Destek Yayınları Esra Ezmeci Defterli Set 3 Kitap 1 Defter

214 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Esra Ezmeci Defterli Set 3 Kitap 1 Defter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kırmızı Pazartesi Satıcı Ünvanı: KIRMIZI PAZARTESİ YAYINCILIK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0558138555000001 Vergi Kimlik Numarası: 5581385550
    Bu ürün Kırmızı Pazartesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Süt lekesi Düştüğünde kalkarsan hayat güzeldir Kararı ben veririm Defter hediyeli

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Esra Ezmeci
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Esra Ezmeci Defterli Set 3 Kitap 1 Defter

Bireysel gelişim herkes için önemlidir. İnsanların yaşam olanaklarının şekillendiği, hayal güçlerinin gerçeğe dönüşmesinde katkısı olan bireysel gelişim kitaplarından olan Destek Yayınları Esra Ezmeci defterli set 3 kitap 1 defter ürünü bu konuya ilgi duyanlar için hazırlanır. Bu bakımdan Esra Ezmeci tarafından kaleme alınan eserlerin içeriği de son derece faydalıdır. Esra Ezmeci Süt Lekesi bu eserlerin ilkidir. Esra Ezmeci Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir ile seri devam eder. Ürün de üç adet kitabın yanı sıra bir adet de defter bulunur. İnsanların duygu, düşünce, davranış, sevgi ve daha birçok duygusunu ele alan kitaplar olan Esra Ezmeci set kitapları kişinin karakterinin de yerine oturmasına yardımcı olur. Yazarın çok okunan kitapları olan bu eserlere bir de defter eşlik eder.

  • Hediyeli ürün
  • Kitap seti
  • Kaliteli baskı

Destek Yayınları Esra Ezmeci 3 Kitap 1 Defter Özellikleri

Destek Yayınları Esra Ezmeci 3 Kitap 1 Defter Özellikleri

İnsanların kendini anlaması ve değerlendirmesine olanak sağlayan ve bu noktada insanları düşünceye sevk eden bireysel gelişim kitapları birçok okur tarafından en çok tercih edilen kitaplar arasında yer alır. Bu bakımdan Destek Yayınları Esra Ezmeci defterli set 3 kitap 1 defter kullananlar ürünle hayatlarının değiştiğinden bahseder. Ayrıca Esra Ezmeci defter ürünü ile de büyük kolaylık sağlanır. Defter sayesinde almak istediğiniz notları tutmayı kolaylaştırabilir unutmayan bir deftere sahip olabilirsiniz. Ürün Türkçe olarak 2021 yılında basılır. Normal boy olarak ciltsiz bir şekilde basılan ürün ünlü psikolog Esra Ezmeci tarafından kaleme alınır. Bunun yanında eserler son derece okunaklı ve kaliteli baskıyla hazırlanmış ve size sunulur. Bu çerçevede bireysel gelişim kitaplarına önem veren ve özellikle Esra Ezmeci’nin eserlerini takip edenler tarafından rahatlıkla tercih edilebilir.

Destek Yayınları Esra Ezmeci Set 3 Kitap 1 Defter İçeriği

Destek Yayınları Esra Ezmeci Set 3 Kitap 1 Defter İçeriği

Toplam bin sayfadan oluşan ürünün yanında özel olarak dilek defteri hediye edilir. Kitapları okuyan kişilerin dileklerini yazma düşüncesiyle hediye edilen defter önemli bir duygu paylaşımı sağlar. Bu bakımdan Destek Yayınları Esra Ezmeci defterli set 3 kitap 1 defter yorum yapanlara bakıldığında ürünün faydasından bahsederler. Kadınlara yönelik olarak anlaşılsa da ürün hem erkekler hem de kadınlar tarafından tercih edilir. Bunlarla birlikte insanlar kendilerinin gelişmesini istediği alanlar için kitap tercihleri yapar. Duygu ve düşüncelerin gelişmesi, karar vermenin gelişmesi veya aşk ve platonik duygulardan mustarip olanlar ise bu duygulardan bahseden eserleri tercih eder. Kullananlar tarafından yararlı olduğu ve ürünü aldıktan önce ve sonraki değişimleri gözetleyen tüketiciler olumlu referans verirler. Esra Ezmeci Kararı Ben Veririm ile sonlanan sete siz de sahip olabilirsiniz.

Destek Yayınları Esra Ezmeci Set 3 Kitap 1 Defter Fiyatı

Destek Yayınları Esra Ezmeci Set 3 Kitap 1 Defter Fiyatı

Kitaplar noktasında aslında fiyat konuşmak çok da doğru değildir. Çünkü kitaplar sağladıkları faydalar ile ederlerinden çok daha fazlasını insana katarlar. Ancak yine de bu ürünün fiyatını belirleyen faktörlerden bahsetmek gerekir. Bu çerçevede ürünün kalitesi, yazarın sunduğu özel avantajlar, yayınevinin çalışmaları ve daha çeşitli faktörler ürünün fiyatının belirlenmesinde etkilidir. Bu çerçevede Destek Yayınları Esra Ezmeci defterli set 3 kitap 1 defter fiyat bilgisi vermek mümkün değildir. Ancak ürünle ilgili araştırma yapanlar çok rahat bir şekilde fiyat bilgisine ulaşabilir. Destek Yayınları Esra Ezmeci defterli Set 3 kitap 1 defter satın almak isteyenler Trendyol üzerinden ürünü istedikleri an satın alabilirler. Ürünle ilgili her türlü ayrıntılı bilgiye ve daha fazlasına yine buradan ulaşabilirsiniz. Kitaplardan fayda görmek için dikkatli bir şekilde okumak ve anlamak gerekir.