Dickie Toys Rc Havalanı Itfaiye Aracı 203719020

3.600 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Dickie Toys Rc Havalanı Itfaiye Aracı 203719020

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OyuncakMall Satıcı Ünvanı: OYUNCAKMALL OYUNCAK DÜNYASI OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649107271700001 Vergi Kimlik Numarası: 6491072717
    Bu ürün OyuncakMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dickie RC Büyük Havaalanı İtfaiyesi 719020 "Dickie Toys RC Airport Fire Brigade: Her zaman harekete geçmeye hazır. İşte itfaiye: Bir sonraki macera nedir,takımı mı bekliyorsunuz? Dickie Toys'dan RC Airport Fire Brigade, su püskürtme fonksiyonuna sahiptir.Çocuğunuz için saatlerce sonsuz eğlence. İster yanmakta olan bir bina, isterse bir ağaçtan kurtarılması gereken bir kedi, cesurİtfaiyeciler, hızlı itfaiye araçlarıyla olay yerine hemen gelebilirler. Uzatılabilir kol, itfaiyecilerin erişilemeyen alanlar için kolayca tırmanmasına izin verir. Kırmızı itfaiye tasarımına sahip büyük Rosenbauer Panther 6x6, 4 kanal kumandası ile her yöne hareket ettirilebilir. Heyecan verici özellikleri hayata geçirmek için bir dizi ışık ve ses efekti de vardır. Dickie Surfer Van 32 cm uzunluğundadır. 1:14 ölçekte üretilmiştir. Volkswagen lisanslı üründür. Dickie Surfer Van sürtmeli tekerlek mekanizmasına sahiptir. Dickie Volkswagen Surfer Van'ın kapıları açılabilmektedir. Yan kapı sürgülü şekilde açılıyor olup, bagaj ve motor kapağı da açılabilmektedir. Dickie Surfer Van oyun setinin içerisinde 2 tane söküp-çıkartılabilen sörf tahtası yer almaktadır. Kendi tarzınızı yaratmanız için araca yapışabilen çeşitli çıkartmalar da bulunmaktadır. 3 yaş üstü çocuklar için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş 6 - 10 Yaş
  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver