Desen Kumaş Boyası Turkuaz 500ml.(119-turkuaz)

230 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Desen Kumaş Boyası Turkuaz 500ml.(119-turkuaz)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EminönüHobiSanat Satıcı Ünvanı: ALTEM BOYA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0060018638500018 Vergi Kimlik Numarası: 0600186385
    Bu ürün EminönüHobiSanat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DESEN KUMAŞ BOYALARI · Yüksek kaitede, dekoratif amaçlı, kullanıma hazır, su bazlı kumaş boyasıdır. · Tüm kumaş türlerinin üzerinde her türlü desen çalışmalarında kullanılabilir. · Kumaşlar mutlaka temiz olmalıdır. · Uygulandığı kumaş türüne göre bir miktar kumaş yüzeyinde sertleşme yapabilir. · Uygulama yapıldıktan sonra fön ile 5-10 dakika sabitlenir. · Islak iken su ve sabun ile kolayca temizlenebilir. Renkler kendi arasında karışabilir ve yeni dilemiş olduğunuz renkler elde edebilirsiniz. · Kumaş yıkama talimatlarınıa uyulduktan sonra herhangi bir şekilde boyanın çıkması söz konusu değildir. · Halıflex,koltuk vb. gibi büyük kumaş yüzeyleri rahat bir şekilde ve güvenle boyayabilirsiniz. · Boya içeriği su bazlı olup sağlığa herhangi bir zararlı madde içermemektedir. · ÖNEMLİ:Kadife kumaşlar hariç tüm kumaş yüzeylerde kullanıma uygundur. KULLANIM TALİMATI: Boyayacağınız koltuk ve kumaş yüzeyini önceden bir sprey yardımıyla kumaş yüzeyi nemlendiriniz.Daha sonrasında ise kumaşın sertleşmemesi için bir rulo ya da fırça yardımı ile en ince haliyle boyayı yüzeye uygulayınız.Açık renkten koyu renge boyanması tavsiye edilir.Boyayı oldukça yoğun sürmek kumaş yüzeyinde sertleşme meydana getirebilir.Kumaş yapısına göre boya sarfiyat durumu değişebilir.1 adet 500ml. boya ile takriben normal boyutta bir berjer boyanabilmektedir.Bir koltuk takımı için ise takriben 7-8 adet 500 ml boya yeterli olmaktadır.Kumaş yüzü yenileme uygulanmasına oranla kendi yapabileceğiniz maliyeti oldukça düşük ve etkili bir uygulamadır.Diğer sorularınız için ‘’SATICIYA SOR’’ kısmından bizlere ulaşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turkuaz
Geri Bildirim Ver