Dieci Dıecı Süper Silver Shampoo 300 ml

379,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dieci Dıecı Süper Silver Shampoo 300 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Doru Kozmetik Satıcı Ünvanı: REYHAN UYGUNOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8980164005
    Bu ürün Doru Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dieci Silver Şampuan 300ml. SAÇLARDA İSTENMEYEN TURUNCU TONLARA ELVEDA... KUSURSUZ KÜLLÜ, VE PARLAK SAÇLARA MERHABA! Dieci Silver Şampuan ile sarı, gri ve kumral saçların güneş ve çevresel faktörlerin açılmasıyla oluşan turuncu yansımalar son buluyor. İtalya’dan gelen müthiş formulün içerisinde bulunan mor pigmentler istenmeyen sıcak tonları etkisiz hale getirirken 10 farklı organik meyve özleri ise saçtaki ton geçişlerinin dengesine destek oluyor ve aynı zamanda saçı besleyerek kurumasını önlüyor. Saç dostu Dieci Saç ve Bakım Ailesi’nin üyesi olan Silver Şampuan, kanserojen madde içermiyor. İlk kullanımdan itibaren istenmeyen tonlara karşı savaş açıyor mükemmel küllü, parlak ve canlı saçlara kavuşmanızı sağlıyor. Günlük şampuandan farklı olarak şampuanlama rutinine haftada 1 kere dahil edilerek kullanılan Dieci Silver Şampuan ilk kullanımdan itibaren etkisini gösteriyor. Kullanım Şekli : Şaç bakım rutininize haftada 1 kez ıslak saça Dieci Silver Şampuan dahil ederek, ıslak saça 1-3 dakika masaj yaparak uygulayın, güzelce durulayın ve istenmeyen sıcak tonlara veda edin!

Ürün Özellikleri

  • Etki Parlaklık Verici
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver