Dewalt Dwe305pk-qs 1100w Recip Saw

6.479 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.028,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.050,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.250 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dewalt Dwe305pk-qs 1100w Recip Saw

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7Kat Satıcı Ünvanı: 7 KAT ENDÜSTRİYEL YAPI MARKET VE SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001155975400001 Vergi Kimlik Numarası: 0011559754
    Bu ürün 7Kat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 11 adet sipariş verilebilir. 11 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dewalt DW305PK 1100Watt Profesyonel Tilki Kuyruğu Testere Yüksüz hızı 0-2800 dev/dk Derinlik hareketi 29mm Maksimum kesme kapasitesi (Ahşap) 280mm, (Çelik ve Boru) 100mm, (PVC) 130mm Elektronik hız ayarı sayesinde farklı malzeme ve uygulamaya göre hız seçimi Manivela hareketli anahtarsız bıçak değiştirme sistemi sayesinde kolay bıçak değiştirme Farklı uygulama alanlarında hızlı kesim sağlayan ağır hizmet tipi motor Kullanıcıyı yormayan kompakt ve hafif tasarım Hız ayarı sayesinde çeşitli kesim işleri için ideal Değişken hız ayarlı tetik farklı malzeme ve uygulamaya göre hız seçimi sağlar Kauçuk tutma yerleri ile maksimum kullanım konforu. Ahşap, metal ve plastikte çok amaçlı kesme veya budama, Ulaşılması zor alanlarda kenar kesme, Alçıpan duvarda dalarak, dik kesme Profesyonel Kullanıma uygundur Ağırlık 3,5 Kg Standart Ekipman: 1 Testere Bıçağı, ağır hizmet tipi çanta

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Tip Kablolu
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Dewalt Dwe305pk Tilki Kuyruğu Testere

Ahşap, metal ve plastik gibi materyalleri kesebilmenin en kolay yolu, Dewalt tilki kuyruğu testeredir. Güçlü motor gücü sayesinde pek çok işin üstesinden en kolay şekilde gelmenizi sağlar. Endüstriyel alandan günlük yaşama kadar birçok alanda kullanılabilen Dewalt tilki kuyruğu, özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanır.

  • Dewalt Dwe305pk tilki kuyruğu testerenin gövde ağırlığı düşüktür. Bundan dolayı, uzun süreli kullanımlarda dahi kollarınızı yormaz.
  • Kolay tutuş için özel bir tasarıma sahiptir. Elinizden kaymaması için yüzeyi tırtıklarla kaplanmıştır.
  • Dakikada 2800 devirlik performans gösterir. Bu sayede, en zorlu işleri en kısa sürede bitirmeniz kolaylaşır.

Dewalt Tilki Kuyruğu Testere Teknik Özellikleri Nelerdir?

Dewalt Tilki Kuyruğu Testere Teknik Özellikleri Nelerdir?

En zorlu malzemeleri, en pratik şekilde kesmeniz için özel olarak geliştirilen Dewalt Dwe305pk 1100 watt profesyonel tilki kuyruğu testere, gelişmiş teknik özelliklerle donatılır. Dakikada 2800 devirlik darbe hızına sahip olan bu ürün, güçlü motoru ile tüm kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürün, metal ve ahşap gibi materyaller üzerinde kusursuz bir işlem yapmanıza imkân tanırken aynı zamanda ergonomik bir kullanım sunar. Kullanım alanınıza ve malzemenizin türüne göre, Dewalt testerenin çalışma hızını ayarlamanız mümkündür. Hem bahçenizdeki ağaçları budamak için hem de inşaat demirlerini kesmek için kullanabileceğiniz ürün, açık ve kapalı alanlarda verimli bir kullanım sağlar. Dewalt Dwe305pk-qs profesyonel 1100 watt tilki kuyruğu testere, 280 mm kesme kapasitesi ve 29 mm derinlik hareketi ile maksimum düzeyde performans gösterir.

Dewalt Tilki Kuyruğu Testere Nerelerde Kullanılır?

Dewalt Tilki Kuyruğu Testere Nerelerde Kullanılır?

Keskin ve dayanıklı bıçağı ile Dewalt tilki kuyruğu testere, pek çok malzemede etkin kullanım sunar. Malzemenin türüne göre ayarlanabilen çalışma hızı, işlemlerinizi en başarılı şekilde gerçekleştirmenize olanak tanır. Ahşap malzemeler, çelik materyaller, pvc plastik ürünler, beton ve tuğlalar Dewalt tilki kuyruğunun kullanım alanları arasında yer alır. Çok fazla fiziksel güç harcamadan temiz ve hızlı bir şekilde çalışma yapmayı kolaylaştıran bu alet, kesme ve düzeltme işleri için birebirdir. Ergonomik tasarımı ve teknik özellikleri sayesinde saatler süren kesme işlemini dakikalara indiren Dewalt tilki kuyruğu, insan gücünden ve zamandan tasarruf etmeyi sağlar. 4 farklı açıda takılan bıçaklarıyla esnek kullanım alanına sahip olan ürün, en sert malzemelerde dahi tırtıklı yapısı ve dayanıklılığıyla hassas kesimler yapar.

Dewalt Tilki Kuyruğu Kaç cm Derinliğe Kadar Kesim Yapar?

Dewalt Tilki Kuyruğu Kaç cm Derinliğe Kadar Kesim Yapar?

Tilki kuyruğu testere denilince ilk akla gelen markalardan olan Dewalt, bu testere modeliyle kullanıcılarını fazlasıyla memnun eder. Elektrikçi, tesisatçı, inşaatçı gibi mesleklerin olmazsa olmazı olan Dewalt Dwe305pk tilki kuyruğu testere, bahçe işleri için de oldukça uygundur. Bu noktada, 29 mm derinlik hareketine sahip olan ürün, bu yönüyle pek çok malzemede rahatlıkla tercih edilebilir. Plastik borular, beton direkler, ağaçlar, çelik demirler ve kablolar için fonksiyoneldir. Dewalt Dwe305pk profesyonel 1100 watt tilki kuyruğu testere yorumları, testerinin derinliğinin kesme işlemleri için elverişli olduğu belirtir. Sizler de Dewalt tilki kuyruğu testere ile kesme işlemlerinizi pratik ve keyifli kılabilirsiniz. Tutuş kolaylığı sağlayan tasarımı ve tek tuşla çalışan motoru ile söz konusu ürünü en uygun fiyatla Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Trendyol, satın alma işlemlerinizi güvenli ve konforlu şekilde yapmanıza olanak tanır. Kullanıcı dostu site tasarımı ve kart bilgilerini koruyan güvenlik sertifikasıyla Trendyol, sizleri kaliteli bir alışveriş deneyimine davet eder.