Dewalt DCD796P2 18V 5.0Ah Kömürsüz Lı-Ion Şarjlı Darbeli Matkap

12.334 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.953 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.400 TL
2 Adet ve Üzeri 35 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
15.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.300 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dewalt DCD796P2 18V 5.0Ah Kömürsüz Lı-Ion Şarjlı Darbeli Matkap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Comfor Satıcı Ünvanı: COMFOR E-TİCARET İTHALAT İHRACAT İNŞAAT TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211124293300001 Vergi Kimlik Numarası: 2111242933
    Bu ürün Comfor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dewalt DCD796P2 18Volt/5.0Ah Li-ion Çift Akülü Kömürsüz Profesyonel Darbeli Matkap 70Nm maksimum tork gücü Yüksüz hızı 0-450 / 2000 dev/dk Darbe oranı 9350 / 34000 darbe/dk Maksimum Delme Kapasitesi (Ahşap) 50mm, (Metal) 13mm, (Duvar) 16mm KÖMÜRSÜZ MOTOR sürtünmeyi azaltır ve çalışma süresini ve alet ömrünü uzatır Daha fazla çalışma süresi ve uzun alet ömrü için sağlam 2 vitesli metal şanzıman Otomatik mil kilitli 13mm tek kovanlı anahtarsız metal mandren ile tek elle kolay ve hızlı uç değiştirme Li-Ion akü kullanılmadığı zamanda şarjını korur, böylece daha uzun kullanım süresi sağlar Olağan üstü kompakt ve hafif, zor alanlarda bile uzun süre yorulmadan çalışma imkânı sağlar Darbe özelliği taş, tuğla ve betonda darbeli delme için uygundur 12 kademeli tork ayarı ile ahşap, metal, plastikte delme ile her türlü vidalama uygulamasında üstün kontrol ve hassaslık Tork bileziği ayarlanan tork gücüne ulaştığında malzemeye zarar vermeden otomatik olarak durmasını sağlar Elektronik hız ayarı sayesinde delme ve vidalama uygulamalarında kullanılan malzemeye göre en uygun hız kontrolü Rahat kullanım için titreşimi emen kauçuk kaplı kabza İki vitesli şanzıman ile farklı malzemelerde kullanılmak için değişken hız ve sağ/sol dönüş ayarı İki vitesli şanzıman, duvar, ahşap, beton, çelik, plastik ve metalde tüm uygulamalar için yeterlidir Kompakt tasarım tek elle rahat kullanım ve dar alanlara erişim sağlar Kayar akü sistemi ile kolay ve güvenli akü değiştirme Çift Akü sayesinde şarj süresini beklemeden kesintisiz çalışma Akü göstergesi, akü şarj durumunu gösterir Entegre LED aydınlatma çalışma alanını aydınlatır Çelik kemer kancası ve manyetik uç yuvası Taşıma çantası ile alet ve aksesuarları temiz ve güvenli bir şekilde saklama Profesyonel Kullanıma uygundur, Ağırlık 2,10 Kg Standart Ekipman 2 Akü, 60 dakikalık şarj aleti, kemer kancası, manyetik uç yuvası, ayarlanabilir yan sap, ağır hizmet tipi taşıma çantası

Ürün Özellikleri

  • Matkap Türü Darbeli
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Akü Volt 18 Volt
  • Mandren Tipi Anahtarsız
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Tip Kablosuz
  • Elektronik Hız Ayarı Var
Geri Bildirim Ver

Dcd796p2 18volt/5.0ah Li-ıon Çift Akülü Kömürsüz Darbeli Matkap

Matkaplar, tadilat işlemleri yapanların isteklerine göre değişiklik gösteren, farklı model ve tasarımları ile geniş kullanım alanı sunan makineler arasında yer almaktadır. Genel olarak tasarımları ile değişiklik gösteren ürünler renk seçenekleri ile çeşitlilik sunarken model çeşitliliğine de sahiptir. Modelleri genel olarak motor gücü, kullanım alanı, kablolu ve kablosuzluk özellikleri gibi etkenler belirlerken aynı zamanda kömürlü veya kömürsüz olma özelliklerine göre de değişiklik gösterebilmektedir. Pek çok farklı kullanım alanına göre üretimi yapılan matkaplar, tadilat yapanların isteklerine göre tercih edebilmelerine olanak sağlar. Markalar tarafından üretimi yapılan matkaplar model, tasarım ve renk seçeneklerine em olarak ebatları ile de değişiklik gösterebilmektedir. Dewalt Dcd796p2 markanın şarjlı matkap modelleri arasında önemli bir yere sahiptir. Genel olarak kullanım kolaylığı nedeniyle tercih edilen ürünler pek çok farklı alanda kullanılabilir. Geniş kullanım alanına sahip matkaplar çeşitlilik sunarken kablosuz olmasının yanında uygulanan indirim ve kampanyalar ile dikkat çeker.

