Dexe Black Hair Shampoo Beyaz Saç Kapatıcı Siyah Boya

169 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Dexe Black Hair Shampoo Beyaz Saç Kapatıcı Siyah Boya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Filiz Kozmetik Satıcı Ünvanı: FİLİZ KOZMETİK PAZARLAMA İMALAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388047859500018 Vergi Kimlik Numarası: 3880478595
    Bu ürün Filiz Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • marka dexe şampuan sayesinde, akmadan ve hiçbiryeri batırmadan pratik, kolay bir şekilde saç renginizi yenileyebilirsiniz. Dexe şampuanı saçlarınıza uyguladıktan sonra boya gibi parlamayan sırıtmayan saçlara kavuşurken daha genç daha dinamik bir görünüm kazanarak güne merhaba diyeceksiniz. Zaman kaybı yaşamadan kısa süreli uygulama en iyi sonucu alabilirsiniz 25ml x 10 adet

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Arındırıcı
  • Hacim 200-299 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Dexe Black Hair Shampoo Beyaz Saç Kapatıcı Siyah Boya

Black hair shampoo Dexe tüm saç tiplerine uygulanabiliyor olmasından dolayı güvenle kullanabileceğiniz bir üründür. Beyazların yarattığı kötü görünümden uzaklaşmanıza yardımcı olurken saçlarınızı besleyen özel bir içeriğe sahiptir. Hem erkek hem de kadınlarda güvenle kullanılabilen bir saç ürünü olup pratik kullanım olanağı sunar. Dexe black hair shampoo boyama ve şampuan olarak kullanılabilen bir içeriğe sahip olup müşterilerine sunduğu avantajlardan dolayı beğeni toplar. Saçlarınız üzerindeki etkileri saymakla bitmeyen Dexe black hair shampoo beyaz saç kapatıcı siyah boya tüm beyazlarınızı kapatarak saçlarınıza eşsiz bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Saçlarınızın beyaz görünümü yok ederek sağlıklı bir yapıya ulaşmasını sağlar. Müşterilerin memnuniyetini kazanan Dexe black hair shampoo 25 ml kapasitede olup oldukça uzun süre kullanılmaya uygundur.

  • Antialerjik
  • Arındırıcı
  • Collegen içerikli

Dexe Beyaz Saç Kapatıcı Siyah Boya Avantajları

Dexe Beyaz Saç Kapatıcı Siyah Boya Avantajları

Dexe black shampoo beyaz kapatıcı siyah boya saçlarınızı onarırken aynı zamanda estetik bir görünüm kazanmasını sağlar. Kafadaki yağların temizlenmesi ve saça parlaklık vermesiyle bilinen özellikleri bulunur. Beyaz ve gri saçların giderilmesine son derece yardımcıdır. Akmadan kullanım uygun olmasından pratik bir şekilde saçlarınızın boyanmasını gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama sonrasında herhangi bir boya gibi parlama yapmadan istenilen siyah renge kavuşmanız mümkün olur. Amonyak içermeyen bir yapısı olmadığından kötü bir koku oluşumu göstermez. 4 aya kadar etkili bir kullanım süresi bulunur. Siyah saçlarınızın parlaklığı ve gri saç görünümünü ortadan kaldırır. Saçlarınızın beyaz görünümden uzaklaştırılmasını sağlarken aynı zamanda güçlendirmesini sağlar. Dexe black hair shampoo beyaz saç kapatıcı siyah boya kullananlar tarafından yazılan yorumlar olumlu yöndedir. Ürünün verdiği rengin yoğunluğu ve saçta bıraktığı dokuyu yorumları okuyarak öğrenebilirsiniz.

Dexe Black Shampoo Siyah Boya Yorumları Özellikleri

Dexe Black Shampoo Siyah Boya Yorumları Özellikleri

Müşterilerin memnuniyetlerini kazanan ve istediğiniz görünüme kavuşulmasına kolay bir şekilde yardımcı olan bir beyaz kapatıcı kalitesiyle beğeni toplar. Zaman kaybı yaşanmadan kısa sürede etkili sonuçların alınabileceği içeriğe sahiptir. Dexe black hair shampoo beyaz saç kapatıcı siyah boya yorum kısmında genellikle memnuniyet bulunurken saçı beslediği, parlaklık ve güç kazandırdığı da ortadadır. Sadece beyazların kapanmasına değil aynı zamanda gri görünümün de giderilmesine yardımcı olur. İnce ve kalın saçlar fark etmeden hem kadın hem de erkeklerde pratik kullanım olanağı sunan boya müşteri ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılar kalitededir. Toksik madde içermeden üretilmesinin yanı sıra herhangi bir alerjik madde de içermez. Yorumlar sayesinde ürün özelliklerine ve müşteri deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Fotoğrafların da yer aldığı yorumlar sayesinde müşterilerin deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Dexe Black Hair Beyaz Saç Kapatıcı Siyah Boya Fiyatları

Dexe Black Hair Beyaz Saç Kapatıcı Siyah Boya Fiyatları

Online alışverişlerde ürün özelliği kadar fiyatı da önem taşır. Dexe hair shampoo beyaz kapatıcı olan siyah boya fiyatları farklılık gösterir. Dexe black hair shampoo beyaz saç kapatıcı siyah boya fiyat aralıkları ürünün sunduğu özellikler ve içeriklerine göre farklılık gösterir. Saçı güçlendirilmesi ve parlaklık vermesi açısından ürün olumlu yorumlara sahiptir. Bu nedenle Dexe black hair shampoo beyaz saç kapatıcı siyah boya satın alırken ürün içeriği, özellikleri, sunduğu faydalar gibi etkenlerin iyi araştırılması ve etkili olan ürünlerin tercih edilmesi önem taşır. Set türleri de mevcut olup sizlere uygun olan boya ve şampuanı tercih ederek en etkili sonuçları alabilirsiniz. Siyah veya grileşen kısımlar varsa tek uygulamada uzun süre kullanabileceğiniz bir renge ulaşabilirsiniz. Trendyol üzerinden sipariş verebilir, ürünü inceleyebilir ve etkili sonuçların kısa sürede alınmasını sağlayabilirsiniz.