10
Lazer Metre kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Dewalt Dw088cg Çapraz Lazer/yeşil

5.549,90 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.142 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.600 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.800 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dewalt Dw088cg Çapraz Lazer/yeşil

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hausport Satıcı Ünvanı: HAUSPORT YAPI MARKET SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460047493600014 Vergi Kimlik Numarası: 4600474936
    Bu ürün Hausport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Dewalt Dw088cg Yeşil Çapraz Lazer

Dewalt DW088CG yeşil çapraz lazer, inşaat alanları başta olmak üzere pek çok farklı çalışma ortamında tercih edilir. İşlemleri hızlı, pratik ve güvenli bir biçimde gerçekleştirmenizi sağlayacak olan bu cihazın kullanımı son derece kolaydır. Bu aleti; alan, hacim ve mesafe hesaplamak için tercih edebilirsiniz. Yüksek hassasiyete sahip olan Dewalt DW088CG yeşil çapraz lazer ile bir odanın tüm ölçülerini dakikalar içinde öğrenebilirsiniz. Bu işlemi manuel bir şekilde değil de alet kullanarak gerçekleştirmek, çok daha kısa sürer. Kesin sonuçlar veren bu ürün, hatasız işler yapmanıza yardımcı olur. Farklı alanlarda çalışan pek çok profesyonel Dewalt DW088CG yeşil çapraz lazeri gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

  • Çalışma Mesafesi: 20 metre
  • Işın Sayısı: Yatay ve dikey olmak üzere toplam 2 adet
  • Açısal Hassasiyet: 4 derece

Dewalt DW088CG Yeşil Çapraz Lazer Özellikleri Neler?

Dewalt DW088CG Yeşil Çapraz Lazer Özellikleri Neler?

Dewalt DW088CG yeşil çapraz lazer son derece donanımlı bir alettir. 20 metre çalışma mesafesine sahip olan bu cihaz aracılığı ile rahatça ölçüm işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Buna ek olarak ürün dedektör ile birlikte kullanıldığında 50 m çalışma mesafesine sahip olur. Doğru ölçüm yapmanızı sağlayan Dewalt DW088CG yeşil çapraz lazer, IP54 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikasına sahiptir. Bu, ürünün uzun bir süre boyunca ilk günkü kalitesini ve performansını korumasını sağlamanın yanı sıra kolayca deforme olmasını da engeller. Cihaz, barındırdığı mıknatıs sayesinde metal yüzeylere kolayca tutturulabilir. DW088CG yeşil çapraz lazer, yatay ve dikey olmak üzere 2 ışına sahiptir. Bu cihazda pandül fonksiyonu da mevcuttur. Lazer kapalı konumda ise tek düğme aracılığı ile kolayca kitlenir.

Dewalt DW088CG Yeşil Çapraz Lazer Kullanım Alanları Nasıl?

Dewalt DW088CG Yeşil Çapraz Lazer Kullanım Alanları Nasıl?

Dewalt DW088CG yeşil çapraz lazer pek çok alanda rahatça kullanılabilir. Bu ürün, farklı amaçlar doğrultusunda sıkça tercih edilir. Özellikle inşaat sektöründe kullanılan bu ürün hesaplama işlemleri için gereklidir. Son derece geniş bir çalışma alanı sunan çapraz lazeri herhangi bir odayı ölçmek için tercih edebilirsiniz. Bir odanın alan ve hacim hesaplamasını kısa sürede gerçekleştiren bu aleti elektrik tesisatları için de kullanabilirsiniz. Dewalt DW088CG yeşil çapraz lazer, dayanıklı materyaller kullanılarak imal edilmiştir. Bu üründen tesisat döşediğiniz ya da duvar yaptığınız zamanlarda da faydalanabilirsiniz. Boru işleme ve elektrik çekme işlemlerini de çapraz lazer kullanarak son derece kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Yüksek hassasiyete sahip olan bu cihaz aracılığı ile kaliteli işler yapabilirsiniz.

Dewalt DW088CG Yeşil Çapraz Lazer Ergonomik mi?

Dewalt DW088CG Yeşil Çapraz Lazer Ergonomik mi?

Dewalt DW088CG yeşil çapraz lazer son derece ergonomiktir. Kolayca görülebilen bir lazere sahip olan bu ürün 3 adet AA pil ile çalışır. Düşük batarya uyarısı sistemi ise cihazın pilinin bittiğinden haberdar olmanızı sağlar. Bu teknoloji hem işlerinizin yarım kalmasını önler hem de kullandığınız pillerden tam olarak verim almanıza imkân tanır. Kauçuk kaplı bir gövdeye sahip olan ürün, şantiye gibi kesici aletlerin bulunduğu ortamlarda gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Görüş açısını oldukça iyi ayarlayan cihaz 1/4 inçlik bir tripod bağlantısına sahiptir. Bu, ölçüm işlemlerinin çok daha kolay bir biçimde gerçekleştirilmesine imkân tanır. Ergonomi kavramı dikkate alınarak imal edilmiş olan bu ürün, beklentilerinizi ve ihtiyaçlarınızı fazlası ile karşılar. Dilerseniz siz de Dewalt DW088CG yeşil çapraz lazer yorumlarını inceleyebilirsiniz. Çok daha verimli bir biçimde çalışmanızı sağlayacak olan bu dayanıklı ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.