DIGERUI Sim Kartlı Akıllı Çocuk Saati Yeni Üretim (2023) Kameralı

749 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

DIGERUI Sim Kartlı Akıllı Çocuk Saati Yeni Üretim (2023) Kameralı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SMART BEST Satıcı Ünvanı: MEHMET TANLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8200213715
    Bu ürün SMART BEST tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GPS özelliği yoktur. Sim Kartlı Akıllı Saat Smart Watch Kameralı A1/2019 İmeli Kayıtlı Smart Watch A1/2020 Sim Kartlı Bluetoothlu Kameralı ve Hafıza Kartlı Akıllı Saat Türkçe Menü Hassas Dokunmatik Ekran Akıllı Saatlere Sim Kart Takarak Cep Telefonundan Bağımsız Olarak Kullanabilirsiniz. Sim kartlı kullanımda arama yapma cevaplama ve kısa mesaj özelliği aktiftir 16 GB ta kadar hafıza kartını destekler. İmei Kayıtlıdır, Kapanma Sorunu Yoktur Bluetooth Kulaklıkla Kullanılabilir Kamerası ile fotoğraf çekebilir, Hafıza Kartına Müzik Ekleyerek Bluetooth Kulaklıkla Dinleyebilirsiniz Sim kartı takmadan cep telefonuna bluetooth ile bağlanarak Smart Watch uygulamasını telefonunuza indirerekTüm fonksiyonları ayrıca kullanabilirsiniz. Sim Kartlı modelde Cep telefonu gibi arama yapma ve cevaplama ile kısa mesaj özelliği kullanılır. Kapanma Sorunu Olmayan Kayıtlı Üründür. Bluetooth kullaklık kullanımına uygundur HİÇBİR AKILLI SAAT MODELİ İNTERNET BAĞLANTISI UYUMLU DEĞİLDİR. BLUETOOTH İLE KULLANIMDA UYGULAMA İNDİREREK SOSYAL MEDYA BİLDİRİMLERİNİ ALABİLİRSİNİZ. ÜRÜNÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ GSM: 850/900/1800/1900 Bluetooth: V3.0 Ekran: 1.54" IPC Dokunmatik Ekran Şarj Süresi: 2 Saat Bekleme Süresi: 50 Saat Konuşma Süresi: 2-3 Saat Müzik Dinleme: 2-3 Saat Çalışma Menzili: 10 Metre Ağırlık: 80 Gr Pil: 380 mAh Hafıza:16 Gb akadar SD Kart Desteği

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • İşletim Tipi Android + iOS
  • Renk Pembe
  • Kasa Çapı 31-35 mm
  • Kasa Renk Pembe
  • Kordon Renk Pembe
  • Ekran Boyut Aralığı 1.5" - 2"
  • Batarya Kapasitesi Aralığı 300-400 mAh
  • Adımsayar Var
  • GPS Var
  • Nabız Sensörü Yok
  • Suya/Toza Dayanıklılık Yok
  • Titreşim Var
  • Uyku Takibi Var
  • Sesli Görüşme Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Digerui Yeni Üretim SIM Kartlı Akıllı Çocuk Saati (2020) Kameralı

Ebeveynler, çocukların kullanımına uygun kaliteli ürünler almak isteyebilir. Saat gibi önemli bir ürün çocuklar için kullanışlı ve gereklidir. Digerui yeni üretim SIM kartlı akıllı çocuk saati 2020 kameralı, çocukların kullanımına uygun olan bir üründür. Pek çok özelliği ile fayda sağlayan bu akıllı çocuk saati, SIM kart takılarak kullanılabilir. SIM kartı ile kullanımda arama yapıp mesaj atılabilir. Akıllı çocuk saati, dokunmatik ekrana sahiptir. Çok yönlü bu ürün ile çocuklara sağlanan fayda fark edilebilir boyuttadır. Bluetooth erişime sahip olan saatte kamera bulunur. Kamera ile fotoğraf çekimi yapılabilir. 16 GB’a kadar artırılabilir hafıza desteği bulunur. Kalitesi ve yüksek performansı ile size uzun yıllar eşlik eder. Çocukların kullanımına son derece uygun olan bu ürünü siz de tercih edebilirsiniz.

