Diadermine Lift+botology Kırışıklık Karşıtı Gündüz Kremi 50 Ml.+göz Kremi 15 Ml.

210 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Diadermine Lift+botology Kırışıklık Karşıtı Gündüz Kremi 50 Ml.+göz Kremi 15 Ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NS KOZMETİK PLUS Satıcı Ünvanı: NURİ SARIKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7490132120
    Bu ürün NS KOZMETİK PLUS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dinamik çizgileri rahatlatır ve kalıcı çizgileri pürüzsüzleştirir.
  • Cilt esnekliğini artırır. Cilt daha genç görünür
Geri Bildirim Ver

Diadermine Lift + Botology Kırışıklık Karşıtı Gündüz Kremi 50 ml

Kremler kozmetik malzemelerde çok sık tercih edilen ürünler arasında yer alır. Firmalar tarafından özel olarak gündüz ve gece kullanımı için geliştirilen kremler içerik farklarıyla öne çıkar. Diadermine Lift + Botology kırışıklık karşıtı gündüz kremi 50 ml içeriğinde bulunan hyaluron ve botanik aktifler ile cildinizin genç ve nemli görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Ürün, çizgileri rahatlatır ve cildi pürüzsüzleştirir. Cilt kuruluğunu azaltarak yumuşak bir cilt elde etmenize yardımcı olan bu kremi cildinizi makyaja hazırlamak için de kullanabilirsiniz. Kolay emilen ve tamamına yakını doğal içeriklerden oluşan Diadermine Lift + Botology gündüz kremi sayesinde pürüzsüz görünümde bir cilt elde edebilirsiniz. Avantajlı 50 ml boyutu ile uzun süre kullanım sağlayabileceğiniz bu krem, dolgun ve duru cilt görüntüsü yakalamanıza yardımcı olur.

  • Kolay emilim
  • Doğal içerik
  • Uzun ömürlü kullanım

Diadermine Gündüz Kremi Lift + Botology 50 ml Özellikleri

Diadermine Gündüz Kremi Lift + Botology 50 ml Özellikleri

Gündüz kremleri hafif yapıları ve cildin gündüz maruz kalacağı toz, kir, UV ışınları gibi faktörlere karşı koruma sağlamaları sebebiyle tercih edilir. Cilt bariyerini destekleyerek güçlendiren ve cildinizin hava almasını engellemeyen Diadermine Lift + Botology kırışıklık karşıtı gündüz kremi işlevsel kullanım sunar. Cildinizde sıkı bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilecek bu ürün, ilk kullanımdan itibaren gözle görülür fark yaratır. Ürünü temiz cildinize uygulayarak maksimum verimi alabilirsiniz. Diadermine Lift + Botology düzenli kullanımda kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltmasının yanı sıra nemli, dolgun ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanızı sağlar. Pürüzsüz, parlak ve sağlıklı bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilecek tamamına yakını doğal içerikli olan bu ürün, tüm yönetmeliklere uygun olarak kalite standartlarında imal edilir. Cam içinde ideal gramajı sayesinde bitme endişesini yaşamadan kullanabilirsiniz.

Diadermine Gündüz Kremi Lift + Botology 50 ml Yorumları

Diadermine Gündüz Kremi Lift + Botology 50 ml Yorumları

Diadermine Lift + Botology kırışıklık karşıtı gündüz kremi 50 ml yorumları ve değerlendirmeleri, ürünü satın almak isteyen müşteriler için yol gösterici niteliktedir. Geniş seçenekler arasından kullanım amacınıza uyacak bir krem arıyorsanız ve kaliteye önem veriyorsanız Diadermine gündüz kremi sizin için ideal bir tercih olabilir. Kremin doğal, güçlü, zengin nem içeriği ve dayanıklı paketlemesi üründen alacağınız verimi artırır. Bu ürün, cildinize nem sağlamasına ek olarak UV ışınları, kir ya da toz gibi zarar verebilecek çevresel faktörlere karşı da maksimum korumayı sağlar. Bu avantajlı ürün sayesinde cildiniz kaybettiği esnekliği yeniden kazanabilir ve kırışıklık görünümü azalabilir. Aydınlık görünüm veren bu gündüz kremi, genç ve dinamik görünümlü bir cilt kazanmanıza yardımcı olur. Hızlı emilmesi sayesinde yüzünüzde yapışkan ve ağırlık gibi rahatsızlık verici hisler bırakmaz.

Diadermine Gündüz Kremi Lift + Botology 50 ml Fiyatları

Diadermine Gündüz Kremi Lift + Botology 50 ml Fiyatları

Gündüz kremleri geniş çeşitleriyle farklı ihtiyaçlara hitap eder. Markalar tarafından değişen beklentilere uygun olarak satışa sunulan bu ürünlerin fiyatları boyut, marka, kalite gibi sahip olduğu özelliklere göre değişkenlik gösterir. Diadermine Lift + Botology kırışıklık karşıtı gündüz kremi 50 ml fiyatı kalitesi ve sağladığı avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Bu seçenek, sağladığı nem ve kırışıklık azaltma etkisi ile müşterilerine parlak, genç ve dolgun bir cilt görünümü sunar. Kullanışlı özellikleriyle tercih edilebilir olan bu krem, ince kırışıklıkları azaltarak yenilerinin oluşumunu engeller. Ayrıca güneş ışınları, toz partikülleri ve kir gibi gündelik hayatın cilde zarar verici etkilerinden korur. Yüzünüzü korurken iyi bir cilt görüntüsüne de sahip olabilirsiniz. Dikkat çeken kalitesi ve her yere taşıyabileceğiniz hafif ambalajıyla bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.