8
Araç İçi Kameralar kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

DEXTEL 1080p Yol Kayıt 3 Kameralı {yol Araç Içi Geri Vites Gece Görüşlü}

1.099 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.089 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.179,90 TL
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

DEXTEL 1080p Yol Kayıt 3 Kameralı {yol Araç Içi Geri Vites Gece Görüşlü}

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WeVoLT Satıcı Ünvanı: ADA GLOBAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007139438100001 Vergi Kimlik Numarası: 0071394381
    Bu ürün WeVoLT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni 3 yönlü Full hd 1080 p araç içi g- Sensörlü Araç kamerası · Kayıt için üç kamera, ön kamera full hd 1080p, arka kamera 720p ve kamera ın 480p var. · Aracınızın etrafında ve arabanızın içinde herhangi bir yere kaydedebilir. · Akıllı g-Senser. hareket algılama ve park izleme sistemleri, ateşleme, hareket, çarpışma ve titreşimi otomatik olarak algılar. · G-Senser, g-Senser tarafından kaydedilen önemli parçayı micro tf kartınızda saklar, ancak bunları loop recording sistemi ile geçersiz kılmaz. · G-Sensörü tarafından tetiklenen park modu, bir nöbet olarak düşünülebilir, herhangi bir hareketi kaydeder ve ayrılırken arabanızda meydana gelen önemli bir etkiyi kaydeder. · Full hd 1080p ve üstün gece görüşü. otomobiller için dash kameralar, h.264 fotoğraf sıkıştırma teknolojisi ve pürüzsüz görüntü işleme kullanıyor. Özellikler - ddr: Dahili 64 m - hdr: Destek - tanım: 1080p fhd / 720p / vga - ayna döndürme: Destek el dönüşü - gece görüş ışığı: Destek - video formatı: Avı - ön kamera: F2.0 diyafram / 170 ° geniş açı - arka kamera: 6m kablo /2.5mm bağlantı noktası - iç kamera: Vga 120 ° - lcd ekran boyutu: 4.0 inç hd ıps ekran - pil: Dahili 320 mah lityum pil - bellek kartı: Tf kartı - çözünürlük oranı: 3m - depolama sıkıştırma modu: H. 264 - iç kamera çözünürlüğü: Hd640x480 - ön kamera: 1080p - iç kamera: 720p - arka kamera: 480p - arka kamera: 140 ° Paket içeriği: 1 adet araç kamerası 1 adet araç şarjı 1 adet cam vantus 1 adet kullanım kılavuzu 1 adet kaşeli imzalı garanti belgesi 3 kameralı araç içi kamera çift yönlü oto dvr kayıt Cihaz üzerinde kamera hem öne hem arkaya dönebilir. 32 gb sd kart

Ürün Özellikleri

  • Kamera Hafıza 64 GB
  • Kamera Özellikleri Gece Görüş
  • Kamera Çözünürlük 1080P
  • Ekran Boyut (inç) 5.0 inç
  • Garanti Süresi 1 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dextel 1080P Yol Kayıt 3 Kameralı {Yol+Araç İçi+Geri Vites Gece Görüşlü}

Kolay kullanım imkanı sunan Dextel 1080p yol kayıt 3 kameralı {yol+araç içi+geri vites gece görüşlü} cihazı arabanızda kullanabilirsiniz. Aracın ön arka ve iç kısımlarını mükemmel kalitede gözlemleyebilmeniz için sizlere sunulan bu cihazın birçok özelliği araç kullananları büyüler. Gece görüş özelliği, kayıt özelliği, pürüzsüz görüntü kalitesi ile sürücülerin vazgeçilmezi olan bu cihaz herkesin arabasında olması gerekir. Özellikle araç kullanmayı yeni öğreniyorsanız veya araç kullanım konusunda eksik olduğunuzu düşünüyorsanız ya da devamlı geri geri gitme konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bu cihazı kullanabilirsiniz. Teknolojinin özelliklerinden her alanda faydalandığınız gibi, araç kullanımı alanında yararlanmanız sürüş kolaylığı ve güvenliği açısından önemlidir. Sizler de güvenliğiniz için dextel 1080p yol kayıt 3 kameralı cihazı kolaylıkla satın alabilirsiniz.

