Destek Yayınları Eli?f Gi?bi? Sevmek-nefes

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kurumsal Fatura
142,50 TL
Kurumsal Fatura
211 TL157,92 TL
Kurumsal Fatura
164,64 TL
4. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Destek Yayınları Eli?f Gi?bi? Sevmek-nefes

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SOFRANO YAYINCILIK VE EĞİT.HİZM. Satıcı Ünvanı: UFUK YURDAKUL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2786897263800017 Vergi Kimlik Numarası: 9850176414
    Bu ürün SOFRANO YAYINCILIK VE EĞİT.HİZM. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ELİF GİBİ SEVMEK-NEFES

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Hikmet Anıl Öztekin
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Destek Yayınları Elif Gibi Sevmek - Nefes

Elif Gibi Sevmek Nefes kitabı Hikmet Anıl Öztekin tarafından sunulur. Destek Yayınları tarafından yayımlanan 192 sayfalık eser gençlere, genç hissedenlere ve aşıklara hitap eder. Okurları ile 2014 yılında buluşan bu eser birincisinin devamıdır. Öğretmen bir anne babanın çocuğu olan yazar İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaat Fakültesi mezunudur. Fizik ve matematik alanlarına meraklı olan Öztekin edebi eser yazma dürtüsüne karşı koyamaz. Elif Gibi Sevmek ile başlayan bu serüvende sekizden fazla kitap yazar. Sosyal sorumluluk bilincine üniversite yıllarında varan Hikmet Anıl Öztekin Kardeş Okul gibi projeleri ile ülke çapında adını duyurmayı başarır. Fakülteler arası başlayan proje zamanla diğer eğitim kurumlarında da uygulanır hale gelir. Yazarın sevgi temasını işlediği bu eseriyle siz de içinizdeki tohumların yeşermesini sağlayabilirsiniz.

  • Karton cilt
  • İkinci hamur
  • Kaliteli baskı

Hikmet Anıl Öztekin Destek Yayınları Nefes Kitabı İçeriği

Hikmet Anıl Öztekin Destek Yayınları Nefes Kitabı İçeriği

Öztekin, Destek Yayınları Elif Gibi Sevmek-Nefes kitabının kapağında ‘Sevmek belki bir gün okur diye şair olmaktır’ diye yazar. Kimseye anlatamadığı duygularını yazı aracılığı ile kağıda dökmeye başladığını ve her sözcükte yağmurun, demin, özlemin ve muhabbetin izlerini yansıttığını anlatır. Anlatmaktan ziyade paylaşmak derdinde olduğunu söyleyen Öztekin, okurlarıyla satırlarının muhabbet kokusunda buluşur. Trabzon’da doğan yazar, reşit olduktan sonra İstanbul’da okumaya ve yaşamaya başlar. İstanbul’daki yeni hayatını bir imtihan olarak görür ve mücadelesine farklı anlamlar yükler. Dünya hayatı ile manevi dünya arasında bir seçim yapmaya kadar verir önceliğini maneviyatlar üzerine kurar. Dünya ile boğuşurken kara sevdaya tutulması da sevgiye karşı bakış açısını değiştirir. Dertlere şükretmeyi öğrenen ve altında yatan lütufları görmeye başlayan Öztekin bu hayat yolculuğuna okurlarını da davet eden eserlerini kaleme alır.

Destek Yayınları Elif Gibi Sevmek-Nefes Yorumları

Destek Yayınları Elif Gibi Sevmek-Nefes Yorumları

Hikmet Anıl Öztekin genç yaşına rağmen manevi hayata yoğunlaşmayı tercih eder. Sadece kendisi değil çevresi için de faydalı projeler geliştirmeye çalışırken en önemli itici gücü sevgidir. Motivasyonunu aşktan alan yazar kendisi gibi naif ruhlu olan duygusal okurlarına farklı bir okuma deneyimi vadeder. Destek Yayınları Elif Gibi Sevmek-Nefes kullananlar hayata bakış açılarının değiştiğinden bahseder. Hiçbir sevgi kaynağının küçüksenmemesi gerektiğini ve her bir zerresinin lütuf olarak görülmesini salık veren Öztekin özellikle genç yetişkinlere hitap eder. Destek Yayınları Elif Gibi Sevmek-Nefes yorumları arasında kitabın anlatım dilinden bahseden müşteriler vardır. Yalın, sade ve samimi bir dil kullanan Hikmet Anıl Öztekin akıcı olarak yazdığı eseri ile okuyucuyu kendi dünyasına sürükler. Paylaşım duygusu ile aktarılan bu hissiyatlar okuyucuda unutulmaz yoğunlukta duygular bırakır.

Destek Yayınları Elif Gibi Sevmek-Nefes Fiyatı

Destek Yayınları Elif Gibi Sevmek-Nefes Fiyatı

Destek Yayınları Elif Gibi Sevmek-Nefes fiyatı çeşitli faktörlerin göz önüne alınması ile belirlenir. Kitabın sayfa sayısı, baskı kalitesi, hamur cinsi, kapak kartonu gibi kriterler fiyatın belirlenmesinde önemli rol oynayan unsurlardan bazılarıdır. İkinci hamur cinsine birinci sınıf kalitede basılan kitap için son teknolojiyle donatılan makineler kullanılır. Karton kapakla birleştirilen ürün uzun süre dayanıklı bir materyal haline gelir. Yazıların punto değeri rahat okumak için standart boyuttadır ve netliği sayesinde de okunaklıdır. Bandrollü olarak satılan %100 orijinal baskıdır. Yazarın hayranları bütün kitaplarını koleksiyon yaparlar. Siz de bu yazarı seviyorsanız ve kitaplarını biriktirmek istiyorsanı bu eseri de gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz. Dilerseniz sevgiliniz, eşiniz, partneriniz veya arkadaşınız için satın alarak hediye de edebilirsiniz. Trendyol’a özel indirim kampanyalarından faydalanarak birkaç adet sipariş verebilirsiniz.