Differ 15.6 Inç Siyah Bilgisayar Notebook Laptop Çantası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Differ 15.6 Inç Siyah Bilgisayar Notebook Laptop Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • DİFFER LEF 230 15.6 SİYAH BİLGİSAYAR NOTEBOOK LAPTOP ÇANTASI

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Differ 15.6 Inç Siyah Bilgisayar Notebook Laptop Çantası

Dizüstü bilgisayarlar, insanların dışarı çıkarken yanlarında taşıması için ideal boydadır. Notebook ve laptop çantaları bu tarz bilgisayarları taşımanın doğru yöntemidir. Differ laptop çantası, dizüstü bilgisayarınızı güvenli ve kolay bir şekilde yanınızda taşımanızı sağlamak için üretilir. Nereye giderseniz gidin bilgisayarlarınızı rahat bir şekilde yanınızda taşımak isterseniz Differ markasının üstün kaliteli özelliklere sahip bilgisayar çantasını tercih edebilirsiniz. Notebook ve laptop çantası, dizüstü bilgisayarı olan veya almayı düşünen herkesin ihtiyacı olan bir üründür. Bilgisayarınızı, diğer eşya ve aksesuarları güvenli şekilde yanınızda taşımanız düşünülerek üretilen Differ siyah bilgisayar notebook laptop çantası modelinin bütün cepleri ve bölmeleri fermuarlıdır. Bilgisayarınızı doğru şekilde taşımanıza yardımcı olan üstün özellikli Differ marka bilgisayar çantasının diğer özellikleri şunlardır:

  • Güvenli ve kolay taşıma
  • Fermuarlı bölmeler
  • Su geçirmez özel kumaş

Üstün Özellikli Differ Laptop Çantası

Üstün Özellikli Differ Laptop Çantası

Müşterilerine bilgisayarlarını sağlam ve güvenli taşıma deneyimi sunmak üzere tasarlanan Differ 15.6 inç bilgisayar çantası üstün özellikleri ile ön plana çıkar. Modelin arkasında valizlere takılabilen bir adet askı aparatı da bulunur. Bu aparat sayesinde seyahatinize rahatça devam edebilirsiniz. Çantanın taşıma kapasitesini arttıran kullanışlı bölmeleri ve cepleri bulunur. Bütün bölmeler ve cepler yanınızda taşıdığınız malzemeleri korumak için fermuarla korumalı olarak üretilir. Ürürün notebook, laptop ve tabletlerinizi içine koymak için bir adet ana bölmesi bulunur. Bu kısım elektronik eşyalarınızı korumak üzere yumuşak sünger destekli olarak tasarlanır. Bu sayede eşyalarınızı gönül rahatlığıyla yanınızda taşıyabilirsiniz. Differ marka bilgisayar çantasının günlük hayatta yanınızda taşıdığınız eşyalarınızı koymak için iki adet pratik ön cebi bulunur. Bunların yanı sıra ürün bir adet de arka cebe sahiptir.

Kullanışlı Differ 15.6 İnç Siyah Laptop Çantası Yorumları

Kullanışlı Differ 15.6 İnç Siyah Laptop Çantası Yorumları

Bilgisayar çantası satın almayı düşünen ama kafasında bazı sorular olan müşteriler olabilir. Differ markalı bu ürün hakkında merak ettiğiniz detayları Differ 15.6 inç siyah bilgisayar notebook laptop çantası yorumları bölümünde bulabilirsiniz. Ürün hakkındaki geri dönüşler ürünü kullanan müşteriler tarafından yazılır. Siz de Differ 15.6 inç siyah bilgisayar notebook laptop çantası hakkında merak ettiğiniz detaylar için yorumlar bölümünü inceleyebilirsiniz. Yağmurlu günlerde bile elektronik eşyalarınızı güvenli ve kuru bir şekilde yanınızda taşımanız için su geçirmez kumaşla üretilen ürün aynı zamanda güvenilir maddeleri içerir. Çantanın tutma sapı özel deri bir kaplamaya sahiptir. Bu deri kaplama elinizi rahat ettirmek için özel olarak tasarlanır. Bu sayede çantayı uzun süre elinizde tutsanız bile rahatsızlık vermez. Modeli hem elinizde hem de omzunuzda taşıyabilirsiniz.

Differ Siyah Bilgisayar Notebook Laptop Çantası Fiyatı

Differ Siyah Bilgisayar Notebook Laptop Çantası Fiyatı

Differ marka çanta müşterilerin kolayca temin edebilmesi için oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulur. Differ 15.6 inç siyah bilgisayar notebook laptop çantası fiyatı, ürünün yüksek kalite özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Modelin boyutu hem notebook hem laptop hem de tablet bilgisayarları içinde kolayca taşıyabileceğiniz şekilde 15.6 inçtir. Üst düzey özelliklere sahip Differ marka bilgisayar çantasının ağırlığı 400 gramdır ve taşıması kolaydır. Ürünün yüksekliği 42, genişliği 32 ve derinliği 8 cm’dir. Birçok bölme ve cebe sahip çanta ile eşyalarınızı rahatça taşıyabilirsiniz. Dilerseniz su geçirmez özel kumaşla üretilen bu ürünü yağmurlu günlerde de kullanabilirsiniz. Bu özelliklere ek olarak ürünün arkasında bulunan askı aparatı sayesinde çantayı valizinize takabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı Differ marka laptop çantasını Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.