DETOKSFİT Detoksfit (30 Servis)

369 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

DETOKSFİT Detoksfit (30 Servis)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEALIFE Satıcı Ünvanı: HEALIFE SAĞLIK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0461089699200001 Vergi Kimlik Numarası: 4610896992
    Bu ürün HEALIFE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Detoksfitin içerisinde neler mi var ? 16 mucizevi bitkinin karışımı ile oluşan bu ürün sağlığınız için vazgeçilmez bir karışımdır. İçeriğinde
  • maydanoz , dere otu , rezene , nane , brokoli , yeşil çay , sinameki , mısır püskülü , kiraz sapı , limon kabuğu , ısırgan otu , deve dikeni , keten tohumu , çörek otu , zerdeçal , hindistan cevizi
Geri Bildirim Ver

Detox 000009000 30 Servis Detoksfit

Detox Detoksfit 30 servis, vücuda fayda sağlamak için özel olarak formüle edilen şaset formunda bir takviyedir. 30 adet servisi bulunan ürün, %100 doğal olan 16 farklı bitki ve sebze içeriğinden oluşur. Ürün, antioksidan özellikleri taşıyan etken maddeleri sayesinde bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesinde etkin bir rol oynar. Detoksfit, alkali beslenme kolaylığı sağlarken vücudu zararlı maddelerden arındırmasıyla da adından sıklıkla söz ettirir. Sindirim sisteminin düzenlenmesine katkı sağlayan bu destek ürünü, metabolizmayı hızlandırarak emilimin daha sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesine imkân verir. İçeriği sayesinde çeşitli hastalıkların oluşma riskini minimize eden takviye, çok daha güçlü bir bünye için bitkisel çözümler önerir. Detox Detoksfit 30 servis, ilaç olarak kullanılamaz.

  • İçerik: Sebze ve bitki karışımı
  • Form: Şaset
  • Şaset Adedi: 30

Detox Detoksfit 30 Servisin İçeriği Nasıl?

Detox Detoksfit 30 Servisin İçeriği Nasıl?

Detox Detoksfit 30 servis, kullanıcısına %100 bitkisel ürün takviyesi sağlayarak vücuttaki pek çok fonksiyonun desteklenmesinde etkin bir rol oynar. 1 kutusu 30 şasetten oluşan bu ürünün içerisinde maydanoz, dereotu, rezene, nane, brokoli, ısırgan otu, limon kabuğu, mısır püskülü ve kiraz sapı bulunur. Tüm bu bileşenler; Hindistan cevizi, zerdeçal, çörek otu, keten tohumu, deve dikeni ve sinamekiyle desteklenir. Takviye ürün, sahip olduğu organik içerikler sayesinde emilimi hem kolaylaştırır hem de daha sağlıklı bir hâle getirir. Böylece ürünü kullandıkça gün içerisinde tükettiğiniz diğer besinlerden aldığınız faydalar da artış gösterir. Mucizevi olarak nitelendirilebilecek 16 adet bitki ve sebze karışımıyla Detoksfit, sağlığınız ve vücudunuz için vazgeçilmez bir takviye hâline gelir. Detoks yapmayı kolaylaştıran bu ürün, kullanıcı yararı düşünülerek büyük bir özenle formüle edilir.

Detox Detoksfit 30 Servis Özellikleri Neler?

Detox Detoksfit 30 Servis Özellikleri Neler?

Detox Detoksfit 30 servis, bünyesinde sağlık için oldukça faydalı özellikler bulundurur. Maydanoz ve dereotu sayesinde karaciğerin toksinleri atmasına yardımcı olan ürün, organ üzerinde oluşabilecek hastalıkları da engeller. Kiraz sapı ve mısır püskülü ise gün içinde fazladan ödem tutulumunun önüne geçerek hızlı şekilde alınan kiloların verilmesine katkıda bulunur. Detoksfit, ihtiyaç duyulan enerjiyi kullanıcının bünyesine takviye ederek metabolizmanın hızlandırılmasını sağlar. Rezene ve çeşitli yeşil yapraklı bitkiler sayesinde şasetler, karın ağrısı ve şişkinliklerin de önüne geçer. Detox Detoksfit 30 servis, bağışıklık sisteminizi güçlendiren ve vücut işleyişini düzenleyen pek çok faydalı özelliğe sahiptir. Düzenli kullanım sonucunda ürün, etkili sonuçlar verir. Etki süresi; yaş, metabolizma ve genetik faktörlere bağlı olarak kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir.

Detox Detoksfit 30 Servis Kullanımı Nasıl?

Detox Detoksfit 30 servisin kullanımı son derece kolaydır. Şaset formundaki bu ürünü günlük olarak tüketmeniz tavsiye edilir. Bitki çayı olarak da nitelendirilen takviye, bir fincan içerisinde sıcak suyla eritilerek sadece bir dakika içerisinde hazır hâle gelir. Son derece pratik ve hızlı bir kullanım sunan Detoksfit, bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek isteyen herkes tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Ancak içerdiği karışımdan dolayı bu ürünü hamile ve emziren kadınların tüketimi önerilmez. Günde 1 şaset olarak içebileceğiniz çay, düzenli kullanımda yağ yakıcı etki de gösterir. Bu özelliği sayesinde ürün, diyet yapan bireyler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Dilerseniz Detox Detoksfit 30 servis yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ardından Türkiye'nin lider online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol üzerinden bu ürünü yalnızca birkaç tıklamayla kolayca satın alabilirsiniz. Böylece avantajlı fiyatlardan yararlanma fırsatını da elde edebilirsiniz.