Dewalt Dcd996p2 18volt/5.0ah Li-ion Çift Akülü Kömürsüz Profesyonel Darbeli Matkap

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.760 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.190,85 TL16.855 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.484 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dewalt Dcd996p2 18volt/5.0ah Li-ion Çift Akülü Kömürsüz Profesyonel Darbeli Matkap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7Kat Satıcı Ünvanı: 7 KAT ENDÜSTRİYEL YAPI MARKET VE SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001155975400001 Vergi Kimlik Numarası: 0011559754
    Bu ürün 7Kat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DCD996P2 18Volt/5.0Ah Li-ion Çift Akülü Kömürsüz Profesyonel Darbeli Matkap

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Akü Volt 18 Volt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Kablosuz
Geri Bildirim Ver

Dewalt Dcd996p2 18volt/5.0ah Li-ion Çift Akülü Kömürsüz Profesyonel Darbeli Matkap

Dewalt DCD996P2 18 volt çift akülü kömürsüz profesyonel darbeli matkap, sürtünmeyi en aza indiren kömürsüz motoru ve 3 vitesli şanzımanı ile uzun ömürlü bir üründür. Matkap kablosuz olduğu için son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Kompakt tasarımı hem cihazı kolay kavramanızı hem de ulaşması zor köşelere bile erişmenizi sağlar. Matkap üzerinde bulunan aydınlatma sayesinde her ortamda kolaylıkla çalışabilirsiniz. Tork ayarı yardımıyla ürünün darbe şiddetini ayarlamanız mümkündür. Bu matkapla hemen her yüzeyde delme, vidalama ve sökme işlemi yapabilirsiniz. Kolay kullanım imkânı sunan profesyonel bir üründür.

  • Çift akülüdür.
  • Titreşimi emen kauçuk kola sahiptir.
  • 11 kademeli tork ayarı bulunur.

Dewalt Çift Akülü Kömürsüz Darbeli Matkap Özellikleri Neler?

Dewalt Çift Akülü Kömürsüz Darbeli Matkap Özellikleri Neler?

Dewalt DCD996P2 18 volt çift akülü kömürsüz profesyonel darbeli matkap ölçüleri 27,94 x 10,16 x 43,18 cm'dir. Ele rahatça oturan, ergonomik bir üründür. Ürün ağırlığı 4,9 kg olduğu için kolaylıkla taşınabilir. Alet kullanım esnasında ağırlık yapmadığı gibi ele ve bileklere yüklenmez. Matkap, iki adet lityum iyon pil ile çalışır. Bu sayede ürünü bir güç kaynağına bağlamak zorunda kalmazsınız. Kablosuz özelliğiyle son derece pratiktir. Böylece ürünü dilediğiniz her alanda ve her köşede kullanabilirsiniz. Matkabı kullanmak için ihtiyacınız olan piller, kutuya dâhildir. Cihazın kömürsüz motor özelliği ile sürtünmeler en aza indirgenir. Böylece aletin kullanım ömrü uzar. Darbeli matkabın ömrünü uzatan bir diğer özelliği üç vitesli metal şanzımana sahip olmasıdır. Böylece Dewalt DCD996P2-QW şarjlı matkap darbelerinin şiddetini ayarlayabilirsiniz.

Dewalt Dcd996p2 Profesyonel Darbeli Matkap Gücü Nasıl?

Dewalt Dcd996p2 Profesyonel Darbeli Matkap Gücü Nasıl?

Dewalt DCD996P2-QW şarjlı kömürsüz darbeli matkap, 95 Nm maksimum tork gücüyle çalışır. Yani matkap, 1 dakikada 95 dönüş sağlar. Cihazın darbe oranı üç kademelidir. Darbe oranları dakikada 8600, 25500 ve 38250 olarak sıralanabilir. Ürünün yüksüz devir hızı dakikada 0-450, 1300 ve 2000 olarak değişir. Dewalt DCD996P2-QW 18v/5.0 Ah matkabın maksimum delme kapasitesi ahşap yüzeylerde 50 mm, metalde 13 mm, duvarda ise 16 mm'dir. Cihazın darbe özelliği taş, tuğla ve beton delmek için uygundur. 11 kademeli tork ayarı sayesinde her türlü yüzeyde sadece delme değil vidalama işlemlerinde de ekstra hassasiyetle çalışabilirsiniz. Ürün, kullanıcıya üstün kontrol sunarak yüzeye ve yapılacak işleme en uygun hızın belirlenmesine yardımcı olur. Matkap geri dönüşte, vida sökmede, sıkışan ucu çıkarmada tam güç sağlar.

Dewalt 18volt Çift Akülü Kömürsüz Matkap Kullanımı Nasıl?

Dewalt DCD996P2 18 volt 5.0 Ah darbeli şarjlı kömürsüz matkap, çift akü sayesinde kesintisiz kullanım imkânı sunar. Aküyü değiştirmeniz gerektiğinde kayar sistem yardımıyla zahmetsizce çıkartabilirsiniz. Matkap üzerindeki akü göstergesi sayesinde cihazın kalan kullanım süresini belirleyebilirsiniz. Böylece işin ortasında kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız. Kompakt tasarımı sayesinde cihazı tek elle rahatlıkla kullanabilir, dar alanlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Matkap, tek elle uç değiştirmenizi sağlayan anahtarsız metal mandrene sahiptir. Cihazın titreşimi emen kauçuk kolu sayesinde konforlu bir şekilde çalışabilirsiniz. Karanlık köşeleri görmeniz ve her ortamda çalışabilmeniz için matkap üzerinde LED aydınlatma bulunur. Üç farklı konumda ayarlanabilen aydınlatma sistemi, daha kolay çalışmanızı sağlar. Cihaz, işlem yaptığınız yüzeyleri korumak için geliştirilmiş otomatik durma özelliğine sahiptir. Kullanıcı deneyimlerinden faydalanmak için Dewalt DCD996P2 18 volt çift akülü kömürsüz profesyonel darbeli matkap yorum sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.