Deuter Raincover Iı Çanta Yağmurluğu Neon

699 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Deuter Raincover Iı Çanta Yağmurluğu Neon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: The Moose Bay Satıcı Ünvanı: GÖZALAN MAĞAZACILIK TEKSTİL VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0410071619300013 Vergi Kimlik Numarası: 4100716193
    Bu ürün The Moose Bay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RAINCOVER II RENK: Coolblue (Mavi) Neon (Sarı) ÜRÜN NUMARASI: 39530 AĞIRLIK: 90 g HACİM: 30-50 litre BOYUT: 69/30/27 (YxGxD) cm PU kaplama ve bantlanmış dikişler mükemmel su koruması sağlar ve parlak renkler yollarda veya acil durumlarda ek güvenlik içindir. Yağmur kılıfları, günlük sırt çantaları için özel bir kesim şeklinde gelir. İDEAL OLARAK KULLANIMA UYGUN OLDUĞU YERLER Bisiklet 4/4 Dağ Tırmanışı 4/4 Yürüyüş 4/4 KULLANILAN MALZEMELER 70D PA Deuter yağmur kılıfları için 70 denye iplikten oluşan ince bir örgüdür. Küçük ambalaj boyutlarına sahip ve hafiftir. PU kaplama ile mükemmel su direncine sahiptir. * D denye anlamındadır. İplik ağırlığını tanımlar. Örneğin
  • 600D, 9000 metrede 600 gramdır.. * PA poliamid anlamına gelir. PA lifleri son derece sağlam ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. Ayrıca yüksek elastikiyet ve düşük ağırlık ayırt edici özelliğidir. * PU: Poliüretan kaplama (su geçirgenliğine ve solmaya karşı dayanıklı).

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver