Dewalt D25133k 800w Pnömatik Matkap

4.599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.618 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.850 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.975 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.249,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Dewalt D25133k 800w Pnömatik Matkap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7Kat Satıcı Ünvanı: 7 KAT ENDÜSTRİYEL YAPI MARKET VE SANAL MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001155975400001 Vergi Kimlik Numarası: 0011559754
    Bu ürün 7Kat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dakikada 5500 darbe sayısına ve 1500 devire ulaşabilen Dewalt Kırıcı Delici D25133K farklı yüzeylerde kırma ve delik açma işlemlerinde büyük bir yardımcınız olabilir. Cihazla ulaşılabilecek maksimum delme kapasitesi betonda 26, ahşapta 30 ve buat açmada 50 mm'dir. 800 Watt gücündeki kompakt tasarımlı, hızlı ve hafif bu cihaz daha az titreşim ve yüksek darbe sayısı sunarak rahat çalışma olanağı sağlar. Cihazın darbeli/darbesiz delme ya da kırma özelliklerinden birini ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz. Dönme stobu yardımıyla tuğla ve duvarlar ile betonda kırma uygulamaları yapabilir, darbe stobu sayesinde de ahşap ve çelik ile seramik yüzeylerde delme ve vidalama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Elektronik hız ayarı ile kontrollü, ergonomik tasarımı sayesinde de konforlu bir çalışma gerçekleştirebilirsiniz. Ürün Açıklaması: * Beton ve taşta 4-26 mm çapında bağlantı ve doğrudan geçme deliği açmak için idealdir * Tuğla, duvar ve ara sıra betonda basit kırma uygulamaları için dönme stobu * Ahşap, çelik, seramikte delme ve vidalama uygulamaları için darbe stobu * Mekanik debriyaj uç sıkışmasında ortaya çıkabilecek yüksek torklu sekmeyi önler * Her türlü uygulamada tam kontrol sağlamak için elektronik hız ayarı * Kullanım sırasında gelişmiş konfor için ergonomik ve kauçuk kaplı arka tutma kolu tasarımı * Yuvarlak ergonomik endüstriyel tasarım, her türlü uygulamada kolay ve konforlu kavrama sağlar * Toza karşı maksimum koruma için, kullanım ömrünü uzatan gelişmiş yalıtım * Kullanıcının gözünü koruyacak şekilde tasarlanan havalandırma kanalları * Daha hızlı, daha hafif, daha fazla darbe sayısı, daha az titreşim, daha kompakt özelliklerine sahiptir. * 22 mm çapında geniş darbe mekanizması, parçalar üzerindeki yükü azaltarak yüksek performans sağlar. * Her türlü uygulamada tam kontrol için elektronik hız ayarı. * Emniyet debriyajı uç sıkışmasında ortaya çıkabilecek yüksek torklu sekmeyi önler. * Ergonomik kauçuk kaplama arka sap tasarımı ile kullanımda daha fazla konfor. * 8.0 Amp yüksek performanslı motor. * İntegral debriyaj ani yüksek tork reaksiyonları. * Hızlı delme ve hızlı parçalama için darbe enerjisi. * SDS-Plus kırıcı/delici pnömatik matkap Teknik Özellikler: * Giriş Gücü: 800 Watt * Çıkış Gücü: 395 Watt * Yüksüz Hızı: 0-1500 dev/dak * Darbe Oranı: 0-5500 darbe/dak * Darbe Gücü: (EPTA 05/2009) 2.8 J * Titreşim: 15.4 m/s2 * Uç Tutucu: SDS-Plus * Maksimum Delme Kapasitesi (Ahşap): 30 mm * Maksimum Delme Kapasitesi (Metal): 13 mm * Maksimum Delme Kapasitesi (Beton): 26 mm * Maksimum Delme Kapasitesi (Buat Açma): 65 mm * Ağırlığı: 2.6 kg * Uzunluk: 352 mm * Yükseklik: 200 mm * El/Kol Titreşimi: 17.8 m/s² * Belirsizlik K (Titreşim): 1.5 m/s² * El/Kol Titreşimi - Kırma: 9.8 m/s² * Belirsizlik K 2 (Vibrasyon): 1.5 m/s² * El/Kol Titreşim - Metal: 2.6 m/s² * Belirsizlik K 3 (Vibrasyon): 1.5 m/s² * Ses basıncı: 89 dB(A) * Belirsizlik K 1 (Ses): 3.8 dB(A) * Akustik güç: 100.1 dB(A) * Belirsizlik K 2 (Ses): 3.8 dB(A)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Tip Elektrikli
  • Darbe Gücü 5-5,5
  • Uç Yuvası SDS Plus
Geri Bildirim Ver

Dewalt D25133k Sds-plus 800w Pnömatik Kırıcı Delici Matkap

Matkaplar, geniş kullanım alanları ile tadilat yapanların yapım ve onarım işlemlerine yardımcı olan makinelerdir. Farklı model ve tasarımlara sahip olabildikleri gibi işlem farklılıklarına göre de değişiklik gösteren aksesuarlarla kullanılabilen matkaplar, işlemlerin hızlı sonuçlanmasına katkı sağlar. Pek çok kişi tarafından kullanılabilen matkaplar kendi aralarında farklı özelliklere sahip olabilir. Darbeli ve darbesiz olmak üzere iki temel kategoride satışa sunulan cihazlar aynı zamanda kablolu, şarjlı, akülü, pilli olarak da üretilerek satışa sunulabilmektedir. Farklı markalar tarafından üretimleri yapılan matkaplar arasında yer alan kırıcı ve delici özelliklerine de sahip olabilen matkaplar bakım, onarım, yapım veya inşa sürecinde tercih edilebilir. Dewalt D25133K kırıcı ve delici matkap özellikleri ile geniş kullanım alanı sunar. Standart kullanımlara ek olarak kırma ve delme işlemlerinde de kullanılabilen matkaplar değişken fiyatları ile de dikkat çekmektedir.