  • Gece görüşü özelliği
  • 3 farklı kamera
  • Kayıt imkanı

Güvenli Dextel Yol Kayıt 3 Kameralı Özellikleri

Güvenli Dextel Yol Kayıt 3 Kameralı Özellikleri

Araç içi cihazlarda en çok tercih edilenlerden biri Dextel 1080p görüntü kalitesine sahip 3 kameralı cihazdır. Bu cihazın gece görüşünden kayıt özelliğine kadar tercih edilmesine sebep olan donanımı mevcuttur. Dextel 1080p yol kayıt 3 kameralı {yol+araç içi+geri vites gece görüşlü} kullananların ve firmanın belirttiği özelliklere göre öncelikle cihazın ön kamerası 1080p, iç kamerası 480p ve arka kamerası 720p görüntü kalitesine sahiptir. Bunun dışında araç içi ve araç etrafında kayıt özelliği vardır yani aracınızın etrafında olup bitenlere hâkim olma şansını size sunar. Cihazda bulunan Akıllı G-sensör özelliği hareket algılama, park özelliği, ateşleme, hareket, çarpışma ve titreşimi otomatik olarak algılar. Sizler de üstün gece görüş özelliği ile gece sürüşlerinde kolaylıktan yararlanırken park modu ve loop recording özellikleri ile de kayıt ve park işlemlerini kolaylıkla halledebilirsiniz.

Dextel Yol Kayıt Kameralı Yorum

Dextel Yol Kayıt Kameralı Yorum

Dextel 1080p yol kayıt 3 kameralı {yol+araç içi+geri vites gece görüşlü} satın alan veya sevdiklerine hediye eden müşterilerin yaptıkları yorumlar cihazın özelliklerini gösterdiği konusunda paralellik gösterir. Bu anlamda Dextel 1080p yol kayıt 3 kameralı {yol+araç içi+geri vites gece görüşlü} yorumları cihazın görüntü kalitesinin yüksek olduğu, sürüş kolaylığı ve güvenliği sağladığı yönündedir. Araç ön ve arka kameraları siz aracın yanında değilken bile güvenliğinizi sağlar. Sizler için gönderilen paket içeriğinde araç kamerası, araç şarjı, cam vantuz, kullanım kılavuzu, kaşeli imzalı garanti belgesi, cihaz üzerinde 360 derece dönebilen 3 adet kamera özelliği bulunur. Bunun yanında yüksek görüntü kalitesi ile de göz yorgunluğuna engel olur. Sizler de aracınız, kendiniz ve sevdikleriniz için en iyisini istiyorsanız bu cihazı tercih edebilirsiniz.

Dextel Yol Kayıt Kameralı Fiyat

Dextel Yol Kayıt Kameralı Fiyat

İlk başta sizin ve sevdiklerinizin can güvenliği için bu cihazı aracınızda tercih edebilirsiniz. Çünkü aracın ön ve arka kameraları kayıt özelliğine sahiptir. Bu da siz aracın yanında yokken araç etrafında neler yaşadığından haberdar olmanızı sağlar. Bunun dışında araç sürenler bilir ki geri geri gitmek bazen kabusa döner. Bu cihaz arka kamerasının 720p özelliği ile net görüş kalitesi sağlayarak geri gitme konusunda da sürüş kolaylığı sağlamaktadır. Bunun yanında her bütçeye dost yapıda olan Dextel 1080p yol kayıt 3 kameralı {yol+araç içi+geri vites gece görüşlü} fiyatı siz ve aileniz için önemlidir. Sizler de kaliteli yapısı ve uzun süre kullanım imkanı sağlayan bu cihazı kolay bir şekilde satın alabilir ve Trendyol avantajlarından yararlanarak ürünün avantajlarından faydalanabilirsiniz.