanda sizlere farklı görünüm sunmasının yanında, fayanslarınızda yer alan kusurları da kapatacaktır. Yapışkanlı folyo banyo fayans kaplama folyosu banyonuzun birçok yüzeyinde kullanabilir ve tarzınızı her yönde yansıtabilirsiniz.

  • Kolay Yapışkanlı Arka Yüzey
  • Üstün Kaliteli PVC Kaplama
  • Su Geçirmezlik

BLUEAÇIKHAVA Banyo Fayans Yapışkan Folyo Kaplama Cw4214 Seçenekleri

Dekorasyonda son yılların önemli bir parçası haline gelen kaplama işlemi ile birçok alanda görünmesini istemediğiniz yüzeyleri kapatabilirsiniz. Günümüzde sıkça kullanılan bu yöntem ortama yenilik katmasının yanında temiz ve şık bir görünümü de beraberinde getirmektedir. Genellikle esnek materyalden yapılan bu ürünler arasında müşterilerin sıklıkla tercih ettiği yapışkan folyolar her yüzeyde kolaylıkla kaplama olanakları sunmaktadır. Sadece banyo fayansları için değil evin diğer zeminlerinde de kullanabileceğiniz bu ürün, üstün malzeme kalitesi ile her zeminde sağlam yapışma özelliği gösterir. Kağıt folyolardan ayrılan yumuşak PVC kaplama yapısı 150 mikron kalınlığında olup istenilen yumuşak ama şık dokuyu sizlere sunmaktadır. Zemininizde gözle görülür fark yaratacak yapışkan folyo fayans, yeni fayans satın almanın maddi ve manevi yükünü sizlerin üzerinden alacaktır. Yapışkanlı folyo banyo fayans kaplama folyosu satın al işlemi ile ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

BLUEAÇIKHAVA Banyo Fayans Yapışkan Folyo Kaplama Cw4214 Özellikleri

Birbirinden farklı alternatifleri bir araya getiren ve fayansların vazgeçilmezi olan banyo folyo modelleri, banyonuz için ideal bir kullanım alanı oluşturmaktadır. Uzun süreli kullanımlardan sonra zamanla banyo fayanslarınız eskiyebilmekte ve çizikler görülebilmektedir. Tüm fayansların değişiminden sizleri kurtaran, bu kolaylık sunan ürün ile banyonuz da dahil tüm odalarınızın fayanslarını ilk günkü haline çevirebilirsiniz. Avantajlı özellikleri bir araya getiren banyo yapışkan folyo, sıvı dökülmelerinde zemininizi koruyarak istenmeyen durumların yaşanmasını engellemektedir. Yumuşak ama sağlam PVC yapısı sıvıların geçirgenlik durumunu ortadan kaldırmaktadır. Temizlik yaparken güvenli bir şekilde folyonun üzerinden istediğiniz temizlik malzemesini kullanmanızı sağlar. Banyoya yapışkanlı folyo gösterdiği karakteristik yapısı ile ince yüzeylerden kalın yüzeylere kadar geniş bir kullanım alanı sunmaktadır. Böylece bu folyoyu düz ve pürüzsüz gözüken her yüzeye rahatlıkla yapıştırabilirsiniz.

BLUEAÇIKHAVA Banyo Fayans Yapışkan Folyo Kaplama Cw4214 Yorumları

Kişisel hijyenin sağlandığı ve rutin olarak temizlenmesi gereken banyolar, ev alanları içerisinde temiz olması gereken en önemli oda olma özelliği taşımaktadır. Gün içerisinde sürekli kullanımda olan yapısı toz ve kirlenmelere açık adres göstermektedir. Sürekli hijyenin sağlanması gereken bu alanların zeminleri genellikle fayans olmakta ve zamanla çatlaklar oluşabilmektedir. Bu çatlaklara biriken kirlerin ve bakterilerin sağlık açısından negatif etkisi bulunmakta ve istenmeyen durumlar yaşatabilmektedir. Tüm bu olumsuz şartlardan yapışkanlı banyo folyosu ile kurtulabilirsiniz. BLUEAÇIKHAVA banyo fayans yapışkan folyo kaplama cw4214, Kahverengi tonlarına sahip bu ürün asıl zeminde olan çatlakları ve deforme yerleri kapatarak şık ve temiz bir kullanım sunmaktadır. Altında yer alan gri tabakası ile asıl zeminin gözükmesini engelleyen yapısı koyu zeminlerde bile etki göstermektedir. Yapışkanlı folyo banyo fayans kaplama folyosu yorum ve görüşlerini okuyarak, ürün hakkında farklı kullanım alanlarını öğrenebilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.