Diadermine Hydralist 3lü Maske Yüz Yıkama Bandı

149 TL
(49,67 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Diadermine Hydralist 3lü Maske Yüz Yıkama Bandı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepiyisi Satıcı Ünvanı: REŞİT ADIGÜZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1422604234800017 Vergi Kimlik Numarası: 0080239774
    Bu ürün Hepiyisi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Canlandırıcı günlük peeling jel 150 ml Ambalajı açılan ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Canlandırıcı
Geri Bildirim Ver

Diadermine Hydralist 3'lü Maske Yüz Yıkama Bandı

Diadermine Hydralist maske, yüz yıkama bandı cilt bakımı yapmak için kullanılabilir. Ürün kutu içerisinde satışa sunulur. Set 3 adet cilt bakım maskesinden oluşur. Her maske ayrı bir cilt sorununu gidermek amacıyla geliştirilmiştir. Bununla birlikte Diadermine Hydralist 3’lü maske, yüz yıkama bandı hediye etmesiyle öne çıkar. Suratınızı yıkarken kullanabileceğiniz bu aksesuar, flamingo desenli ve oldukça renkli bir yapıdadır. Bu bant ile saçlarınızı toplu bir şekilde tutabilirsiniz. Böylece kullandığınız ürünlerin saça bulaşması gibi bir durumlar yaşanmaz. Diadermine Hydralist 3’lü maske, yüz yıkama bandı hediye ile birlikte oldukça avantajlı bir pakettir. Paket içeriğinde yer alan maske çeşitlerinin sıralaması aşağıdaki gibidir.

  • Smart Detox Purely-Clean Maske
  • Express Hydration Get Ready To Glow Maske
  • Cooling The Morning After Maske

Diadermine Hydralist Maske Yüz Yıkama Bandını Kimler Alır?

Diadermine Hydralist Maske Yüz Yıkama Bandını Kimler Alır?

Diadermine Hydralist 3’lü maske yüz yıkama bandı cilt bakımı yapmak isteyen herkesin kullanabileceği bir üründür. Yüz bandının amacı, bakım esnasında ürünlerin yüze rahatça uygulanmasını sağlamaktır. Bu açıdan kâkül ve perçem sahibi kişiler için oldukça kullanışlı bir üründür. Ürünü hem kadınlar hem de erkekler tarafından kullanabilir. Diadermine Hydralist 3’lü maske, yüz yıkama bandı hediye yorumları okunarak kullanıcıların tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Cilt bakımına başlamadan önce saçlarınızı topladıktan sonra kalan saç tutamlarını sabitlemek için bandı takabilirsiniz. Bu şekilde maske uygulaması yapılırken ürünün saça bulaşma riski en aza indirilir. Ayrıca bu aksesuarı maske yaptıktan sonra temizleme aşamasında da kullanabilirsiniz. Bu tür bakım ürünlerini ciltten arındırırken suratınıza düşen saçları engellemek faydalı olabilir. Tek başına birden fazla tokanın işlevini gören bu aparat oldukça işlevseldir.

Diadermine Hydralist 3lü Maske Her Cilt Tipine Uygun mu?

Diadermine Hydralist 3lü Maske Her Cilt Tipine Uygun mu?

Diadermine Hydralist 3’lü maske seti farklı bakım ürünlerinden oluşur. Setteki her ürünün içeriği ve kullanım amacı farklıdır. Bunlar detoks, serinletici ve nem maskesi olarak üçe ayrılır. Cildin ihtiyacına bağlı olarak istenilen çeşidi seçebilirsiniz. Ürünleri dilerseniz ayrı ayrı zamanlarda kullanılabileceği gibi aynı gün içerisinde de kullanabilirsiniz. Detoks maskesi, suratınızın gün boyunca maruz kaldığı kirlerden arınmasını sağlarken temizlik ve canlılık hissi kazandırır. Uygulama süresi 10 dakikadır. Serinletici maske ile suratınızın ihtiyacı olan ferahlama sağlanabilir. Bileşen uygulama öncesinde serin bir yerde tutulursa daha iyi sonuçlar verir. Nem maskesi ise kuruyan ciltler için uygundur. Kuru ciltlerin ihtiyacı olan nemin yenilenmesine katkıda bulunur. Bir dakika bekletildikten sonra yıkanabilir. Her birinin kullanımı ile ilgili bilgiler paketlerinin üzerinde yer alır.

Diadermine Hydralist 3lü Maske Cilde Zarar Verir mi?

Diadermine Hydralist 3lü Maske Cilde Zarar Verir mi?

Diadermine Hydralist 3’lü maske dermatolojik olarak test edilmiştir. Bu yüzden birçok cilt tipine uygundur. Cilt bakımında ihtiyaç duyulan temizliği, ferahlığı ve nemi sağlar. Ürünler tek seferde etkisini gösterir. Ancak en verimli sonuç, düzenli kullanım hâlinde elde edilir. Maskeler belirtilen uygulama yöntemiyle sürülmelidir. Tüm yüze veya yüzdeki belirli bölgelere uygulanabilir. Kullanım direktiflerine uyulduğu sürece herhangi bir sorun yaşanmaz. Satın alma öncesinde bakım maskelerinin içeriğine bakarak alerjen içeriklere sahip olup olmadığı kontrol edilebilir. Alerji şüphesi duyulması hâlinde ürünün kullanılmaması tavsiye edilir. Diadermine Hydralist 3’lü maske, yüz yıkama bandı hediye etmesi ile oldukça avantajlı bir settir. Satın almadan önce kullanıcı yorumları okunarak ürün hakkında değerlendirme yapabilirsiniz. Set, Trendyol güvencesiyle satın alınabilir. Ayrıca alışveriş esnasında yine platformun sunduğu ayrıcalıklardan yararlanma fırsatı da elde edebilirsiniz.