Destek Yayınları Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
189,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OKUL MODU Satıcı Ünvanı: İBRAHİMOĞULLARI BİLGİ TEKNOLOJİLERİ ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0469132301200001 Vergi Kimlik Numarası: 4691323012
    Bu ürün OKUL MODU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hiçbir karşılaşma tesadüf değildir destek yayınları Kader, insandan vazgeçmiyor. Anbean yeniden ve yeniden yazılıyor. Öyle anlar geliyor ki yapmam dediğin şeyi yapıyorsun, katlanamam dediğin şeye katlanıyorsun, sevemem dediğini seviyorsun, gidemem sanırken bir anda çekip gidebiliyorsun, öldüm diyorsun ama yine de yaşıyorsun... Başlarına ne geleceğini bilmeden uzun bir yola çıkan arayış içindeki genç bir sufi ile aklı karışık genç bir kızın bu yolculuklarında yazgılarından başka güvenecekleri hiç ama hiçbir şeyleri yoktur. Yedi gün boyunca yanlarında para, yiyecek, kıyafet ve en önemlisi de hiçbir planları olmadan şehir şehir dolaştıktan sonra başladıkları yere geri döndüklerinde onlar için artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Sadece yedi günde bile değişebilir miydi insan? Yeniden yazılabilir miydi kader? Elbette sadece yedi günde değişebilirdi her şey... Tıpkı sazlıktaki bir kamışın, yedi evreden sonra içli sesler verebilen bir “ney”e dönüşmesi gibi...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Ahmet Hamdi Tanpınar
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Hakan Mengüç Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir Destek Yayınları Yorumları - Trendyol

Hakan Mengüç’ün yeni kitabı olan Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir adlı eser, ince karton kapak olup 200 sayfanın üstündedir. Genellikle Hakan Mengüç serisini okumak isteyenlerin 2. kitabı olan Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir hem Hakan Mengüç’ün akıcı dili sayesinde hem de romanın akış hızı dolayısıyla hem kolay hem de akıcı bir okuma sunmaktadır. Aynı zaman da genellikle yazarın tasavvuf arayışını anlatan eserleri olması da pek çok okuyucu kitlesini çekmektedir. Hakan Mengüç’ün Destek Yayınları'ndan yayınlanan Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir eseri hem okuyucusunu hem de pek çok edebiyat yorumcusunun oldukça olumlu yorumlarını almış olmakla beraber. Hemen her romanın da oldukça akıcı ve oldukça sevilen içerikleri ile Hakan Mengüç serileri hem çok sevilmekte hem de oldukça sık tercih edilmektedir.

  • Akıcı Yazım Dili
  • Öyküleyici Anlatım
  • Kaliteli İçerik

Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir Konusu

Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir Konusu

Hakan Mengüç’ün kaleme almış olduğu Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir eseri içerisinde uzun bir yolculuğa çıkmış olan bir sufi genç ile kafası oldukça karışık olan genç bir kızın yollarının kesişmesi ve daha sonra başlarından geçenler konu edilmektedir. Sadece yedi günde iki insanın ne kadar değişebileceğini ve bu değişimin yedi gün içerisinde bu denli büyük olmasını işleyen kitapta iki gencin yazgıları dışında güvenebilecekleri hiçbir şeyleri ve kimseleri yoktur. Başlarına ne gelebileceğini düşünmeden yola çıkan bu iki gencin yanlarında ne paraları ne de yiyecek herhangi bir yemekleri yoktur. Hiçbir planları olmadan yola çıkan iki gencin yedi gün boyunca şehir şehir gezdiği ve yedi günün sonunda iki gencin de büyük değişimlerini konu alan eser pek çok oyucusunun favori eserleri arasında yerini alıyor.

Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir Kitabı İçeriği

Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir Kitabı İçeriği

Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir kitabı Hakan Mengüç’ün yazdığı kitaplardan biridir. Kitap konusu bakımından iki farklı gencin beraber çıktıkları plansız yolda yedi gün boyunca yanlarında ne parası ne de yiyecek bir lokma yemeği olmadan şehir şehir gezmesini ve birbirinden uzak olan bu iki gencin yedi gün sonunda ne kadar değiştiğini ortaya koyuyor. Bu öykü anlatılırken pek çok ana hususa yer veren yazar, okuyucuya oldukça kıymetli mesajlarda veriyor. Kader, tesadüf ve tevafuk arasında sıkça düşüneceğiniz eser içerisinde tek bir hikâyeye yer vermekle beraber pek çok okuyucusunun da düşünmesini sağlıyor. İçerik bakımından tek öykü ile sınırlı olan kitap 216 sayfalık kalınlığı ile öyküyü oldukça akıcı ve yalın bir halde sunuyor.

Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir Kitabı Yorumları

Hiçbir Karşılaşma Tesadüf Değildir Kitabı Yorumları

Eser hem oldukça farklı kitlelere hitap ederken hem de oldukça fazla kişiye ders verici nitelikte olmaktadır. Hakan Mengüç’ün yalın dili ve usta kalemi ile oldukça başarılı bir esere imza atması sonucunda pek çok okuyucunun favorisi haline gelen eser pek çok yorumcu tarafından ele alınmıştır. Pek çok okuyucu kitabın sonunda gözyaşlarına hâkim olmadığını ve oldukça etkileyici bir öykü olduğunu da belirtirken sadece belli kesime değil pek çok farklı kesime de hitap ettiğini belirtiyor. Genellikle kitabın sonunda oldukça etkileyici ve oldukça başarılı bulan okurlar olduğu gibi aynı zaman da oldukça beğenen ve tavsiye eden pek çok yorumcu da bulunmaktadır. Genel itibari ile oldukça sevilen eser hem oldukça akıcı hem de oldukça akıcıdır.