10
Polisaj Makinesi kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Dewalt 1250w 180mm Polisaj Makinası - Devir Ayarlı Dwp849x

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.362,56 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.700 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.313 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dewalt 1250w 180mm Polisaj Makinası - Devir Ayarlı Dwp849x

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Usta El Satıcı Ünvanı: MANAS TPM DANIŞMANLIK VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582049133700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820491337
    Bu ürün Usta El tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1250w 180mm Polisaj Makinası - Devir Ayarlı Dwp849x Kauçuk üst kalıplı dişli kutusu, kullanıcının daha fazla konfor için dişli kutusunu kavramasına olanak tanır Değişken hız tetiği, kullanıcının anahtara uygulanan kuvveti ayarlayarak ünitenin hızını kontrol etmesini sağlar Büyük değişken hızlı kadran, kullanıcının hızını belirli uygulamalara uyacak şekilde kolayca değiştirmesine olanak tanır Değiştirilebilir yün yutma kalkanları, yünün üniteye emilmesini ve aleti bloke etmesini önler. Garanti Süresi 2 Yıl Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt Tip Elektrikli

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1250 Watt
  • Tip Kablolu
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dwalt Dwp849x Profesyonel Polisaj Makinesi 1250w 150-180mm

Günlük hayatta araçlar sıkça kullanılmaktadır. Araçlar mevsimsel şartlardan veya hava kirliliğinden tozlanıp kirlenebilmektedir. Uzun süre kullanımlarda rengi solup kirlenmektedir. Koyu renkli arabalar parlaklığını zamanla yitirebilir. Boya kısmındaki problemleri polisaj makinesi ile önleyebilirsiniz. Hem arabanızın görüntüsünü hem de sağlığını bu tarz makineleri kullanarak koruyabilirsiniz. Aracın üzerindeki kirleri tozları veya boya sorunlarını kısa sürede gideren özelliğe sahiptir. Elektrik ile çalışması nedeniyle kullanımı da oldukça pratiktir. Sadece arabaların temizliğini değil parlamasını da sağlamaktadır. Kısa sürede olumlu sonuçlar vermektedir. Polisaj makinesi görüntüsü ile birlikte arabanızın sağlığını da düşünmektedir. Aracınıza bakım yaptırırken malzemelerinin de korunmasını sağlamaktadır. Hiçbir kimyasal kullanmadan aracınızın kolaylıkla bakımını yapabilirsiniz. Herhangi bir ürünü arabanıza belirli miktarda dökerek polisaj makinesi ile temizliğini yapmanız oldukça kolaydır. Belirli aralıklarda arabanızın temizliğini sağlayabilirsiniz.

  • Kapalı Vites Kutusu Muhafazası
  • Pas ve Cila İşlemlerinde Etkili
  • Sessiz Çalışır

Dwalt Dwp849x-qs 1250w 150-180mm Polisaj Makinesi Özellikleri

Dwalt Dwp849x-qs 1250w 150-180 mm Polisaj Makinesi Özellikleri

Disk çapı 150-180-230 mm olan polisaj makinesi gerekli ürünlerden biridir. Kullanım alanları araba temizliğinde ve araba boya sorunlarında kullanılmaktadır. Kullanım pratikliği ile herkese hitap etmektedir. İçeriğinde kapalı vites kutusu muhafazası bulunmaktadır. Uzun süre kullanımlarda bu muhafaza sayesinde kolay bir şekilde yıpranmamasını sağlamaktadır. Kullanıcının kısa sürede işlerini halletmesini sağlamaktadır. Ayarlanabilir hıza sahiptir. İsteğinize göre ayarlarını düzenleyebilirsiniz. Kullanıcının uzun süre kullanımlarında ısıdan etkilenmemesi için özel malzemelerden üretilmektedir. Kalitesi ile anılan polisaj makinelerinden biridir. Temizliği de oldukça kolaydır. Metal malzemeden üretilen kutusu ile ürününün kullanım süresi de uzamaktadır. 3,0 kg ağırlığa sahiptir. Sap kısmı yumuşak malzemelerden üretilmesi nedeniyle kullanım esnasında cildinizi tahriş etmemektedir.

Dewalt dwp849x 1250watt 150-180mm Profesyonel Polisaj Makinesi Kullanımı Nasıldır?

Dewalt dwp849x 1250watt 150-180mm Profesyonel Polisaj Makinesi Kullanımı Nasıldır?

Polisaj makinelerinin özelliğine göre kullanım aşamaları da değişkenlik göstermektedir. Polisaj makinesi kullanımı zahmetlidir. Makineyi kullanmak için genellikle eğitim alınması veya deneyimli olunması gerekmektedir. Kullanırken arabanıza zarar vermemek için deneyimli birinin kullanım aşamalarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Yanlış polisaj makinesi kullanımlarında arabanıza kalıcı hasarlar bırakabilirsiniz. Kısa sürede büyük etkiler gösteren dwp849x dewalt kullanıcıların beğenisini toplamıştır. Arabanızın sağlığı için kullanım aşamalarını sırasıyla ve hız ayarlarını ayarlayarak kullanmanız önerilmektedir. Üç konumlu yan tutma kolu ile kullanım kolaylığı sağlamaktadır.180 mm kendiliğinden yapışkanlı bone ve taban bulunmaktadır. Rahat kullanımlar için kauçuk kaplı kabza sistemi ile yanlışlıkla çalışmaları engelleyen tetik sistemine sahiptir. Kilitli tetik sistemi ile güvenli bir kullanım sağlamaktadır. Kömür değiştirme veya yenileme sistemi oldukça kolaydır. İçeriğinde bulunan mil kilidi sayesinde istediğinize göre değiştirilebilir aksesuar sistemine sahiptir.

Dewalt dwp849x Yorumları ve Fiyatları

Dewalt dwp849x Yorumları Ve Fiyatları

Sarı ve siyah kaplamaya sahip olan profesyonel polisaj makinesi kullanışlı ürünlerden biridir. Polisaj makinesi almadan önce yorumlarını okumanız önerilmektedir. Makinenin nasıl kullanıldığını ve içeriğinde bulunan malzemelerin ne işe yaradığını ürün detayları kısmından öğrenebilirsiniz. Fiyatları değişkenlik gösteren polisaj makineleri arabanız için kurtarıcı ürünlerden biridir. Fiyat farklılığı üründe bulunan özelliklere ve ürünün markasına göre çeşitlendirilmiştir. Her bütçeye hitap eden fiyatı ile dwp849x dewalt önerilmektedir. Hız ayarlarını tetik kısmı ile düzenleyebilirsiniz. Sessiz yapısı ile kimseyi rahatsız etmeden çalışır. Arabanızın pasta ve cila işlemlerinde profesyonel bir sonuç vermektedir. Uç kısmında bulunan keçe ve süngerler sayesinde hasarlı araçlarda çizik veya kesik giderme özelliğine sahiptir. Kaliteli süngeriyle arabanızın boyasına zarar vermemektedir. Sadece pasta cila değil koruma ve hare giderme gibi durumlar içinde kurtarıcı ürünlerden biridir.