Deuter Securıty Money Belt I Bel Cantası

664,05 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Deuter Securıty Money Belt I Bel Cantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Slalom Sport Satıcı Ünvanı: SLALOM SPORT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772001905700019 Vergi Kimlik Numarası: 7720019057
    Bu ürün Slalom Sport tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Deuter Security Money Belt I Bel Cüzdanı Deuter Security Cüzdan, giysilerin altında veya üzerinde giyilsin: Son derece düzgün para kemerlerimiz, ister parlak ister koyu renk olsun, belgeleri, çekleri ve pasaportu korur. Deuter Security Cüzdan Özellikler Ağırlık: 40G Uzunluk: 24CM Boyut: 12X24CM Deuter Security Cüzdan Detaylar Deuter Microrip Lite 70D ve 50D ile farklı mukavemelerde kullandığımız çok ince ve hafif naylon kumaşlar. PU kaplama ve sıkı örgü mükemmel su korumasını garanti eder. Diğer hafif tekstil ürünlerimize benzer şekilde, Microrip Lite, yırtılma mukavemetini arttırmak için güçlendirilmiştir. Bu materyali "bisiklet çantaları” ve aksesuarlarımız için kullanıyoruz. D denye anlamındadır. İplik ağırlığını tanımlar. Örneğin
  • 600D, 9000 metrede 600 gramdır. PES polyester anlamına gelir. PES lifleri yıpranmaya ve aşınmaya karşı dayanıklıdır ve su geçirgenliği minimum seviyededir. PA poliamid anlamına gelir. PA lifleri son derece sağlam ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Ayrıca yüksek elastikiyet ve düşük ağırlık ayırt edici özelliğidir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver