Genel Markalar 100 Metre Güvenlik Kamera Kablosu 2+1 0.22 Cctv Kablo

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 100 Metre Güvenlik Kamera Kablosu 2+1 0.22 Cctv Kablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fabius Teknoloji Güvenlik Satıcı Ünvanı: ATLANTA TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102094000000001 Vergi Kimlik Numarası: 1020940000
    Bu ürün Fabius Teknoloji Güvenlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • AHD güvenlik kamerası kablosu
  • video, kamera, audio ve haberleşme sistemlerinde kullanılır.
  • 100 metre kamera kablosu, TV yayınlarında ve kapalı devre TV sistemlerinde de kullanıma uygundur.
  • 100 metre CCTV kablo, 0.22m kalınlığa ve içeriğinde 11 adet saf bakır tele sahiptir. Yüksek iletken yapıdadır.
  • AHD kamera kablosu
  • elektrik, ses ve görüntüyü aynı anda tek bir kablo üzerinden aktarır.
  • AHD 100 metre güvenlik kamera kablosu
  • güneş, sıcak, soğuk ve nem gibi ortam koşullarına karşı dayanıklı yapıdadır.
  • İnsanların yoğun olarak bulunduğu ortamlarda, kamera sistemlerinden yüksek verim almayı sağlar.
  • Kapalı devre kamera çalışmaları için
  • görüntü, güç, topraklama, alarm ve referans sinyallerini aynı anda iletme özelliği mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi Garantisiz
Geri Bildirim Ver

Ahd 100 Metre Güvenlik Kamera Kablosu 2+1 0.22 Cctv Kablo 100m

Ahd 100 Metre Güvenlik Kamera Kablosu 2+1 0.22 Cctv Kablo 100m, sahip olduğu özellikleri sayesinde video, kamera, audio ve haberleşme sistemlerinde kullanılmaktadır. TV yayınlarında ve kapalı devre TV sistemlerinde tercih dilmektedir. Kullanıcıları tarafından büyük ilgi gören 100 metre kamera kablosu 0,177 mm 11 adet saf bakır tele sahiptir. Ayrıca yüksek iletken ürün kullanıcıların ihtiyaçlarını büyük oranda karşılamaktadır. Cctv kamera kablosu yüksek görüntü kalitesi sunmaktadır ve koaksiyel kablodur. Koaksiyel kablo, kullanılacak kameranın özelliğine göre değişiklik göstermektedir. Bu neden kamera kabloları ahd kamera sistemlerinde kullanılmaktadır. Yüksek dayanıklılığa sahip ürün tam performans sunmaktadır. Ürünün içyapısında bulunan bakır teller ürünün yüksek performanslı olmasını sağlar. Aynı zamanda yüksek iletkenliğe sahip ürün elektrik akımını kusursuz bir şekilde aktarmaktadır. Ayrıca diğer kablolara göre çok daha uygun fiyatlı olması nedeniyle oldukça talep görmektedir.

  • Yüksek İletken Kablo
  • Dayanıklı ve Sağlam
  • Uzun Ömürlü

Ahd 100 Metre Güvenlik Kamera Kablosu 2+1 0.22 Cctv Kablo 100m Özellikleri

Ahd 100 Metre Güvenlik Kamera Kablosu 2+1 0.22 Cctv Kablo 100m Özellikleri

Kapalı devre ve tv kamera sistemlerinde kısa mesafeli video ve ses, sinyal iletimi sağlamaktadır. Özel yapısı sayesinde güvenlik kamerası kablosu insanların yoğun olarak bulunduğu ortamlarda kamera sistemlerinden yüksek verim almak için kullanılmaktadır. 100 metre 2+1 güvenlik kamera kablosu cctv 0.22m, güvenlik kamera sistemleri için üretilmekle birlikte hem elektrik, ses ve görüntüyü aynı anda tek bir kablodan taşımaktadır. Özel tasarımı sayesinde tek bir kablo ile pratik bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kamera kablo modelleri arasında hızlı veri aktarımı sağlayan ve gecikme yaşatmayan ve uzun alanlarda bile bilgi aktarımı sağlayan kablolar kullanıcıların beğenisi kazanmıştır. Bu kabloların diğer kablolara göre daha fazla tercih edilmesi, günlük kulanım açısından az uğraş gerektirmesi ve dayanıklı yapıya sahip olmasıdır. Kamera kablosu modelleri arasından kullanım alanınıza ve bütçenize uygun olan ürünleri tercih ederek kameralarınızda kullanabilirsiniz.

Ahd 100 Metre Güvenlik Kamera Kablosu 2+1 0.22 Cctv Kablo 100m Kullanımı

Ahd 100 Metre Güvenlik Kamera Kablosu 2+1 0.22 Cctv Kablo 100m Kullanımı

Cctv kablo, kameralarda kullanılan bir kablodur. 2+1 0.22 Cctv Kablo yüksek görüntü sağlayan bir üründür. Kamera sistemi kurulumunda tercih edilen koaksiyel kablo adı verilen kamera kablosu kullanıcılara kolaylık sağlar. Koaksiyel kablo uzun mesafelerde video sinyal iletimi konusunda diğer kablolara göre daha az veri kaybı sağlamaktadır. 100 mt kamera kablosu ile yüksek görüntü, enerji ve ses aktarabilirsiniz. Bu sayede kameralarınızdan yüksek verim alabilirsiniz. Koaksiyel kablo sistemde kullanılan kameranın özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Cctv kablo koaksiyonel bir kamera kablosudur. 100 metrelik kangal halinde satışa sunulmuştur. Cctv güvenlik kamera kablosu 2+1 0.22 mm özelliğe sahiptir. Ayrıca kablo güneş, sıcak, soğuk ve nem gibi ortam koşulları için oldukça dayanıklı yapıya sahiptir. Kapalı devre kamara çalışmaları için görüntü, güç, topraklama, alarm ve referans sinyallerinin aynı anda iletilmesi için özel olarak tasarlanmıştır.

Ahd 100 Metre Güvenlik Kamera Kablosu 2+1 0.22 Cctv Kablo 100m Yorumları

Ahd 100 Metre Güvenlik Kamera Kablosu 2+1 0.22 Cctv Kablo 100m Yorumları

Kamera güç kabloları arasında yer alan 100 metre 2+1 0.22 cctv kamera kablosu kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen bir kablodur. Özellikleri sayesinde ekstra olarak bir elektrik tesisatı gerektirmemektedir ve hemen hemen herkes tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Cctv kablo modelleri son derece basit bir kuruluma sahiptir. Diğer kablolara göre daha az tesisat gerektirmekle birlikte daha ucuz ve ev tipi kameralara uyumlu bir üründür. IP kameraların görüntülerini dijital ortama aktarmaktadır. Bu nedenle diğer analog kameralara göre daha yüksek ve kaliteli görüntü sunar. Kamera sisteminize uygun kabloyu tercih ettikten sonra güvenle kullanabilirsiniz. 100 metre 2+1 güvenlik kamera kablosu cctv 0.22m yorum kısmını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Ürünü satın almak için Trendyol'da, 100 metre 2+1 güvenlik kamera kablosu cctv 0.22m satın al adımları ile güvenle alışveriş yapabilirsiniz.