  • SIM kartla kullanım
  • Dokunmatik ekran
  • Artırılabilir hafıza desteği

Digerui Akıllı Çocuk Saati Kameralı Özellikleri

Digerui Akıllı Çocuk Saati Kameralı Özellikleri

Akıllı saatler pek çok özelliği ile kullanışlı ve çok yönlüdür. Bu modellerin çocuklar için üretilen versiyonlarından biri Digerui markasına ait SIM kartlı akıllı çocuk saatidir. Akıllı saate SIM kartı takarak telefondan bağımsız bir şekilde ürünü kullanabilirsiniz. SIM kartlı kullanımlarda; arama yapma, cevaplama ve kısa mesaj özelliği vardır. Ekran boyutu 1.54 inç olan modelin IPC dokunmatik ekranı bulunur. Ağırlığı 80 gramken pil kapasitesi 380 mAh’dır. Kulaklıkla kullanılabilen Bluetooth V3.0 versiyonu bulunur. Hafıza kartına müzik yükleyebilir ve Bluetooth yardımı ile kulaklıkla müzik dinleyebilirsiniz. Smart Watch uygulamasını telefonunuza indirerek tüm fonksiyonları ayrıca kullanabilirsiniz. IMEI kaydı olan üründe kapanma sorunu yoktur. Kamerası bulunan modelle fotoğraf çekimi yapılabilir. Ürün, pembe rengiyle de canlı bir görünüm yaratır. Bluetooth ile kullanımda uygulama indirerek sosyal medya bildirimlerine erişebilirsiniz. Ürünü kolaylıkla kullanabilirsiniz.

Digerui SIM Kartlı Çocuk Saati Kameralı Avantajları

Digerui SIM Kartlı Çocuk Saati Kameralı Avantajları

Çocukların kullanımına uygun olan ve onlar için faydalı özellikleri bulunan bu akıllı saat fazlasıyla avantajlıdır. Ürün, pembe kordonuyla şık ve havalıdır. Uyku takibi yapan modelin adım sayma özelliği bulunur. Çocuğunuzun gün içinde attığı adım sayısını ve mesafeyi öğrenebilirsiniz. Sesli görüşme özelliği ile fonksiyonel bir kullanım sunan model, titreşim ile gelen bildirimleri gösterir. 2 saatte tamamen şarj olur. Çalışma menzili 10 metre olan model, ağır bir ürün değildir. Taşıma zorluğu bulunmaz. SD kart desteği ile hafıza sıkıntısı yaşamazsınız. 2-3 saate yakın kesintisiz müzik dinleyebilirsiniz. Çok amaçlı bu ürün çocukların kullanımı için uygundur. Digerui yeni üretim SIM kartlı akıllı çocuk saati 2020 kameralı yorumları pozitif yöndedir. Müşteriler, ürünün performansından memnundur. Çok amaçlı bu kullanışlı ürünü çocuğunuza alarak güzel günlerde kullanabilirsiniz.

Cazip Digerui SIM Kartlı Çocuk Saati Fiyatları ve Yorumları

Cazip Digerui SIM Kartlı Çocuk Saati Fiyatları ve Yorumları

Digerui yeni üretim SIM kartlı akıllı çocuk saati 2020 kameralı fiyatı modelin tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, pek çok özelliği ile performansını yüksek şekilde gösterir. Fiyat ve performans olarak cazip bir üründür. Pek çok özelliği göz önüne alınınca son derece avantajlı bir akıllı çocuk saati olarak öne çıkar. Kamerasının bulunması ile akıllı saat yardımı ile size fotoğraf çekme özelliği sunar. Çocukların gelişimini takip etmenizi sağlayan uyku takibi fonksiyonu bulunur. Sağlık kontrolü için adım sayma özelliği vardır. Kaliteli ve yüksek performansı ile size günlük hayatınızda yardımcı olur. Yorumlar sayesinde müşterilerin görüşlerine ulaşabilirsiniz. Yorumlar, sizin ürün hakkında fikir sahibi olmanızı sağlar. Beğeni kazanan bu ürünü bütçenize uygun fiyata ve avantajlar dahilinde Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.