Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Sprey 100 Ml

38 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Sprey 100 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Migros Kargo Operasyonu Satıcı Ünvanı: MİGROS TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622052951300016 Vergi Kimlik Numarası: 6220529513
    Bu ürün Migros Kargo Operasyonu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Sprey, cilde sağlıklı ve doğal bir ışıltı verip, hızlı bir nem sağlar. Özellikle yoğun şehir hayatı için rahatlatıcı bir bakım sunar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Tip Sprey
Geri Bildirim Ver

Diadermine 35409400 Hydralist 100 ml Mucizevi Nemlendirici Sprey

Cilt kuruluğu her yaştan ve her cinsiyetten insanının zaman zaman veya kronik olarak karşılaşabileceği rahatsız edici bir sorundur. Genellikle eller, kollar bacaklar ve yüz gibi kısımlarda görünmekle beraber cildin herhangi bir bölgesinde de meydana gelebilir. Döküntü, kaşıntı, pullu bir görüntü veya çatlama gibi ciddi bir şekilde kendini belli eder. Yağlı bir cilde sahip olmak cilt kuruluğundan kaçınmak için yeterli değildir. Yağlı cilde sahip olanlarda da cilt kuruluğu sıkça karşılaşılan bir durumdur. Cilt kuruluğuna neden olan farklı etkenler vardır. Özellikle hava sıcaklığının düşük olduğu ve nemin az olduğu kış aylarında sıkça görülür. Diadermine Mucizevi Nemlendirici Sprey cildinizin uzun süre nemini koruması için özel olarak geliştirilmiştir.

  • Anında ışıltılı ve aydınlık bir cilt
  • Çöl yosunu özü nemlendirici içerikler
  • Cilt tarafından kolay emilim

Diadermine Hydralist Nemlendirici Spreyin Formül İçeriği Nasıldır?

Diadermine Hydralist Nemlendirici Spreyin Formül İçeriği Nasıldır?

Diadermine Mucizevi Nemlendirici Sprey 100 ml yoğun şehir hayatının ve rüzgâr, düşük nem ve sıcaklık gibi kötü hava şartlarının getirdiği stresle cildinizin başa çıkabilmesi için formülize edilmiştir. Yosunların cilt için nemlendirici, kırışıklık giderici, parlatıcı özellikleri olduğu bilinmektedir. Sprey içeriğindeki çöl yosunu özü cildinizin ihtiyaç duyduğu gerekli mineraller ve vitaminler tarafından zengin bir maddedir. Cilt tarafından kolaylıkla emilerek anında ışıltılı ve aydınlık bir cilde sahip olmanızı sağlar. Özel yapısıyla cildinizin kazandığı nemi gün boyunca uzun süre korumasına yardımcı olur. Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Sprey 100 ml nemlendiricilerden beklenen tüm özellikleri sahip şekilde Diadermine tarafından özenle geliştirilmiştir. Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Sprey 100 ml yorumlarından görülebileceği üzere, nemlendirme için sıklıkla tercih edilen bir üründür.

Diadermine Hydralist Nemlendirici Sprey Ne Sıklıkla Kullanılır?

Gün içerisinde sık sık cildimiz kuruyabilmekte ve kuruluğun getirdiği pullu görüntü gibi olumsuz durumların önüne geçebilmek için nemlendirmeye ihtiyaç duyabilmektedir. Bu nedenle cilt tipinize uygun olarak nemlendirici seçmek, aldığınız üründen en yüksek faydayı elde edebilmek hem de cildinize uygun olmayan üründe karşılaşabileceğiniz alerjik reaksiyon gibi olumsuz durumların önüne geçebilmek için önemli bir konudur. Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Sprey tüm cilt tiplerine uygun olarak hazırlanmıştır ve cildinizin neme ihtiyaç duyduğu her zaman kullanıma uygundur. 100 ml’lik küçük bir şişeye sahip olduğu için çantanızda hatta ceketinizin cebinde dahi taşıyabileceğiniz bu nemlendirici spreyle istediğiniz her an cildinize uygulayarak anında ışıltılı, aydınlık ve yumuşak dokuya sahip bir cilde kavuşabilirsiniz. Yüze yapılacak uygulamalarda gözlerinizi kapatarak 15-20 cm uzaklıktan uygulama yapılması önerilmektedir.

Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Spreyin Faydaları Nelerdir?

Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Sprey 100 ml cilt kuruluğundan kaynaklı olumsuzları ortadan kaldırabilmek için çöl yosunu özü kullanılarak geliştirilmiştir. Cilde uygulanır uygulanmaz hızla emilir ve anında yoğun bir nem kazandırır. Nemlenen cildiniz ferahlar, ışıltısını geri kazanır. Yapışkan olmayan yapıya sahiptir. Böylece yağlı, yüzü rahatsız eden nemlendiricilerden farkıyla makyaj öncesinde veya sonrasında makyajınıza zarar vermeden rahatlıkla kullanılabilir. Kış aylarında, yüz bölgesinde karşılaşabileceğiniz kepeklenme gibi durumlara karşı etkilidir. İçeriğindeki esanslarla hoş kokular yayar. Kullanımı için özel bir hazırlık gerektirmez. Dilerseniz bakım ritüellerinize Cildinizin temizliğini yaptıktan sonra masaj uygulaması yaparak dahil edebilir, dilerseniz de gün içinde ihtiyaç duyduğunuz herhangi bir anda kullanabilirsiniz. Diadermine Hydralist Mucizevi Nemlendirici Sprey 100 ml ürününü Trendyol’un güvencesiyle sadece birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz. Aynı zamanda Diadermine Hydralist mucizevi nemlendirici sprey 100 ml fiyatını da aynı sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz.