Detan Maxi Böcek Ilacı 250 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
163,90 TL
500 TL Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
230,23 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Detan Maxi Böcek Ilacı 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: vitamanya Satıcı Ünvanı: MEDİJET İTRİYAT SAĞLIK İLAÇ DERMOKOZMETİK VE İNŞAAT GIDA TEKSTİL İTHALAT İHRACAT TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614143343800001 Vergi Kimlik Numarası: 6141433438
    Bu ürün vitamanya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Detan maxi böcek ilacı 250 ml Detan maxi böcek ilacı, mikrokapsüllerden gelen gücüyle sivrisinek, karasinek, hamam böceği, kene ve karıncalarla karşı etkili bir korunma çözümü sunuyor. Kokusuz formülü ile böcekleri yuvalarında yok ediyor. Detan maxi böcek ilacı, böceklerle mücadelede maksimum güç sağlıyor. Ürün, böceklerin üstüne ve görüldükleri yerlere sıkıldıktan sonra, mikrokapsüllerle temas eden böcekler, yuvalarındaki diğer böceklere ilacı bulaştırıyor. Bu nedenle ürünün anında öldürücü etkisi bulunmuyor. Etki, uygulamadan 2 ila 12 saat sonra görülüyor. Ürünün tetiğini kullanarak, duvarlar, dolap köşeleri, kapı önleri, pencere kenarları gibi böceklerin görüldüğü alanlara püskürtebilir, eviniz için kapsamlı koruma sağlayabilirsiniz. Detan maxi’yi kullanmadan önce iyice çalkalamanız öneriliyor. Güvenli kullanım için ürünün etiketinde yer alan uyarıları okuyabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver

Detan Maxi Böcek İlacı 250 ml

Özellikle bahar ve yaz aylarında havaların ısınmasıyla birlikte artan böcek ve haşereler için üretilen ürünler giderek çeşitlenir. Detan Maxi böcek ilacı 250 ml pratik şişesi ve sprey şeklinde tasarımı ile kullanım kolaylığı sağlar. Her türlü sinek, böcek ve haşereye karşı tam koruma sağlayacak şekilde formüle edilen ürün kokusuzdur. Böcek görülebilecek yerlere önceden sıkarak uygulanan ürün kısa sürede etkisini gösterir. 250 ml’lik ekonomik boyutu ile dikkat çeken ürün evde ve bahçede rahatlıkla kullanılır. Böceklere, karasineklere, sivrisineklere, kenelere ve karıncalara karşı mikro kapsül etkisi gösteren ürün, haşereleri yuvalarında yok eder. Böceğin üzerinde bulunan İlaç yuvasına dönünce diğer böceklere de temas eder ve etki alanı artar.

  • Her türlü haşereye karşı kesin çözüm
  • Kokusuz formülüyle rahat kullanım
  • Pratik sprey şeklinde şişe

Detan Maxi Böcek İlacı İçeriği ve Kullanım Şekli

Detan Maxi Böcek İlacı İçeriği ve Kullanım Şekli

Geliştirilmiş formülü ile dikkat çeken Detan Maxi böcek ilacı içeriğinde bulunan mikro kapsüller yardımı ile kesin bir çözüm sunar. Ürün, bahçelerde ya da evlerin içinde yuva yapan her türlü böcek, karınca, sivrisinek, karasinek, kene gibi haşerelerin üzerine sprey şeklindeki aparat yardımıyla uygulanır. Püskürtülen ilaç böceğin üzerine yapışarak yuvasına dönünce diğer böceklere de bulaşmasını sağlar. Böylece 24 saat süren etki sonucunda yuvada bulunan bütün haşereler tamamen yok olur. Kullanmadan önce iyice çalkalanması gereken ürün; dolap diplerine, fayans aralarına, süpürgeliklere, mazgallara, bahçe duvarlarına, kapı ve pencere eşiklerine uygulanır. Anında öldürücü etkisi bulunmayan ürün, göz önündeki böceğe sıkılsa bile yuvasına dönünce yok olmasını sağlar. Kokusuz olan ürün kapalı ortamlarda da rahatlıkla uygulanır. Etkisi 2 ile 24 saat arasında değişen ürün haşerelerin yuvalarını ortadan kaldırır.

Detan Maxi Böcek İlacı 250 ml Fiyatı ve Özellikleri

Detan Maxi Böcek İlacı 250 Ml Fiyatı ve Özellikleri

Detan Maxi Böcek İlacı 250 ml fiyat aralığı ürünün boyutu ve özellikleri gözetilerek belirlenir. Ekonomik boyutu ve pratik şişesi ile dikkat çeken ürün maksimum etki göstermek üzere formüle edilir. Gücünü ve etkisini içeriğindeki mikrokapsüllerden alan ilaç yaz ve bahar aylarında artan her türlü böcek ve haşereye karşı büyük yardımcınız olur. Karınca, sinek, böcek, kene gibi haşerelerin yuvalarında yok olmalarını sağlayan ürün ev, bahçe, balkon gibi alanlarda kullanılır. Böceklerin yuva yaptığı yerlere uygulandığında tam etki gösteren ürün sprey şeklindeki tetiği ile kolay bir kullanım sağlar. Yalnızca tek bir böcek üzerine ürün uygulansa dahi güçlü ve kalıcı etkisiyle bütün sürüyü yok eder. Böceğin bacaklarına yapışan ilaç yuvasına döndüğünde etkisini göstermeye devam eder ve bütün böceklere bulaşarak kökten bir çözüm sağlar.

Detan Maxi Böcek İlacı 250 ml Müşteri Yorumları

Detan Maxi Böcek İlacı 250 Ml Müşteri Yorumları

Detan Maxi böcek ilacı 250 ml ürününü kullanan müşteriler kaliteli dış tasarım ve kullanışlı sprey kapağından bahseder. Böcek ve haşerelere kesin çözüm olduğuna değinilen müşteri yorumları arasında ürünün güçlü etkisi öne çıkar. Kokusuz olması nedeniyle kullanım kolaylığı sağlayan ürün sprey şişesi ile kolayca uygulanır. Ürün istenirse direk böceğin üzerine sıkılır ya da haşerelerin yuvasının içerisine uygulanarak hepsinin yok olması sağlanır. Anında öldürücü etki göstermeyen ürün 2 ile 24 saat arasında tüm sürünün yok olmasına yardım eder. Bahçelerde, evlerde, balkonlarda, yazlıklarda ve piknikte kullanılan ürün maksimum etki sağlar. Bahar ve yaz aylarında sıcaklıkların artmasıyla sayıları çoğalan hamam böcek, kene, karınca, sivrisinek, karasinek gibi haşerelere karşı yüksek etki gösteren Detan Maxi böcek ilacına Trendyol aracılığı ile istediğiniz zaman sahip olabilirsiniz.