  • Kablosuz model
  • Geniş kullanım alanı
  • Uygun fiyat

Dewalt Kablosuz Darbeli Matkaplar ile Dekorasyon ve Tadilat Kolaylığı

Dewalt Kablosuz Darbeli Matkaplar ile Dekorasyon ve Tadilat Kolaylığı

1924 yılında Amerika Birleşik Devletlerinde kurulan Dewalt bakım, onarım, inşaat ve yapı alanında kullanılan ve ustaların işlem süresini kısaltan matkapların üretimlerini yapmaktadır. 1946 yılında seri üretime geçen marka kısa sürede ABD’de önde gelen üreticilerden birisi olmasına karşın farklı alanlar ve müşteriler için de özel pek çok makineye ev sahipliği yapmaktadır. Dayanıklılık ve müşteri memnuniyeti konusunda dikkat çeken ürünler arasında yer alan Dewalt çift akülü kömürsüz darbeli matkap gerek motor gücü gerekse dış aksam kalitesi ile adından söz ettirmektedir. ABD’de yapılan satışlara ek olarak başta Avrupa olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine makine gönderimi yapan marka farklı kategorilerdeki üretimleri ile adından söz ettirmektedir. Dewalt Dcd796p2 18v 5ah şarjlı ve darbeli matkaplar kategorisinde yer alan makinelerden bir tanesidir. Kişiler tarafından uzun şarj ömrü ve yüksek motor gücü ile tercih edilen ürün geniş kullanım alanı sayesinde duvarlardan zeminlere, ahşaptan metale kadar çok sayıda alanda kullanılabilir.

Dewalt Dcd796p2 Akülü Darbeli Matkap 18volt/5.0ah Li-İon Çift Akülü

Dewalt Dcd796p2 Akülü Darbeli Matkap 18volt/5.0ah Li-İon Çift Akülü

Dewalt Dcd796p2 akülü darbeli matkap 18volt/5.0ah li-on çift akülü olması nedeniyle dikkat çeken makineler arasında yer almasına karşın darbeli matkaplar arasında pek çok yüzeyde kullanım imkanına sahiptir. Herhangi bir kablo olmadan rahatlıkla kullanılabilen ürün standart kullanım yapan kişilerden profesyonel ustalara kadar çok sayıda kişiye hitap edebilmektedir. Dewalt Dcd796p2 özellikleri ile de dikkat çeker. Dakikada 2000 devire ulaşabilen makine aynı zamanda farklı zeminlerde değişiklik gösteren delme kapasitelerine sahiptir. Buna göre; ahşapta 50 milimetre, metalde 13 milimetre, duvarda 16 milimetreye kadar delim yapabilir. Anahtarsız olması nedeniyle kolay bir kullanım sunan ürün, li-on pilleri ile uzun süre kullanım imkanı verir. Kullanılmadığı durumlarda şarjını koruyabilen ürün yüksek kalitesi bataryası ile uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilir. Dewalt Dcd796p2 18volt/5.0ah li-on çift akülü kömürsüz profesyonel darbeli matkap donanım özellikleri ile pek çok kişi tarafından tercih edilebilmektedir.

Dewalt Dcd796p2 18volt/5.0ah Li-on Çift Akülü Kömürsüz Profesyonel Darbeli Matkap Yorum

Dewalt Dcd796p2 18volt/5.0ah Li-on Çift Akülü Kömürsüz Profesyonel Darbeli Matkap Yorum

Dewalt Dcd796p2 18volt/5.0ah li-ıon çift akülü kömürsüz profesyonel darbeli matkap yorum bilgileri Trendyol üzerinde bulunabilmektedir. Genel olarak farklı kişiler tarafından farklı yorumlara sahip olan ürün kavrama kolaylığı ile kullananlar arasında olumlu yorumlar neden olur. Yapılan yorumlar arasında kullanımlar, motor gücü, darbe özellikleri ve ağırlığı yer alırken aynı zamanda tadilat yapan kişilerin deneyimleri ile ilgili de çok sayıda yorum bulunabilmektedir. Dewalt Dcd796p2 fiyat seçenekleri de kendi aralarında değişiklik gösterebilmektedir. Genel olarak değişken fiyatları ile dikkat çeken makine marka tarafından uygulanan indirim ve kampanyalar ile adından söz ettirmektedir. Geniş kullanım alanı nedeniyle mutfak, banyo, dış ortam ve duvarlarda kablosuz kullanımı ile pratiklik ve hareket özgürlüğü sunar. Dewalt Dcd796p2 18volt/5.0ah li-ıon çift akülü kömürsüz profesyonel darbeli matkap satın almak için hemen sipariş verebilirsiniz.