  • Kırıcı ve delici özellik
  • Geniş kullanım alanı
  • Değişken fiyatlar

Dewalt 800W Pnömatik Kırıcı Delici Matkap Özellikleri

Dewalt 800W Pnömatik Kırıcı Delici Matkap Özellikleri

1922 yılında ABD’de kurulan Dewalt, inşaat, yapım ve ahşap kesim ve işleme alanlarında üretimler yapan markalar arasında yer almaktadır. 1924 yılında farklı makinelerin üretimlerini üstlenen marka 1947 yılında seri üretime geçmesi sonrasında hızlı büyüme oranları yakalamıştır. Markanın üretimleri arasında genel olarak matkap, profil kesim gibi yapı makine ve aletleri yer alır. Dewalt D25133K kırıcı delici matkap inşaat ve dekorasyon işlemlerinde kolaylık sağlayan aletler arasında bulunur. Pnömatik kırıcı ve delici matkap yapımında kullanılan motor tercihleri gerek güçlü olmaları gerekse uzun yıllar kullanılabilmeleri nedeniyle dikkat çeker. Aynı zamanda dış aksamda kullanılan metal ve plastik parçaların kalitesi de cihazdan uzun süre verim alınabilmesini mümkün kılar. Dewalt D25133K 800W dayanıklılığı ve özellikleri ile dikkat çeken ürün farklı kullanım alanlarında da tercih edilebilir.

Dewalt D25133K 800W Sds Plus Kırıcı Delici Pnömatik Matkap Kullanımı

Dewalt D25133K 800W Sds Plus Kırıcı Delici Pnömatik Matkap Kullanımı

Dewalt D25133K 800W sds plus kırıcı delici pnömatik matkap markanın üretimleri arasında kullanılan sağlam hammaddeler ile dikkat çeker. 800 wattlık motor gücüne sahip olan cihaz profesyonel SDS-Plus kırıcı özelliğine sahiptir. Yüksüz hızı 1500 devir dakika olarak hesaplanan cihaz dakikada 5500 darbe verebilmektedir. Delme kapasiteleri materyale göre değişiklik gösterebilmektedir. Dewalt kılavuzunda yer alan verilere göre; ahşap yüzeylerde 30 milimetre delme yapabilen makine, metallerde 13 milimetre, betonlarda 26 milimetre ve buat açmada 65 milimetrelik delme yapabilmektedir. Pnömatik mekanizması sayesinde daha yüksek darbe uygulayabilen Dewalt D25133K bu sayede kırıcı işlemleri de yapabilmektedir. Amatör ve profesyonel kullanımlara uygun olarak imal edilen ürün yüksek güvenlik önlemlerine sahiptir. Dewalt D25133K özellikleri arasında yer alan üç farklı çalışma fonksiyonuna ek olarak darbe işlemi için stabilliği arttırmak için ek bir tutma koluna sahiptir.

Dewalt D25133k Yorumları ve Fiyatı

Dewalt D25133k Yorumları ve Fiyatı

ABD pazarında yapım el alet ve makineleri üretiminde söz sahibi olan marka, başta Avrupa ülkeleri olmak üzere pek çok ülkeye de ürün gönderimi yapabilmektedir. Tadilata yardımcı cihazlar arasında bulunan kırıcı ve delici matkap, ergonomik tutuş ve kavrama özellikleriyle ustaların tercihleri arasındadır. Dewalt D25133k yorumları bölümüne ulaşarak ürünü deneyimleyenlerin görüşlerine ulaşabilirsiniz. Genel olarak yapılan yorumlar ürünün sağlam tutuş ve hızlı iş sonuçlandırmasına yönelik olabilirken model, tasarım, güvenlik önlemleri, özellikler, dış malzeme kalitesi ve kullanım ile ilgili çok sayıda görüş bulunabilmektedir. D25133K kırıcı delici matkap yorumlarının olumlu olması makineyi satın almak isteyen diğer müşteriler tarafından da referans kabul edilmektedir. Fiyatlandırma konusunda da son derece fazla yorum alan ürün her bütçeye uygun fiyatları ile dikkat çekmektedir. Dewalt D25133k fiyat ve satışları Trendyol üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Fiyatları son derece değişken olan ürün marka tarafından yapılan indirim ve kampanyalar ile de dikkat çeker. Dewalt D25133k 800w sds plus kırıcı delici pnömatik matkap satın almak isterseniz hemen sipariş verebilirsiniz.