Diadermine Lift+ Daily Cream Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi 50 ml

300 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Diadermine Lift+ Daily Cream Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kremi 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FEYEZAN SHOPX Satıcı Ünvanı: FEYEZAN TUĞÇE ORUÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2660241799
    Bu ürün FEYEZAN SHOPX tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SKINPLEX teknolojisi, cilde sıkılaştırıcı kırışıklık karşıtı etki sağlarken, Işık Yansıtıcı Pigmentler, ısığı anında emerek cildin doğal parlaklığının geri kazanılmasına yardımcı olur.
  • Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver

Diadermine 4015000924054 Lift+ Daily Cream Yaşlanma Karşıtı 50 ml Gündüz Kremi

Diadermine Lift+ daily cream yaşlanma karşıtı gündüz kremi 50 ml, skinplex teknolojisi sayesinde cildi sıkılaştırarak kırışıklık karşıtı bir etki sağlamaktadır. Işık yansıtıcı pigmentler sayesinde cildin kaybolan canlılığını geri kazandıran ürün, ışığı anında emerek cildin doğal parlaklığını yeniden elde etmesine ve gençleşmesine sebebiyet vermektedir. Glow lifting olarak da bilinen bu teknoloji sayesinde, cildin kaybettiği rengini ve dokusunu geri kazandırarak gençleşme efekti yakalamaktadır. Aydınlık ve pürüzsüz bir cilde sahip olmayan her yaştan insanı bir çatı altında toplayan Diadermine Lift+, kolajen desteği vererek ciltteki kolajen rezervlerini doldurmaktadır.

  • Ürün 50 ml paketlenerek elinize ulaştırılmaktadır.
  • Yaşlanma karşıtı önlemler almanızı sağlayarak gelecekte oluşabilecek hasarları önlemektedir.
  • İnce çizgilerin ve kırışıkların giderilmesini sağlamaktadır.

Diadermine Lift+ Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kreminin İçeriği Nedir?

Diadermine Lift+ Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kreminin İçeriği Nedir?

Diadermine Lift+ glow-lifting gündüz kremi 50 ml temiz içerikli bir üründür. Özellikle hassas ve alerjik ciltler için uluslararası standartlar belirleyen ECARF ‏(Avrupa Alerji Araştırma Vakfı) sertifikasına sahip ilk kozmetik markası olan Diadermine, kurulduğu yıldan beri farklı cilt tiplerine yönelik temiz içerikli cilt bakım ürünleri geliştirmektedir. Ürettiği temiz içerikli ürünlerden biri olan Diadermine Lift+, içerisinde bulunan kolajen destekleri ile yaşlanma görünümü en aza indirirken aynı zamanda cilt sağlığınızı da korumanızı sağlamaktadır. Sağladığı kolajen takviyesi sayesinde vücutta var olan doğal kolajen dengesini arttırarak, doğal kolajen üretim seviyesini en üst düzeye çıkartır ve kullanılan kremin yanı sıra, kolajen desteği alan cilt kendi kolajenini kendisi üretmeye başlar. Gençleşme etkisini bu sayede en üst seviyede yakalayabilen Diadermine, her yaşta kullanılabilmektedir.

Diadermine Lift+ Yaşlanma Karşıtı Gündüz Kreminin Kullanımı

Diadermine Lift+ daily cream yaşlanma karşıtı gündüz kremi 50 ml fiyatının uygunluğuyla beraber rahat bir kullanım imkanı sunar. Sağlıklı bir cilt rutini, genç ve zinde görünen bir cilt için oldukça önemli olduğundan, gündüz kremlerinin düzenli kullanımına dikkat edilmelidir. Yağ bazlı bir temizleme materyaliyle yıkadığınız ve tonik sürdüğünüz yüzünüze tercihen sabah saatlerinde günde 1 kere sürdüğünüz gündüz kremi tüm günlük koruma ihtiyacınızı gidermenizi sağlamaktadır. Diadermine Lift+ daily cream yaşlanma karşıtı gündüz kremi 50 ml sıkılaştırıcı krem, cildi çevresel olarak zararlı UV ışınlarından koruduğu gibi aynı zamanda cildin yaşlanmasına katkıda bulunabilecek kir, toz gibi diğer çevresel etmenleri de ciltten uzak tutmanızı sağlamaktadır. Çevreden gelen zararlı faktörlere karşı bir koruma kalkanı oluşturan krem, ince çizgilerin ve kırışıkların içerisini doldurarak kırışıklık görüntüsünü giderdiği bilinmektedir.

Diadermine Lift+ Daily Cream Gündüz Kreminin Cilde Etkileri

Diadermine Lift+ daily cream gündüz kremi 50ml pürüzsüzleştirici krem, ince çizgi ve kırışıkların görünümü azaltmaktadır. Cildi pürüzsüzleştirmeye ve yaşlanma belirtilerini gidermeye destek olan temiz içerik yapısı, cildinize zarar vermeden ve besleyerek onarmaktır. Cildi nemlendirmek, kırışıklıklara sebebiyet verdiğinden ve görüntüyü çoğalttığından, öncelikli hedef cildin ihtiyacı olan nem seviyesine çıkarak kırışıkları doğal yoldan en aza indirgemektir. Kuru cilt yeni hasarlar almaya yatkın olduğundan, kullanım esnasında cildi oluşabilecek yeni hasarlardan koruyarak genç bir görünüm elde edilmesini sağlamaktadır. Cilt tonu ve dokusunun yıllar içerisinde bozulması ve değişmesi de yaşlanma görüntüsü veren bir durum olduğundan, cilt tonunu eşitleyerek ve dokusunun canlılığını geri kazandırarak yaşlanma karşıtı etkiden arınmak hedeflenmiştir. Diadermine Lift+ daily cream yaşlanma karşıtı gündüz kremi 50 ml yorum kısmından geçmiş kullanıcı değerlendirmelerine göz atabileceğiniz gibi, kurulum hakkında da detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. Satıcı soruları kısmından dilediğiniz sorunun cevabına kısa süre içerisinde yanıt bulabilir ve satın alma işleminizi rahatlıkla Trendyol üzerinden yapabilirsiniz.