Destek Yayınları Hayat Cesurlara Torpil Geçer Bircan Yıldırım

295 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,99 TL

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Hayat Cesurlara Torpil Geçer Bircan Yıldırım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hakan Kitabevi Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ERKAN TIRIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8430166540
    Bu ürün Hakan Kitabevi Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Destek Yay Hayat Cesurlara Torpil Geçer Bircan Yıldırım Destek Yayınları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kolektif
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Hayat Cesurlara Torpil Geçer - Bircan Yıldırım

Hayat Cesurlara Torpil Geçer isimli eser Bircan Yıldırım tarafından yazılmıştır. Karton kapağı ile ciltsiz olarak bulabileceğiniz eser, kişisel gelişim kitapları arasında yerini alır. Kişisel gelişim kitaplarında olan geliştirici, düşündürücü unsurlara kitap içerisinde incelikle yer verilir. Ayrıca yazarın sosyolog oluşunun roman içerisindeki konuyu etkilediği görülür. Yaşamın her alanında yaşayabileceğiniz zorlukların temelinin bir cesaretle nasıl değişebileceğine Bircan Yıldırım’ın kalemiyle tanık olabilirsiniz. Nefes terapileri gibi psikolojik etkilere kitapta rastlanılır.

 
  • İdeal sayfa sayısı ile tek oturuşta okuyabileceğiniz sürükleyici bir kitaptır.
  • Kişisel gelişiminize fayda sağlar.
  • Ürün kaliteli malzemeden üretilen karton kapağı ile beğeni kazanmaktadır.

Destek Yayınları Hayat Cesurlara Torpil Geçer Özellikleri

Destek Yayınları Hayat Cesurlara Torpil Geçer Özellikleri

Kişisel gelişim kitabı olarak değerlendirilebilen Hayat Cesurlara Torpil Geçer - Bircan Yıldırım isimli eserin konusu çoğu kişinin dikkatini çeker. Eserin ana temasında, cesur olmanın ve yaşam boyu mücadele etmenin etkileri işlenmektedir. Eserin ana karakteri Dilhun isminde bir genç kızdır. Dilhun, erkek arkadaşı ile yaşadığı ayrılık sonucu derin bir hüzne kapılır ve kendini sahil kenarına atar. Orada Vaveyla ile karşılaşır. Vaveyla, Dilhun’u gördüğünde onunla iletişim kurmak ister. İlerleyen zamanlarda, Dilhun karakterinin erkek arkadaşıyla yaşadığı kırgınlığın, önceki ilişkilerinde de aynı şekilde tekrarladığı gözlenir. Burada bir aksaklık olduğunu fark eden Vaveyla, Dilhun’a çeşitli egzersizler yaptırmak ister. Eser içerisinde, Dilhun’un yaşadığı çalkantılı döngüyü daha önceki zaman dilimlerinde Vaveyla’nın deneyimlediği belirtilmektedir. Bunun üzerine ikili arasında yaşanan iletişimin detaylarına eser içerisinde yer verilir. Hem Dilhun’da hem de kendinizde yaşayacağınız değişimlere kitabı okudukça rastlayabilirsiniz.

 

Destek Yayınları Hayat Cesurlara Torpil Geçer İçeriği

Destek Yayınları Hayat Cesurlara Torpil Geçer İçeriği

Kişisel gelişime meraklı okuyucuların dikkatini çeken Bircan Yıldırım Kitapları çeşitli sosyal konulara değinir. Okuyuculara verilen tavsiyeler, okuyucuların yaşadığı farkındalıklar gibi birçok etmen vasıtasıyla Destek Yayınları Bircan Yıldırım epey tercih edilen konulara dikkat çeker. Ürün sayfasında yer alan Hayat Cesurlara Torpil Geçer yorumları eser hakkında karar vermenize yardımcı olur. Kitabın sürükleyiciliğinden akıcı bir anlatım içermesine dek, birçok konuda övgü alması ise önemli parametrelerdendir. Eser, içerisindeki karakterle beraber göstereceğiniz kişisel gelişimi, ilginizi çekecek şekilde işlenmiştir. Birçok açıdan insanı ve yaşamını değerlendiren eser ile kendinizin farkına varabilirsiniz. Kendinizi karakter ve öyküsü ile özdeşleştirebilir ve onunla birlikte bu eşsiz serüvenin keyfine varabilirsiniz. Farklı bakış açısıyla farkındalığınızı artırabilirsiniz.

 

Hayat Cesurlara Torpil Geçer - Bircan Yıldırım Fiyatı

Destek Yayınları Hayat Cesurlara Torpil Geçer - Bircan Yıldırım Fiyatı

Kitap; sizi sıkmayan, okurken düşündüren ve sorgulatan kurmaca yapısıyla kitaplığınızda yer almaya hazırdır. Bunların yanı sıra kitap, hayatınızın her döneminde verdiğiniz mücadeleleri detaylıca incelemeniz için sizi teşvik eder. Türkçe olarak basılan Destek Yayınları Hayat Cesurlara Torpil Geçer, pek çok okuyucunun sevdiği kitaplar arasında yerini almaktadır. Kişisel gelişim kitapları ufkunuzu artırabileceği gibi size farkındalık kazandırır. Yaşama bakış açınız tek bir kurguyla mümkün olabilir. Bunun örneklerinden birisi de Bircan Yıldırım’ın kaleme aldığı Hayat Cesurlara Torpil Geçer isimli eseridir. Siz de bu kitabı okumak isterseniz Hayat Cesurlara Torpil Geçer fiyat ve diğer özellikleri hakkında detaylı bir inceleme yapabilir ve sonrasında kararınızı verebilirsiniz. Kitapta gözlenen fiyat değişiminin nedenleri arasında; kitabın ebatları, sayfa sayısı, kitap tasarımı ve kapağın karton kapak oluşu gibi birçok parametre bulunur. Karar verirken Trendyol’un fırsatlarından faydalanabilir ve kitap hakkındaki yorum ve değerlendirmelere göz atabilirsiniz.