Dickie Toys Kurtarma Merkezi Seti 203716015

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dickie Toys Kurtarma Merkezi Seti 203716015

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: toyshopparty Satıcı Ünvanı: HAKAN DALIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2680704158
    Bu ürün toyshopparty tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dickie Toys Kurtarma Merkezi 203716015008 Dickie Kurtarma Merkezinde polis, itfaiye ve ambulans görev yerlerine ulaşmak için hazır bekliyor! Üstelik merkezle iletişim kurabilceğin bir telsizde var. Muhteşem acil durum ekibine sende katıl. Dickie Kurtarma Merkezinde yerini al. Görev seni bekliyor.Dickie Kurtarma Merkezi oyuncak seti içerisinde serbest teker özelliğine sahip polis, ambulans ve itfaiye aracı yer almaktadır İtfaiye aracının merdiveni uzayıp kısalmaktadır.Kurtarma merkezi ışık ve ses fonksiyonlarına sahiptir. Dickie oyuncak setinde telsiz yer almaktadır.Dickie Kurtarma Merkezi oyuncak setinin garaj kapıları açılıp kapanmaktadır.3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.
Geri Bildirim Ver