Dexter Erkek Günlük Deri Ayakkabı 01

424 TL
Tükeniyor!
Beden: 40
36
37
38
39
40
41
43
44
45
46
42
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kargo Bedava
200 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Dexter Erkek Günlük Deri Ayakkabı 01

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: K-G STORE Satıcı Ünvanı: KAAN GÜNDOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4280262319
    Bu ürün K-G STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - Ürün Marka ve Kodu Dexter 01- Kalıbı Anatomik- Dışı Deri- İçi Deri- Tabanı Kauçuk

Ürün Özellikleri

  • Materyal Hakiki Deri
  • Topuk Boyu Kısa Topuklu (1- 4 cm)
  • Topuk Tipi Düz Topuklu
  • Renk Siyah
  • Taban Materyali Kauçuk
  • İç Taban Materyali Hakiki Deri
  • Bağlama Şekli Bağcıklı
  • Ortam Günlük

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 100 Deri ve Tekstil

Yıkama Talimatları

  • Type4
Geri Bildirim Ver

Dexter Erkek Günlük Deri Ayakkabı Modelleri Trendyol'da!

Dexter bordo siyah bağcıklı deri günlük erkek ayakkabısı, konfor dolu bir kullanım süreci için tercih edebileceğiniz ürünlerdendir. Ayakkabının yapımında hakiki deri ve kauçuk taban kullanılmıştır. Bu materyaller, ürünün çok daha dayanıklı bir hâle gelmesine yardımcı olur. Anatomik taban sayesinde kullanıcılar, gün boyu rahat hisseder. Söz konusu ayakkabı sağlıklı ve kullanışlı bir ürün olmanın yanı sıra oldukça şık bir görünüme de sahiptir. Siyah ve bordo renklerin birleşimiyle asil bir görünüm kazanan ürün, erkekler için özel olarak üretilmiştir. Bağcıklı yapısıyla öne çıkan ayakkabı, günlük yaşamda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Tüm bu özellikleriyle ayakkabı, uzun yıllar boyunca konforlu bir kullanım süreci vadeder.

  • Ürünün Rengi: Siyah ve bordo
  • Üretim Materyali: Hakiki deri
  • Taban Türü: Anatomik kauçuk taban

Dexter Bordo Siyah Deri Erkek Ayakkabısının Materyali Nedir?

Dexter Bordo Siyah Deri Erkek Ayakkabısının Materyali Nedir?

Dexter bordo siyah bağcıklı deri günlük erkek ayakkabısı, kullanımı sürecini son derece konforlu hâle getiren materyallerden üretilmiştir. Ürünün yapımında kullanılan malzeme, deri olarak belirtilir. Söz konusu ayakkabı, kullanıcılarına pek çok avantaj sunar. Ürün, deri materyali sayesinde eskidikçe yıpranmak yerine çok daha parlak ve güzel bir görünüm kazanır. Bu da ayakkabının uzun süre boyunca giyilebilir olmasına katkıda bulunur. Güçlü ve sağlam özellikleriyle bilinen deri, ayakkabının zorlu hava şartlarında bile deformasyona uğramadan kullanılabilmesini sağlar. Bu anlamda ürün, yapımında faydalanılan hakiki deri malzeme sayesinde son derece kullanışlı ve uzun ömürlü bir hâle gelir. Deri aynı zamanda ayakkabının nefes alabilmesine de yardımcı olur. Üretim materyali ile öne çıkan bu şık görünümlü ayakkabıyı, günlük kullanım için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Dexter Bordo Siyah Bağcıklı Deri Erkek Ayakkabısı Konforlu mudur?

Dexter Bordo Siyah Bağcıklı Deri Erkek Ayakkabısı Konforlu mudur?

Dexter bordo siyah bağcıklı deri günlük erkek ayakkabısı, son derece konforlu bir üründür. Ürünün kullanımı rahat hâle getiren özelliklerden biri, ayakkabının kauçuk tabandan imal edilmiş olmasıdır. Kauçuk taban, yüksek direnç özelliğine sahip olan bir malzemedir. Bu taban özelliği, ayakkabıyı çok daha dayanıklı hâle getirir. Dexter erkek günlük deri ayakkabının hakiki deri ve kauçuk malzemelerden üretilmiş olması da kullanım deneyiminin rahat olmasına imkân verir. Deri, doğal bir yapıya sahip olduğu için nefes alma özelliğine sahiptir. Bu özellik, ayakların hava almasını sağlar. Böylece terleme gibi sorunlar yaşama olasılığınız minimum düzeye iner. Bu özellik, ilerleyen zamanlarda mantar gibi rahatsızlıklarla karşılaşmanızı da önemli ölçüde önler. Tüm bu özellikler, ürünün konforlu bir deneyim vadettiğini gözler önüne serer.

Dexter Bordo Siyah Deri Erkek Ayakkabısını Kimler Tercih Eder?

Dexter bordo siyah bağcıklı deri günlük erkek ayakkabısı, geniş ölçü aralığı sayesinde kapsamı son derece büyük olan bir kitleye hitap eder. Ürün, spesifik olarak erkeklerin kullanımı için üretilmiştir. Gün içerisinde rahat bir ayakkabı giymek isteyen her erkek, bu ürünü kolayca satın alabilir. Ürün, konforundan vazgeçmeyen erkeklerin kullanımı için son derece idealdir. Sahip olduğu özelliklerle Dexter 01 bordo siyah erkek günlük deri ayakkabı, hemen her kullanıcısının beğenisini kazanmayı başarır. Ürünün 36'dan 46'ya kadar numarası bulunur. Bu geniş numara aralığıyla dikkat çeken ayakkabı, neredeyse bütün erkeklerin kullanımı için uygundur. Bordo ve siyah renkli ürün hem tarzına hem de sağlığına önem veren erkekler için özenle üretilmiştir. Siz de dayanıklı, kaliteli ve şık bir ayakkabı arıyorsanız bu ürünü Türkiye'nin lider çevrim içi alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz. Satın alma işlemine geçmeden önce Dexter bordo siyah bağcıklı deri günlük erkek ayakkabısının yorumlarını ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanabilirsiniz.